Pandisia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]buuu to lipa ...kto się ośmielił zadeptywać dziecko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mało miejsca dużo ludzi , psy , ogólny tłum i takie różne rzeczy się zdarzają tylko moje biedne dziecko zostało staranowane z powodów zupełnie innych. Normalny człowiek w takich warunkach tym bardziej stara się zwrócić uwagę jak idzie , zresztą tam psiaki między ludźmi siedziały, leżały i choćby z tego powodu człowiek patrzy pod nogi żeby na ogon nie nadepnąć czy nie kopnąć któregoś przez nieuwagę. Czego można wymagać od kogoś kto idzie do tyłu i na dodatek patrzy gdzieś po widowni a potem skwitował na koniec " że takie małe dzieci się ciąga po wystawach" :angryy: Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Pandisia']Mało miejsca dużo ludzi , psy , ogólny tłum i takie różne rzeczy się zdarzają tylko moje biedne dziecko zostało staranowane z powodów zupełnie innych. Normalny człowiek w takich warunkach tym bardziej stara się zwrócić uwagę jak idzie , zresztą tam psiaki między ludźmi siedziały, leżały i choćby z tego powodu człowiek patrzy pod nogi żeby na ogon nie nadepnąć czy nie kopnąć któregoś przez nieuwagę. Czego można wymagać od kogoś kto idzie do tyłu i na dodatek patrzy gdzieś po widowni a potem skwitował na koniec " że takie małe dzieci się ciąga po wystawach" :angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :roll:to chyba szczęście tego delikwenta że mnie tam nie było ...bo na takie chamstwo to ja reaguje swoistą agresją :angryy::angryy::angryy:......zboczenie zawodowe ....dziecku .....no i zwierzęciu krzywdy zrobić nie dam :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 przyszlam powiedziec branoc ;) i milych senkow :roll: Quote
natija Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 nieniestety sa ludzie i parapaty:(zdarza sie:(dziewie sie po co takie parapety na wystawe jezdza:( Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='gops']przyszlam powiedziec branoc ;) i milych senkow :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: spij dobrze [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='natija']nieniestety sa ludzie i parapaty:(zdarza sie:(dziewie sie po co takie parapety na wystawe jezdza:([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano widać i tak bywa :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witanko :multi: Poczytałam sobie o rasach agresywnych :evil_lol: i baaardzo fajny artykuł :) i widziałam znudzonego Ozzulka [url]http://images24.fotosik.pl/185/2236cf40e3283d54.jpg[/url] :loveu: i wiosne :multi: :loveu: [url]http://images27.fotosik.pl/184/a29c8cabe944a3d0.jpg[/url] :) Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Selket napisał(a):Słodkich snów Wszystkim życzę ;) [FONT=Arial] kolorowych senków ;)[/FONT] agaciaaa napisał(a):Witanko :multi: Poczytałam sobie o rasach agresywnych :evil_lol: i baaardzo fajny artykuł :) i widziałam znudzonego Ozzulka http://images24.fotosik.pl/185/2236cf40e3283d54.jpg :loveu: i wiosne :multi: :loveu: http://images27.fotosik.pl/184/a29c8cabe944a3d0.jpg :) [FONT=Arial]:multi:witanko wieczorkową porą :hand: Ozzulek znudzony jak nie ma rodzinki w komplecie :razz::razz:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ozzy niech juz idzie spać,bo jutro.........;) Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 BoJa napisał(a):Ozzy niech juz idzie spać,bo jutro.........;) [FONT=Arial]:splat: zegarek trzeba przestawić do przodu .....buuuuuuuuu.......kradzieje zabierają nam 1 godzinkę doby :razz::razz: a jutro dam znaka co i jak ;) [/FONT] Quote
Pandisia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ala popatrz jaki słodziak :crazyeye: http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=274&Itemid=33 Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Pandisia napisał(a):Ala popatrz jaki słodziak :crazyeye: http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=274&Itemid=33 [FONT=Arial]oj ani nie mów ...coraz więcej tych słodziaków :-([/FONT] Quote
