Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
Loluś For You
PIOSENKI DLA DZIECI - Pieski małe dwa

Pieski małe dwa

Pieski małe dwa, chciały przejść się chwilkę,
Nie wiedziały jak, biegły przeszło milkę
I znalazły coś - taką dużą białą kość.

Si bon, si bon, la, la, la, la, la.

Pieski małe dwa, poszły raz na łąkę,
Zobaczyły tam czerwoną biedronkę,
A biedronka ta, dużo czarnych kropek ma.

Si bon ..........

Pieski małe dwa, chciały przejść przez rzeczkę,
Nie wiedziały jak, znalazły kładeczkę,
I choć była zła, po niej przeszły pieski dwa.

Si bon ............

Pieski małe dwa wróciły do domu,
O wycieczce swej nie rzekły nikomu,
Weszły w budę swą, teraz sobie smacznie śpią.

Si bon ...
o wlasnie ta zwrotka:multi:
Alcia jestes moja bohaterka:loveu::multi:
dziekuje sloneczko

Posted

Witaski Alu :) Melduję, że też wstałam przed dziesiątą (oczywiście dosypiałam po spacerze o szóstej), deszczu nas nie ma, bo okien nie myłam, piwko wczoraj było smaczne, a zamiast herbatnika poproszę kanapkę z serkiem. O.

Posted

[quote name='lolka75']acha....my zamiast "pieki male dwa" spiewamy "pieski biale dwa" :loveu:

Loluś, dla białasków musimy jeszcze zwrotkę o brudzeniu się okropnym dorobić;)

Posted

Doczytałam czemu chcesz wyciachać Ozulcowi jajka ;) Mam ndzieję, że problem Ozziego polega tylko a tym, że sobie interes zanadto wyziębił i jakiś stan zapalny, łatwy do opanowania, się wdał :kciuki:

A mzykoteraoii nie doświadczyłam, filmy mi na złomie moim nie chodzą :placz: Poproszę o streszczenie :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Alu:placz::placz: Powiedz, że Twoje rogaliki się smaruje nadzieniem:placz::placz: przed zawinięciem:placz::placz: prawda???:placz::placz:

wkłada się łyżeczką :pna końcu trójkącika ;)..znaczy tam podstawa trójkąta

Posted

[quote name='asher']Doczytałam czemu chcesz wyciachać Ozulcowi jajka ;) Mam ndzieję, że problem Ozziego polega tylko a tym, że sobie interes zanadto wyziębił i jakiś stan zapalny, łatwy do opanowania, się wdał :kciuki:

A mzykoteraoii nie doświadczyłam, filmy mi na złomie moim nie chodzą :placz: Poproszę o streszczenie :evil_lol:

Asherku to już 2 gi raz ... kurde sama nie wiem ...musze to jeszcze pokonsultować :roll:

Posted

[quote name='Alicja']
wkłada się łyżeczką :pna końcu trójkącika ;)..znaczy tam podstawa trójkąta
A ja tak ładnie smaruję cały trójkącik poza jego brzegami:placz: Żeby na całym nadzienie i na podstawie kładę jeszcze taką bubę gratis:placz:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Ja tu z kawka z rana przypelzlam:kaffee_2::facelick:

Doberek:multi:

bereczek :multi:

[quote name='jonQuilla']dzień dobrerek :multi::loveu:

ja tylko na chwileczkę i pędzę dalej :) :cool3:

pomału Córcia Urodzinkowa :multi::loveu:

[quote name='lolka75']o wlasnie ta zwrotka:multi:
Alcia jestes moja bohaterka:loveu::multi:
dziekuje sloneczko
[quote name='lolka75']acha....my zamiast "pieki male dwa" spiewamy "pieski biale dwa" :loveu:

no proszę jaka inwencja twórcza :multi:

[quote name='jbk']Witaski Alu :) Melduję, że też wstałam przed dziesiątą (oczywiście dosypiałam po spacerze o szóstej), deszczu nas nie ma, bo okien nie myłam, piwko wczoraj było smaczne, a zamiast herbatnika poproszę kanapkę z serkiem. O.

kanapeczki niet ...ale są leniwe z serkiem i mleczko :p

Posted

[quote name='Tengusia']znalazlam chwilke wiec przyszlam sie przywitac :hand:

i lecem dalej :scared:

witanko :multi::multi:

a ja się dzis uskuteczniałam roboczo ....wypucowałam kuchnię (została mi komoda i stół) ... i duży pokój ... została mi generalka + okno u Qby :p stwierdziłam że jak ma boleć to niech wiem z czego :evil_lol:

Posted

[quote name='Basia&Safi']Ooo :) to gratulacjie :) jak ja pomysle o tym co ja mam w domku do roboty to odrazu mi sie nie chce hehe a tu jeszcze dwa małe potwory wszedzie ich pełno :mad::mad::loveu:

dasz radę ;)

[quote name='Selket']Alu, podziwiam Twoją zdolność organizacyjną:loveu: U mnie to wychodzi:shake:

Karoluś , wystarczy ustalić sobie front robót ...co po kolei i jeszcze kiedy można strzelić sobie kaff i przerwę na kompka :evil_lol: i klikanko na GG ;)

Posted

[quote name='Alicja']
Karoluś , wystarczy ustalić sobie front robót ...co po kolei i jeszcze kiedy można strzelić sobie kaff i przerwę na kompka :evil_lol: i klikanko na GG ;)

Właśnie tak robiłam, ale zawsze mi wychodzi jakiś poślizg:shake: Dzisiaj miałam zzrobić to, i to, i to, i to....I stanęłam na począteku pierwszego "to". Mnie to śmierć zastanie zanim cokolwiek zrobię:shake: Ale przynajmniej rogoaliczk z podwójnej porcji robiłam tylko 2,5h bo mi Ksysio pomagał :grins: U mnie to chyba najdłuższa jet ta przerwa na kompka, czasem się nie kończy:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Właśnie tak robiłam, ale zawsze mi wychodzi jakiś poślizg:shake: Dzisiaj miałam zzrobić to, i to, i to, i to....I stanęłam na począteku pierwszego "to". Mnie to śmierć zastanie zanim cokolwiek zrobię:shake: Ale przynajmniej rogoaliczk z podwójnej porcji robiłam tylko 2,5h bo mi Ksysio pomagał :grins: U mnie to chyba najdłuższa jet ta przerwa na kompka, czasem się nie kończy:evil_lol::evil_lol:

aaaaa bo Pan Ksyś cię rozbestwił :evil_lol:

[quote name='rwpb']Co masz zrobić dzisiaj - zrób jutro :multi:
Co masz zrobić jutro - nie rób wcale :evil_lol:
Jak naleśniki?

czasem i ja tak mam ;)

wczoraj miałam leniwce :p

a twoje placuszki wyszły pyszne :multi: były i na słodko :p

[quote name='SZPiLKA23']Normalnie padam na ryjek

Witakiiiiiiiii

powstań z ryjka ;)

Dziś wstaliśmy o 9 :roll:...na podwórku chłodno , wietrznie ale sucho