Alicja Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='malawaszka']:shock: ale te tory to chyba nie do cmyntorza??? ;)bardzo blisko ....ale to jak sie kiery chce skrócić droga do zakończenia ziemskiego zywota :razz::razz: ale ogólnie to tam fajnie jest gdyby nie domkowe co smieci wywalają do lasku ...coraz mniejszego ...zrobie nastepnym razem foty ....to co dała Madzia u siebie tych sterteczek to pikuś....taki jest tego ogrom :angryy::angryy::angryy: Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 o rany nienawidzę tego :angryy: nawet u mnie na wsi :cool3: można znaleźc w lesie wór ze śmieciami :mad::angryy: Quote
lolka75 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ozzulek w ruchu:multi::loveu:... Ale sie panstwu R. nudzilo bez dogo:evil_lol: az psa zmusili do spacerowania:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='malawaszka']o rany nienawidzę tego :angryy: nawet u mnie na wsi :cool3: można znaleźc w lesie wór ze śmieciami :mad::angryy: oj jest to straszne :angryy::mad: [quote name='lolka75']Ozzulek w ruchu:multi::loveu:... Ale sie panstwu R. nudzilo bez dogo:evil_lol: az psa zmusili do spacerowania:loveu::loveu: była niedzielka , pan C. miał wolne i nareszcie była pogoda na spacerek :multi::multi::multi: Quote
bonita Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 O! Ozulec :loveu: ale go dawno nie widziałam :loveu: Też macie ciągle dogo busy? ja się tu nie mogę dostać :shake: Witaj sis :multi: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='bonita']O! Ozulec :loveu: ale go dawno nie widziałam :loveu: Też macie ciągle dogo busy? ja się tu nie mogę dostać :shake: Witaj sis :multi: :loveu::multi::loveu:witanko :loveu: tak ja już kilka razy trafiłam na busy :mad: Quote
bonita Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Alicja'] :loveu::multi::loveu:witanko :loveu: tak ja już kilka razy trafiłam na busy :mad: No, ćwintuchy:placz::evil_lol: Jutro mam wolne :multi:i mam nadzieję, że nie będzie ciągle busy jak wczoraj:mad: Teraz się tylko zastanowię co będę jutro gotować....:PROXY5: i idę spać Do juterka:hand: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='bonita']No, ćwintuchy:placz::evil_lol: Jutro mam wolne :multi:i mam nadzieję, że nie będzie ciągle busy jak wczoraj:mad: Teraz się tylko zastanowię co będę jutro gotować....:PROXY5: i idę spać Do juterka:hand: do juterka :loveu::loveu::loveu: a ja to chyba zamiennie dam z piątku naleśniczki :razz::razz: tu je pysznościowe psie smaczki od cioteczki Klocusiowej :calus: i spanko Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 pycha smaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 i to by było na tyle :razz::razz:mówimy WAM kochani DOGOBRANOC :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 jaką on ma różową bródkę łysą :loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Hejo:lol: Wszystkie spać poszli a ja dopiero wstałam ,przespałam zastartowanie dogo:placz::placz::placz:,ale nas przetrzymali .Głodem nas nie wezmą ale dostępem do dogo tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Fotki wszystkie oblukane :-opikne :loveu::loveu: Musiałam tyla napisać jak rzadko ,bo jak by tak znowu nie było czynne :roll::roll:. Miłych snów :sleep2::sleep2: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='malawaszka']jaką on ma różową bródkę łysą :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..przyjedź kiedy pomiziasz na żywo ;) [quote name='ATLANTYDA']Hejo:lol: Wszystkie spać poszli a ja dopiero wstałam ,przespałam zastartowanie dogo:placz::placz::placz:,ale nas przetrzymali .Głodem nas nie wezmą ale dostępem do dogo tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Fotki wszystkie oblukane :-opikne :loveu::loveu: Musiałam tyla napisać jak rzadko ,bo jak by tak znowu nie było czynne :roll::roll:. Miłych snów :sleep2::sleep2: ja jeszcze do Wyrlandii nie dotarłam ...zaliczyłam myjnie:razz::razz: Oj straszne to było z tym odwykiem od DOGO :razz::razz: i dziękujemy że o NAS pamiętasz :calus: Quote
ATLANTYDA Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..przyjedź kiedy pomiziasz na żywo ;) ja jeszcze do Wyrlandii nie dotarłam ...zaliczyłam myjnie:razz::razz: Oj straszne to było z tym odwykiem od DOGO :razz::razz: i dziękujemy że o NAS pamiętasz :calus: no ma się rozumieć że pamiętam:bigcool::bigcool::Cool!: ,ja też zmykam spać za chwilke :hand::hand: Quote
furciaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ajjjjj jaki slodziak:loveu::multi: Quote
apple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Czesc Alu widziałam Ozziukla połamańca fotelowego- brawo toż to yoga http://images29.fotosik.pl/155/6c93393ae17d6288.jpg A tak w ogóle to czekam na kaffke bo od dwóch dni nie piłam :razz: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='ATLANTYDA']no ma się rozumieć że pamiętam:bigcool::bigcool::Cool!: ,ja też zmykam spać za chwilke :hand::hand: Bereczek już teraz, ATLANTYDKO :multi:...znów dziś piękne niebo ;) [quote name='furciaczek']Ajjjjj jaki slodziak:loveu::multi: :loveu::loveu:beruś po długim odwyku ;) [quote name='apple']Czesc Alu widziałam Ozziukla połamańca fotelowego- brawo toż to yoga http://images29.fotosik.pl/155/6c93393ae17d6288.jpg A tak w ogóle to czekam na kaffke bo od dwóch dni nie piłam :razz: no oć kochaniuśka na kaff :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Jestem na ta kaff ino kaff nie ma :niewiem: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='apple']Jestem na ta kaff ino kaff nie ma :niewiem: :hmmmm: emotę mi wetło ....przynieś no Słoneczko :razz: Quote
apple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: emotę mi wetło ....przynieś no Słoneczko :razz: No oć na tą kaw Quote
Recommended Posts