Matusz Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 a ja zasnąć nie mogę :roll::-( a jutro rano muszę wstać bo do Olsztyna... Quote
Pandisia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ostatnio dochodzę do wniosku że każdy pies powinien być zaczipowany i powinno to być obowiązkowe , trudno każdy musiałby płacić opłatę za posiadanie psa ale może nie byłoby tyle psów w schroniskach. Czipowanie powinno być sfinansowane przez Urząd Miasta. Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Pandisia napisał(a):Ostatnio dochodzę do wniosku że każdy pies powinien być zaczipowany i powinno to być obowiązkowe , trudno każdy musiałby płacić opłatę za posiadanie psa ale może nie byłoby tyle psów w schroniskach. Czipowanie powinno być sfinansowane przez Urząd Miasta. [FONT=Arial]też o tym myślałam.....ale w sumie jak ktoś sie chce pozbyć psa to sie pozbędzie bez względu na chipa.... utopi np.... a pozatym jak zmusić nasze chore społeczeństwo.... gro osób nie płaci podatku, a też obowiązkowy :p[/FONT] Quote
Pandisia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]też o tym myślałam.....ale w sumie jak ktoś sie chce pozbyć psa to sie pozbędzie bez względu na chipa.... utopi np.... a pozatym jak zmusić nasze chore społeczeństwo.... gro osób nie płaci podatku, a też obowiązkowy :p[/FONT] Tak to niestety wygląda :angryy: Pomarzyć można Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Matusz napisał(a):a ja zasnąć nie mogę :roll::-( a jutro rano muszę wstać bo do Olsztyna... [FONT=Arial]kołysanki Ci nie zaspiewam bo wszyscy by się zlecieli :roll:[/FONT] Pandisia napisał(a):Ostatnio dochodzę do wniosku że każdy pies powinien być zaczipowany i powinno to być obowiązkowe , trudno każdy musiałby płacić opłatę za posiadanie psa ale może nie byłoby tyle psów w schroniskach. Czipowanie powinno być sfinansowane przez Urząd Miasta. clockwork napisał(a):[FONT=Arial]też o tym myślałam.....ale w sumie jak ktoś sie chce pozbyć psa to sie pozbędzie bez względu na chipa.... utopi np.... a pozatym jak zmusić nasze chore społeczeństwo.... gro osób nie płaci podatku, a też obowiązkowy :p[/FONT] [FONT=Arial]dokładnie tak jest.....ludzie nie szczepią na wścieklizne bo wet wydając zaświadczenie ma obowiązek powiadomić o zaszczepieniu psa z danego adresu zamieszkania ....więc wiadomo że już mają namiary aby się o podatek upomniec ...a już z czipem to by był cyrk. Nie wiem Basiu jak u nas w Rybniku ale na Słowackiego w ubiegłym roku czipowali za 18 zł ...tylko ja nie dojechałam :roll::oops:...a w tym roku jeszcze nie dzwoniłam ...i to UM dokładał kase [/FONT] Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Pandisia napisał(a):Tak to niestety wygląda :angryy: Pomarzyć można [FONT=Arial]aaaa Klocek ma czipe, ale kto by to sprawdzał w razie czego :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aaaa Klocek ma czipe, ale kto by to sprawdzał w razie czego :shake:[/FONT] [FONT=Arial]ano własnie to jeszcze nawet w nawyk nie weszło naszym wetom i obsłudze schronisk ...o SM nie mówiąc :diabloti:bo te wsie jednostki powinny mieć czytniki :roll:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 czesccccccccccccccccccc Alusioooooooo ;-) ale ta Klockowo spascila sprawa'-) hiiihih a juzem myslala ze siem jutro pifffa u mnie napiujeta hihihihiihii Quote
Vectra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 to znaczy że śpimy krócej od dziś ? :placz: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Vectra napisał(a):to znaczy że śpimy krócej od dziś ? :placz: :evil_lol: wczesniej wstajemy :diabloti::diabloti: czyli wychodzi na to samo hihiihhi:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 zuzolandia napisał(a):wczesniej wstajemy :diabloti::diabloti: czyli wychodzi na to samo hihiihhi:evil_lol::evil_lol: śpimy krócej :shake: :shake: dlatego że wstajemy wcześniej , a spać i tak pójdę standardowo :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ja powinnam juz dawno spac ;-) bom wstajem o 7 rano ,,masakraaaaaaaa Quote
Recommended Posts