Pimpek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://images32.fotosik.pl/74/69e198492de82d82.jpg Jaki wzrok :cool3: Dobranoc :p Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='evaxon']http://images33.fotosik.pl/74/fcc9b14c9d4d49a1.jpg ooo jaki grozny mały Ozzy:diabloti::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zabuczaly a nie groźny .....nie mógł wejść do pokoju bo pańcia odkurzala i równocześnie :oops::roll:focila .....:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Pimpek']http://images32.fotosik.pl/74/69e198492de82d82.jpg Jaki wzrok :cool3: Dobranoc :p :multi::multi:o Pimpkowe tak ....Ozzy chciał powiedzieć ...a spróbuj poodkurzać moją piaskownicę :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Alicja'] :multi::multi:buziaczki przesyłam od Ozzulka :loveu:Goniu :multi::multi::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zabuczaly a nie groźny .....nie mógł wejść do pokoju bo pańcia odkurzala i równocześnie :oops::roll:focila .....:evil_lol::evil_lol: bidny Łozy:shake::shake::shake: Quote
zuzolandia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 http://images27.fotosik.pl/123/a44bb54b893080e4.jpg ooooooooooooo ozzulinskie jojka ///////// witaj koffano ALUTKOWO co szkodniki likwidejszyn odkurzaczem ;-) Quote
mia_mia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 poniedzialkowe przedspacerowe heloł :p Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:multi::multi::loveu::loveu: :multi::multi: [quote name='evaxon']bidny Łozy:shake::shake: ffcale nie biedny :shake:bo jak mialam zrobić nieleżące foty ;)a po 2gie musiałam posprzątać bo czekalam na gościów:loveu: [quote name='natija']przechlapane ma;) a tam zaraz przechlapane ;) [quote name='zuzolandia']http://images27.fotosik.pl/123/a44bb54b893080e4.jpg ooooooooooooo ozzulinskie jojka ///////// witaj koffano ALUTKOWO co szkodniki likwidejszyn odkurzaczem ;-) :evil_lol::evil_lol:toś się doczekała tych jojków;) WITAJ zapracowano zasmarkano koffano naszo RUDO:loveu: [quote name='mia_mia']poniedzialkowe przedspacerowe heloł :p witamy się też przedspacerkowo :multi: Ja piję kaff a Ozzulec śpi w wyrku :razz::razz:zaraz pobudka:evil_lol:... DOBEREK dla WSZYSTKICH :multi::loveu::multi: Quote
BoJa2 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'] witamy się też przedspacerkowo :multi: Ja piję kaff a Ozzulec śpi w wyrku :razz::razz:zaraz pobudka:evil_lol:... DOBEREK dla WSZYSTKICH :multi::loveu::multi: To tak jak u mnie -czekam aż Dulka wylezie z łóżka:roll::roll::roll: :kaffee_2: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 doberek!!!! zara lece do pracuchy.... zarejestrować sie do rehabilitacyjnej.... ale ja tu jeszcze wróce:razz::razz: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='BoJa']To tak jak u mnie -czekam aż Dulka wylezie z łóżka:roll::roll::roll: :kaffee_2: a ja już wychlapałm 1 kaff i kurde nie wiem czy pić 2gą czy wyciągnąć Mordulca :razz::razz: no o DOBEREK :evil_lol::multi: [quote name='clockwork']doberek!!!! zara lece do pracuchy.... zarejestrować sie do rehabilitacyjnej.... ale ja tu jeszcze wróce:razz::razz: DOBEREK!!!!:multi::multi: nie daj się za bardzo wymęczyć na tej rehabilitacji ...bo już nic z Ciebie nie zostanie :razz::razz: i wróć ...:grins: wróć koniecznie ;) Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dzien dobry...chcialam poinformowac ze chyba mam ostatnie stadium gruzlicy:grins:....komu pratka?:diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']dzien dobry...chcialam poinformowac ze chyba mam ostatnie stadium gruzlicy:grins:....komu pratka?:diabloti: dziękuję uprzejmie za prątka ....:diabloti::eviltong:.....jakoś nie tenskniem za takimi podarkami :evil_lol:...płuca oddaj na przeszczep ;) Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']dziękuję uprzejmie za prątka ....:diabloti::eviltong:.....jakoś nie tenskniem za takimi podarkami :evil_lol:...płuca oddaj na przeszczep ;) a kto by chcial takie pluca:hmmmm::diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']a kto by chcial takie pluca:hmmmm::diabloti: :diabloti:ktoś co już mu prątki wyżarły :evil_lol::evil_lol: sces mam serniczek.........;) z rodzynkami :multi::multi: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:diabloti:ktoś co już mu prątki wyżarły :evil_lol::evil_lol: sces mam serniczek.........;) z rodzynkami :multi::multi: wydlubaj rodzynki to pogadamy......:diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']wydlubaj rodzynki to pogadamy......:diabloti: :shake::shake:nie wydubam ...paznokcie obtlam a tipsów nie mam ...pysny jest ...:eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:shake::shake:nie wydubam ...paznokcie obtlam a tipsów nie mam ...pysny jest ...:eviltong::eviltong: jak z rodzynkami to nie jest pysny ino z rodzynkami:grins:...wydlubaj jenzykiem:diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']jak z rodzynkami to nie jest pysny ino z rodzynkami:grins:...wydlubaj jenzykiem:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong:...wydubalam ...;) Idem ze spsem......dochodzi 9.30 wywaliłam gadzine z wyra...:diabloti: wczoraj zrobił mi pobudkę o 7:diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'] wczoraj zrobił mi pobudkę o 7:diabloti::diabloti: kochany piesek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']kochany piesek:loveu::loveu::loveu::loveu: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:......ale se potem spałam do 9...jak wrócilim :p... idem ... idem... idem... Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:......ale se potem spałam do 9...jak wrócilim :p... idem ... idem... idem... idz.... idz.... idz.... :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
emdziolek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Poooszła:evil_lol: Alu dzie jestes?:razz: ja w szkole ale juz musze.. iść..... iść..... iść..... miałam spr z informatyki - 4 :placz: cemu ja nic nie pamietm, przez toM anemie nic sie nienauczylam:diabloti: dobra juz ide ide ide paaaaaaaaaaaaaa:hand: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']idz.... idz.... idz.... :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: wróciłam se :diabloti: wróciłam se:evil_lol: wróciłam se :multi: [quote name='emdziolek']Poooszła:evil_lol: Alu dzie jestes?:razz: ja w szkole ale juz musze.. iść..... iść..... iść..... miałam spr z informatyki - 4 :placz: cemu ja nic nie pamietm, przez toM anemie nic sie nienauczylam:diabloti: dobra juz ide ide ide paaaaaaaaaaaaaa:hand: Nie ślimtaj ..:glaszcze:..poprawisz...:loveu: ić na lekcje ;) Quote
Recommended Posts