Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hura hura hura :multi::multi::multi: bądź szczęśliwy śliczny kociulinku :loveu::loveu::loveu:my też się cieszkamy ...bo on taki maluśki i śliczny

[quote name='Vectra']o jak fajnie rudziak będzie ćwiok ze stolicyyy - SUPER że się udało :loveu:;)będzie Rudziaszek Stoliczny

[quote name='Patka']jakby co mam doświadczenie z Rudymi koteckami :razz: napiszę tylko super :multi:
Alu nic nie mów ...Patuś ...nic nie mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='emdziolek']Dzieńdoberek z samego rana!:loveu::multi::multi::multi:doberek Emilko :loveu:

[quote name='Rybka_39']Witam:multi: o rudy kiciuś:loveu:
Co ja nie wiejde do tej galeri to kilka stron do nadrobienia:evil_lol:witam .....czyżbyś miała zaległości ;)

[quote name='drzalka']Witaj Ozzy :loveu: :loveu:witanko :multi:

[quote name='madzia i medor']Super, że koteczek znalazł swoje miejsce:multi::loveu::loveu:
Mój też już oddany:roll:witaj Medorkowa....ja też się cieszę że kociakom sie udało

Posted

[quote name='LAZY']Ależ wspaniałe wieści. Dziewczyny zorganizowałyście to wspaniale!
Duża buźka Alu dla mordulca od pogromcy amstafów Idy:cool3:buziory Paulinko....no udało się zorganizować ...ale nerwów troszkę było ;)

[quote name='Wilejkaros']Jutro porobię zdjęcia i wstawię na PRYWATNEGO BLOGASKA OZZY'EGO, na którym piszemy tylko o nim. ;):multi:koniecznie ...nie mogłoby być inaczej ...będziemy czekać na relacje i fotaski :loveu:

[quote name='paula_z']Cześć Alu :multi: No i pupa blada :angryy: Myślałam, że jak będę miała urlopa, to dłużej pogadamy, a ciągle coś mam do załatwienia i się mijamy :placz: Może w tygodniu się uda :roll:
:mad:bo nie trza spać za dnia;)

:multi: Bawcie się dobrze, trzymam :kciuki: za bezdeszczową pogodę :lol:
pogoda jest super ...mam nadzieje że sie będziemy dobrze bawić ;)

Cieszkam, że udało się wszystko dograć i kotecek jedzie do domku :multi: Gratulacje dziewczyny :loveu:no ....będzie Rudziaszek Warszawiak

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)widać te mamy już takie muszą być .......kurcze sama nią jestem.....
Aniu .Koteczek jest malusieńki , był najmniejszy z rodzeństwa od początku ale ślicznie potrafi się bawić , ma apetyt...od wujka Cezarego na drogę dostał zieloną żabkę do przytulania.
Całą wycieczką zajechaliśmy do Cioteczki Marchewy ...czyli Madzialena , mój TZ i Ja...a powitały nas piesy:loveu::loveu::loveu:
U Marchewy Rudziaszek dostał swój pokoik z kuwetką , miseczką posłankiem...zostawiliśmy go tam z czystym sumieniem i z uśmiechami na twarzach ,że maluch znajdzie swoje miejsce na ziemi.

dodaj że Cezary wyszedł wstrząśnięty... cytuje:"ale mnie wrobiłyście... przecież ona da tego kotka psom na pożarcie" :roflt::roflt::roflt:
musiałam go uświadomić że Marchewa oprócz dwóch MORDERCZYCH lizaków ma też kotka...
:loveu::loveu:

[quote name='Wilejkaros']Właśnie jestem po tel do Marchewy. Mały najpierw grzeczny jak aniołek, teraz zaczął trochę łobuzować. Asia mówi, że pod czarną warstwą brudku jest rudy, a brzunio i łapki białe. Hehehehe. Jutro będzie pranko kociego futra. I "weteryniarz". Wszystko opiszę. I myślę, że do poniedziałku zostanie u mnie na "obserwacji" i pokażę mu, że łóżeczko służy do spania.
Dziękuję za udaną akcję. Serdeczne podziękowania dla TZa. Koszyczek odeślę lub przekażę Dominice.
oj brudasek brudasek... ale pracował na warsztacie- trzeba mu wybaczyć :evil_lol:
aaaa... Marchewa ma na imie Asia... :cool1: nie wiedziałam :cool1: zawsze tytuuje ją.... MARCHEWA.

Pani dzwoniła do mnie żeby już wychodzić z kotkiem :roll: pomyliła numery- przekazałam Marchewie... to było koło 10tej, czyli we stolycy bedzie nie prędzej jak na 14tą;)

Posted

[quote name='clockwork']dodaj że Cezary wyszedł wstrząśnięty... cytuje:"ale mnie wrobiłyście... przecież ona da tego kotka psom na pożarcie" :roflt::roflt::roflt:
musiałam go uświadomić że Marchewa oprócz dwóch MORDERCZYCH lizaków ma też kotka...
:loveu::loveu:
musiałas to napisać :oops:...teraz Cezary się będzie stydał

oj brudasek brudasek... ale pracował na warsztacie- trzeba mu wybaczyć :evil_lol:
aaaa... Marchewa ma na imie Asia... :cool1: nie wiedziałam :cool1: zawsze tytuuje ją.... MARCHEWA.

Pani dzwoniła do mnie żeby już wychodzić z kotkiem :roll: pomyliła numery- przekazałam Marchewie... to było koło 10tej, czyli we stolycy bedzie nie prędzej jak na 14tą;)
a ja mam własnie info od Asi....że Rudziaszek już pojechał ...w towarzystwie suni i 3 maluszkow :p
Asia czekała z nim prawie 40 minut....w pełnym słońcu robiąc mu cień ...własnym ciałem ;)....
Dziewczyny nie macie pojęcia jak się cieszę ze mały już na trasie i coraz bliżej kochanego domeczku :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dealer']halo halo melduje sie wsrod zywych.....:loveu: :diabloti::multi::multi::multi:no nareszcie ....bom się już straszecznie martwiła :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:no nareszcie ....bom się już straszecznie martwiła :razz:

nie martwiaj sie zaczniesz sie martwic jak przyjade i nie bede chciala wyjechac:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']nie martwiaj sie zaczniesz sie martwic jak przyjade i nie bede chciala wyjechac:diabloti::multi::multi::multi:a jednak się cieszkam ;)

Posted

[quote name='dealer']zaprawde powiadam ci nie wiesz co czynisz.....:diabloti::cool1:...wiem co czynię ...albowiem świadoma jestem swych słów i czynów :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:...wiem co czynię ...albowiem świadoma jestem swych słów i czynów :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aj aj aj Alicjo......watpliwosci mam takies siakies male:diabloti:

Posted

[quote name='Wilejkaros']No czekam, czekam... telefon nie dzwoni, ale chyba za wcześnie. Asia dzwoniła do mnie 10.50, że kicia ruszyła, więc będzie u mnie pewnie ok. 15.no ...zgoniłam Qbę z kompka a tu też cisza....pogoda na podróż ...masakryczna:diabloti:...no ale cóż ...mamy jeszcze lato;)
Czekam niecierpliwie na info o spotkanku z Rudziaszkiem -Brudziaszkiem :loveu:

[quote name='aga1215']Witaj Alicjo :multi:

http://img527.imageshack.us/img527/3580/dsc02044du6.jpg

śliczny koteczek:loveu: czy ta firanka jeszcze wisi????:evil_lol:
witaj Aga :multi:......mam nadzieję że Asia pozwoliła tylko się pobawić do sesji foto;)bo miałabym obawy co do wzorku firaneczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: