asiunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Hej!! UUUU co za kolekcja:evil_lol:Tez kiedys wam pokazemy nasze zabawki:lol: Quote
malawaszka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :crazyeye: o matko ale jestem wyrodną matką - moje wedwójkę tyle nie mają :shake: Boluś to wogóle nie ma żadnych zabawek bo wszystko zjada :angryy: Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Zabawełki Ozzulka hoho, ale kramik :p Ten ma tylko pileczki i gryzaki rozne, bo pluszak przetrwalby najwyzej pol godziny :shake: Ten uwielbia rozszarpywac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 normalnie jezdem pod wrażeniem:) Ozuzulec sie nie nudzi...chyba?:) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] o kurde :-o to ja w takim razie jestem strasznie wyrodną pancia dla swojego psa :p bo Gajka bawi sie ( i to sporadycznie) zołtym kroliczkiem i para rekawiczek narciarski :lol: i to by bylo tyle :oops: ps.swoja drogą to ona jest jakas anty do zabawek :eviltong: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Ozzy w bałaganie :evil_lol: a teraz idę na pourodzinową kawkę do Ali Tuffikowej ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy w bałaganie :evil_lol: "teraz ja tu rządzę" :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Zabawełki Ozzulka pluszaczki sznureczki piłeczki Matko, temu psu się w glowie poprzewraca :roll: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ala - nie zapomnij i za mnie ciasta zjeść :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol: :evil_lol: Ciociu Alu!! Ja chce tą największą zabawkę, tą taką najpiękniejszą... Podobną do Ozzulca - prooooooooszeeeeeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='Gosiek'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ala - nie zapomnij i za mnie ciasta zjeść :evil_lol:Gosiu zjadłam za ciebie ciastko , bo za mnie już mi się nie zmieściło :evil_lol: Ozzulek ma zabawki w koszyczku i wyciągam mu zamiennie zeby mu się nie znudziły ;) Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: :evil_lol: Ciociu Alu!! Ja chce tą największą zabawkę, tą taką najpiękniejszą... Podobną do Ozzulca - prooooooooszeeeeeeeeeeeeee;)to bierz , tylko odbiór osobisty Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Cimi napisał(a):Wow ile zabawek :crazyeye:Część pójdzie do schroniska dla szczeniorków / gumowe gryzaki ;), bo Ozzulec ich nie potrzebuje woli kapcie swojego pana Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Zajrzałem do Was, zobaczyłem zabaweczki i ... zaniemówiłem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... Quote
KaRa_ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ile Ozzy ma zabaweczek, a jak ich pilnuje:lol: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Zabawełki Ozzulka pluszaczki sznureczki piłeczki :shock: :shock: o matko, teraz Ci wierze Ozzulek Mordulek to istny ANIOL!! U mnie w domu mozna zobaczyc tylko czesci zabawek :hmmmm: kto byl ten widzial :angryy: :placz: nawet sznurek potrafil rozwalic, wszystko..... A o pluszakach to nawet nie ma mowy bo glupawki totalnej dostaje i mordowac chce.. :placz: Ja chce Ozzulka Mordulkaa bym mu tyle zabaweczek kupilaa :placz: Bo takiemu to az sie chce kupowac.. :loveu: :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)to bierz , tylko odbiór osobisty :multi: :multi: :multi: :multi: To go biore za 3 lata. :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:multi: :multi: :multi: :multi: To go biore za 3 lata. :evil_lol:eee za 3 to nie wiem czy oddam :p Mróweczko , ty też chcesz Ozzulka :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy w bałaganie :evil_lol: a teraz idę na pourodzinową kawkę do Ali Tuffikowej ;) ale śliczne i kolorowe zdjęcia, Ozzulek na nich wyląda jak sceniorek, takie słodkie minki robi :loveu: Dobranoc Kochani :buzi: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ale śliczne i kolorowe zdjęcia, Ozzulek na nich wyląda jak sceniorek, takie słodkie minki robi :loveu: Dobranoc Kochani :buzi:;)sceniorek 30 kilogramowy :oops: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']eee za 3 to nie wiem czy oddam :p Mróweczko , ty też chcesz Ozzulka :razz: Oczywiście, że tak :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts