Alicja Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Maga100']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No tak, a ja głupia na to nie wpadłam :evil_lol: Przecież to była codzienna wieczorna kąpiel :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:no tak , tylko zębów młokos nie umył :eviltong: /Ozzy ostatnio się kompał przed wystawą to było chyba w listopadzie :oops:, ale mamy rękawicę Econetti i przecieram Ozzulca do połysku ;):lol:/ Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Ala , nie wyparłabyś się Kuby ! Nawet gdybyś bardzo chciała .... a może nie chcę :evil_lol: Hania czyżby on był do mnie podobny :crazyeye: Quote
PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Maga100']O rany Alicjo, a czemu ty w mrozy Ozzulca kąpiesz, bo nie doczytałam? A jam ciekawa po co go w ogóle wykapałai gdzie się az tak ubrudził, zeby go trza było kapać :niewiem: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 PIKA napisał(a):A jam ciekawa po co go w ogóle wykapałai gdzie się az tak ubrudził, zeby go trza było kapać :niewiem:chłoptaś był cały z sadzy po ostatnim kulanku w ślaskim sniegu :angryy: Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Baha napisał(a):hehehe, moje tez chetnie wpakowałyby sie do łóżka, ale nic z tego, najpierw dłuuugie suszenie;) A moja jedna włazi :) Tylko uważam że proszki jakieś takie...pościel muszę często kupować :) Na szczęście druga nie ma takiego zamiaru :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Pysia napisał(a):A moja jedna włazi :) Tylko uważam że proszki jakieś takie...pościel muszę często kupować :) Na szczęście druga nie ma takiego zamiaru :evil_lol::lol: a ja uważam żeby proszki były najlepiej takie dla alergików bądź o stonowanym zapachu coby nie podrażniały nochalka Ozzulca :oops::oops::oops: Quote
PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):chłoptaś był cały z sadzy po ostatnim kulanku w ślaskim sniegu :angryy: :crazyeye: no ja jak sie kiedys przyczepilam do Twojego czarnego sniegu to zartowałam :shake: A tu wyszlo, ze to prawda :shake: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ala , nie wyparłabyś się Kuby ! Nawet gdybyś bardzo chciała .... a może nie chcę :evil_lol: Hania czyżby on był do mnie podobny :crazyeye: Ja wiem Alu, wiem ... I WCALE nie chcę, żebys wypierała sie Kuby... Ja tylko tak NAPISAŁAM, ŻEBY BYŁO PODKREŚLONE, ŻE ON DO CIEBIE PODOBNY JEST ... Ja przepraszam .... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: no ja jak sie kiedys przyczepilam do Twojego czarnego sniegu to zartowałam :shake: A tu wyszlo, ze to prawda :shake::evil_lol: , ale tylko czasami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] fotki pokąpielowe dawaj tę koszulkę :mad: Tak sie zastanawiam i zastanawiam... I dochodzę do wniosku, ze ja to chyba bardziej bałabym się Twojego Kuby niz Ozzulca (popatrz na to niewinne spojrzenie Ozzulca, jakby sie pytał "co ja mam robić?!"). :evil_lol: Przeciez Twoj syn to prowokator jest i jak straszy na tym zdjęciu biednego Ozzulca. :shake: :diabloti: A poza tym, na ostatnim zdjęciu Ozzy wyraźnie pokazuje, ze wolałby inny kolor ubranka a nie niebieski... :evil_lol: Ach, i jeszcze jedno - czy Ozzy przechodzi ewolucję w husky czy moze az tak sie boi Kuby, ze mu oczka zmieniły kolorek? :evil_lol: :loveu: Quote
Alka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 A mnie sie wydaje, że Kubie żal koszulki,:evil_lol: minę ma wyrażnie proszącą ,wręcz błagającą Ozziego o oddanie jej...:loveu: Quote
sota36 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Goniu - swiete slowa - ten Alutkowy Kuba to jakis ...agresor!!! Ale wyrosl Wam!!!! No, no, no - dziewczyny pewnie szaleja za nim (tu mowa o Kubie) . No coz... latla leca, a chlopaki coraz to mlodsze... ech - zycie..... Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='sota36']Goniu - swiete slowa - ten Alutkowy Kuba to jakis ...agresor!!! Ale wyrosl Wam!!!! No, no, no - dziewczyny pewnie szaleja za nim (tu mowa o Kubie) . No coz... latla leca, a chlopaki coraz to mlodsze... ech - zycie.....:crazyeye: Joluś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala Ozzy tłamsi swoją szmatkę :lol:, a szarpał Kubę za czerwoną koszulkę :evil_lol: Gonia Kuba został zmuszony do prowokacji Ozzulca żeby sie chłoptaś rozruszał i osuszył po kąpieli , bo on prosto z łazienki wędrował do pościeli :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): a szarpał Kubę za czerwoną koszulkę :evil_lol: czyzby Ozzy byl prawicowy politycznie i nie lubi czerwieni???? Ala - wlasnie zamowilam te rekawice. Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alus, to dobrze, ale co było potem? Kuba wystawił swoje kłyyy? :evil_lol: Wszyscy cali? :evil_lol: A poza tym więcej, to własnie takich zdjęc przydałoby się, bo są świetne. :mad: ;) Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 U nas dziś - 15 C.Może zrobimy jakąś fotkę na spacerku ;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):U nas dziś - 15 C.Może zrobimy jakąś fotkę na spacerku ;) Super, ze bedą fotki :multi: :multi: :multi: My mamy -22stopni. :roll: Quote
sota36 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):U nas dziś - 15 C.Może zrobimy jakąś fotkę na spacerku ;) - odwazna Ala jestes!!! Naturalne krioterapia nie dla mnie.... Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):U nas dziś - 15 C.Może zrobimy jakąś fotkę na spacerku ;) Przecież Wy tam pozamarzacie, szkoda Ozzinka :shake: ... Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):Przecież Wy tam pozamarzacie, szkoda Ozzinka :shake: ...no ale przecież siq i koopala w domu na porcelankę nie zrobi:oops: więc musi iść na spacer .A potem do Babci i Dziadka na ciasto z okazji święta :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no ale przecież siq i koopala w domu na porcelankę nie zrobi:oops: więc musi iść na spacer .A potem do Babci i Dziadka na ciasto z okazji święta :lol: Na porcelankę nie, ale na gazetkę tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry ! :cool1:dzień dobry Haniu :p Wszystkiego Najlepszego /wprawdzie Dzień Babci był wczoraj ale dziś Dzień Dziadka ;)/:Rose: Quote
Patka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Witajcie u nas -20 a w nocy -24 ale piekne słonce tylko fotek robić sie prawie nie da przy takim mrozie ... Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dzień dobry Haniu :p Wszystkiego Najlepszego /wprawdzie Dzień Babci był wczoraj ale dziś Dzień Dziadka ;)/:Rose: ale Ty jesteś :shake: Ja tam Hance zloże zyczenia z okazji Dnia Dziecka :Rose: [quote name='Patka']Witajcie u nas -20 a w nocy -24 ale piekne słonce tylko fotek robić sie prawie nie da przy takim mrozie ... A tam się nie da :evil_lol: Da sie :diabloti: Quote
Recommended Posts