Rinuś Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 witam :loveu: a co tutaj takie rodzinki się potworzyły? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...mam 1 sztukę ....dżinsówkę ...:grins: taką do kolanek nawet w tym roku 2 razy byłam :multi:[/FONT] [FONT=Georgia]ooOO to kurde podziwiam...ten rok ma 12 dni dopiero a Ty już dwa z nich przeznaczyłaś na kieckę :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Madzik93 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Wlasnie babciu, jak my sie nazywamy? :grins: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Madzik93']Ale mam durnego brata :shake: Wole brata Olusia :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Własnie, słuchaj babci :mad: [FONT=Arial]Ja to CD słucham ;)[/FONT] [quote name='Rinuś']witam :loveu: a co tutaj takie rodzinki się potworzyły? :evil_lol: [FONT=Arial]witanko :loveu: Rodzinki zawsze były tylko różne składy :evil_lol: [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ooOO to kurde podziwiam...ten rok ma 12 dni dopiero a Ty już dwa z nich przeznaczyłaś na kieckę :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:osz kurde ...to już 2008 rok ..to nie ....:oops:...to w 2007 mialam 2 razy kiecke na doopalonie :p[/FONT] [quote name='Madzik93']Wlasnie babciu, jak my sie nazywamy? :grins: :hmmmm: Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Century Gothic]A mnie to już niczym nie poczestują :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A mnie to już niczym nie poczestują :cool1:[/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja']http://www.rysch.com/kuchnia/images/sernik_kakaowy.jpg http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg [FONT=Century Gothic]Może? No dobra! Niech bedzie i toooooo ciaaaacchooooo mnnnnniammmm :loveu: Moja Ala fróciła :multi: [/FONT] Quote
Szarik Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Mniam... ja tez chcę! Witamy weekendowo ;) Quote
jonQuilla Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:osz kurde ...to już 2008 rok ..to nie ....:oops:...to w 2007 mialam 2 razy kiecke na [/FONT][FONT=Arial]doopalonie :p[/FONT] [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: a to w 2007 roku też miałam dwa razy kiecunię na sobie :)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Może? No dobra! Niech bedzie i toooooo ciaaaacchooooo mnnnnniammmm :loveu: Moja Ala fróciła :multi: [/FONT] [FONT=Arial]ha ha ...wróciła i zniknęla obiada robic ....a u Klocusiowej masz info .....[/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:oooo mieliśmy odwiedzinki Moda :nerwy::nerwy::nerwy:[/FONT] [quote name='Szarik']Mniam... ja tez chcę! Witamy weekendowo ;) [FONT=Arial]częstuj się ;) Witanko :multi: [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: a to w 2007 roku też miałam dwa razy kiecunię na sobie :)[/FONT] [FONT=Arial]no to wszystko w normie ;)[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Siemka :multi::multi::multi: Aaaaj ja taka głodna bo dopiero przyszłam do domu, zaglądam do Ali :-o:-o, a tu takie pyszności tylko nie wiem czy sie można podłączyć .Ktoś:evil_lol::evil_lol: coś brzęczał że śniadanie tylko jego :evil_lol::evil_lol: może choć ciasteczko spróbuje :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witanko wpadlismy, przeczytalismy, poszlismy, papa Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Century Gothic]Przyszłam sprawdzić czy poszłaś na ten koncert [/FONT]:roll: [FONT=Century Gothic]bo może się rozmyśliłaś i zostaniesz ze mną [/FONT]:razz: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Rinuś']a tee gadają i gadają :diabloti: [FONT=Arial]a tam gadają :evil_lol:;)[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Siemka :multi::multi::multi: Aaaaj ja taka głodna bo dopiero przyszłam do domu, zaglądam do Ali :-o:-o, a tu takie pyszności tylko nie wiem czy sie można podłączyć .Ktoś:evil_lol::evil_lol: coś brzęczał że śniadanie tylko jego :evil_lol::evil_lol: może choć ciasteczko spróbuje :eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial]częstuj się tu jak w Kanie Galilejskiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko wpadlismy, przeczytalismy, poszlismy, papa [FONT=Arial]witaj :multi:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam sprawdzić czy poszłaś na ten koncert [/FONT]:roll: [FONT=Century Gothic]bo może się rozmyśliłaś i zostaniesz ze mną [/FONT]:razz: [FONT=Arial]pojechałam koffana :loveu::loveu::loveu:nie darowałabym sobie ....czekałam na koncercik już od dawna :grins:...więc nie było opcji abym została w domeczku [/FONT] [quote name='agbar']melduje zem powrocona.....:loveu: [FONT=Arial]witaneczko powrócona :loveu::multi::loveu:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witanko :multi: nareszcie są foteczki ;) :multi: http://images32.fotosik.pl/103/df38854688353f5c.jpg Ozzy z otwartą paszczą http://images31.fotosik.pl/103/0d8be859a30731b5.jpg i Ozzy nietoperek są the best!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: nareszcie są foteczki ;) :multi: http://images32.fotosik.pl/103/df38854688353f5c.jpg Ozzy z otwartą paszczą http://images31.fotosik.pl/103/0d8be859a30731b5.jpg i Ozzy nietoperek są the best!!! :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tu fotki są zawsze ;)...tylko jakoś giną w czeluściach :evil_lol: Witaj Agatko :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tu fotki są zawsze ;)...tylko jakoś giną w czeluściach :evil_lol: Witaj Agatko :multi::multi::multi:[/FONT] jak ostatnio zajrzałam.. to nie było od paru dni!!! :diabloti: a że znikają to też fakt.. ale ja zawsze odgrzebuje :lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='agaciaaa']jak ostatnio zajrzałam.. to nie było od paru dni!!! :diabloti: a że znikają to też fakt.. ale ja zawsze odgrzebuje :lol: [FONT=Arial]:oops::oops::oops:no to przyznaję że nie było :razz::razz::razz:ale były faktycznie wazne powody :roll:...postaram się już poprawic ;)[/FONT] Quote
Szarik Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ile razy tu wchodze, to niedość, że zdjęcia już napewno przegadałyście, to jeszcze nie mogę się wkręcić w rozmowę. Zostaje mi jedynie witać się z Wami ;) Ps. Ciasto pyyycha :) Quote
anetta Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Widze że przyszłam w odpowiednim czasie :evil_lol: Takie ciacho...:o mniam Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Szarik']Ile razy tu wchodze, to niedość, że zdjęcia już napewno przegadałyście, to jeszcze nie mogę się wkręcić w rozmowę. Zostaje mi jedynie witać się z Wami ;) Ps. Ciasto pyyycha :) [FONT=Arial]zawsze możesz zacząc jakiś temacik ;) ja właśnie zjadłam serniczek na zimno ....pychotka :p [/FONT] [quote name='anetta']Widze że przyszłam w odpowiednim czasie :evil_lol: Takie ciacho...:o mniam [FONT=Arial]witaj :multi::multi:częstuj się zapraszam :p Witanko :multi: pogoda do ...bani :cool1:...a liczyłam że odwożąc Kubę do Pszczyny na pociąg pójdę na spacerek do pałacowego parku :shake:...a tu lipa...chlapa i szarówa [/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='agbar']dzien dobry:grins::hand: [FONT=Arial]:hand: Berek :grins:[/FONT] Quote
Recommended Posts