Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no myślałam o 2 :razz:

No widzisz ;) A Zmorka 2 to typowa wieśniara ;) Zanic ma moje starania aby dobrze wyglądać :evil_lol: Zawsze znajdzie okazje aby na mnie skoczyc :evil_lol: Lub mi podłozyć haka od tyłu ;) A Zmorka 1 to damulka lubiąca lustra - tą bym raczej podejrzewała :mad: A moze Zmorka 2 tak sięzachowuje właśnie z zazdrosci ?? :hmmmm: :hmmmm::hmmmm: Tosmi zabiła ćwieka :hmmmm::hmmmm::hmmmm:
:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No widzisz ;) A Zmorka 2 to typowa wieśniara ;) Zanic ma moje starania aby dobrze wyglądać :evil_lol: Zawsze znajdzie okazje aby na mnie skoczyc :evil_lol: Lub mi podłozyć haka od tyłu ;) A Zmorka 1 to damulka lubiąca lustra - tą bym raczej podejrzewała :mad: A moze Zmorka 2 tak sięzachowuje właśnie z zazdrosci ?? :hmmmm: :hmmmm::hmmmm: Tosmi zabiła ćwieka :hmmmm::hmmmm::hmmmm:
:evil_lol:

mysl mysl jak sie skapniesz to napisz bo i jestem ciekaw rozwiozania :)

Posted

XXL napisał(a):
mysl mysl jak sie skapniesz to napisz bo i jestem ciekaw rozwiozania :)

Jestem na prochach ( bom chora) i Malawaszka już dzisiaj wysnuła opinie ze mam skłonności do nadinterpretacji...Więc moze poczekam ? A zresztą jestem blondynka...:evil_lol: Może poprostu zapytam Zmorek :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Bo on patrzy błagalnie ;) Nie widzisz ze jest kablem pod prąd podpięty??:evil_lol:

Alu, zaczynam podejrzewać Cię o naruszanie praw zwierząt :mad: :angryy: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Alu, zaczynam podejrzewać Cię o naruszanie praw zwierząt :mad: :angryy: ...

Sam pomyśl :p Jądra mu odmraża, wyprowadza na spacer w wielki mróz w za krótkim ubranku a teraz ten kabel....

Posted

Pysia napisał(a):
Sam pomyśl :p Jądra mu odmraża, wyprowadza na spacer w wielki mróz w za krótkim ubranku a teraz ten kabel....

Sadyzm to się nazywa :angryy: ... Dzwonię do TOZu :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Sadyzm to się nazywa :angryy: ... Dzwonię do TOZu :evil_lol: ...

Myślisz że TOZ pomoże ? To trza od razu do prokuratury ;):evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A ja z Allegro za miski + stojak kupiłam za 56 złoty . Pojemnosc 2,8 Litra :)
Nowe :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82360188 Bardzo polecam :)właśnie TZ kpmbinuje czy uda mu sięzrobić takowe cosik , ewentualnie bez regulacji bo Ozzy juz nie rośnie , bo mam michy i trzeba inaczej skonstruować te trzymadełka żeby dało się miski ulokować ;)

Ozzy wcale nie jest podłączony do prądu :angryy::eviltong::evil_lol:

SERIA PYSIO