Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: a to niby ja powinnam pamiętać ....o masz ...zacznę zapisywać na kartce tylko kto za mnie tych kartek będzie szukał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Do tej roboty tez kogoś znajdziemy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']

A dziś Ozzulkowa pani była Bardzo miła:diabloti::diabloti::diabloti:dla jakieś upierdliwej osobistości pokroju moherowy beret:angryy:
Byłam z Ozzulkiem na spacerku a że od razu musieliśmy udać sie po drobny zakup więc niosłam w ręku kaganiec :cool1:..pani szła za nami dość chwilkę i chcąc nas wyminąć głosem wyzywającym rzekła ...Kaganiec powinien być na pysku :razz:...wiec ja chcąc być miła , grzeczna i kulturalna :loveu:odwróciłam się do pani ...wyciągnęłam rekę w której trzymałam kaganiec .....Proszę ...chce pani przymierzyć...:diabloti:...pani dostała turbodoładowania ...chyba się jej kaganiec nie podobał bo czarny :diabloti:i powlekany plastikiem:eviltong:

Buhahahhaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziwne, że nie chaciała przymierzyć, ja bym z chęcią skorzystała z propozycji:roll::roll::roll::diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Alu świetnie jej powiedziałaś :klacz: hahahah :roflt:

Ozzulec - mina mordercy hihi :loveu:
http://images30.fotosik.pl/27/91b06431334ecad9.jpg

:loveu: :loveu: :loveu:
http://images25.fotosik.pl/27/006a5e6ccdf2f901.jpg:multi:witaj Goniu..
taa 2 mordercy mordują butelkę;)

[quote name='paula_z']:roflt: Dobre :cool2:

Fajne fotki z Dulką i z gonitwy :multi:
Mniam, smaczna była ta ofiara :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/27/9be2c5abfec59e1e.jpg

Witanko Alu :loveu:witanko Paula:multi:

[quote name='groszek83']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ileż tutaj zdjęć,aż sie wierzyć nie chce.
Spotkanie z beretem było nad wyraz udane:evil_lol:
Witam się.no cóż Groszku ...i u nas czasem bywają fotaski;)

[quote name='madzia i medor']Do tej roboty tez kogoś znajdziemy;):evil_lol::evil_lol:

Buhahahhaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziwne, że nie chaciała przymierzyć, ja bym z chęcią skorzystała z propozycji:roll::roll::roll::diabloti:hi hi ...a taki mam fajny kagniec ...prosto z Czech:p

Posted

[quote name='LAZY']Tekst o kagańcu zakodowany! Extra!!!:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mam jeszcze jeden wcześniejszy kiedy jeszcze byłam niesmiała:oops:

kiedyś pani na ulicy : ...taki pies i bez kagańca
.....moje słowa: .....Pani też nie ma i nikt sie nie czepia:diabloti:
TZ był bliski zlania się w gatki bo szedł wtedy ze mną:p

Posted

[quote name='Agga']Alicja niezła jesteś. Czytałam historię z kagańcem. Ty mi powiedz jakby wyglądała wersja hard core???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:porusz swą wyobraźnią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Wiesz no nie wiem. W końcu miałaś przed sobą moherka to nie wiem :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agguś ...tej wersji nie brałam pod uwagę bo ja niesłychanie delikutasna jestem i miła:diabloti:
a poza tym to potem mam nawrót świadomości i myślę czy to nie babcia jakiegoś mojego wychowanka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='dealer']jak po wczasach na rivierze??:diabloti:wytopiłam resztkę smalcu:diabloti:z brzunia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']kiedyś pani na ulicy : ...taki pies i bez kagańca
.....moje słowa: .....Pani też nie ma i nikt sie nie czepia:diabloti:

Hehe :D Też dobre :grins:

Posted

[quote name='paula_z']Hehe :D Też dobre :grins::oops:

[quote name='malawaszka']bhahahhahaha Alu normalnie RESPECT za texty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbym na żywca usłyszała to murowana zmiana gatek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops:TZtowi niewiele brakowało...ale jeszcze szybciutko pomknął ze mną do lasku:evil_lol:

Posted

WitAnkO ALU!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Sie NAwrÓciŁam i prZYszŁam Was odwiedzić:bigok:

CO tAm siE dzieJe :)?? bo ja nie w TemAcie :shake:

Wybywam do 29.07:razz::razz::razz: Wybuśkaj OzzulowaTego stworka:diabloti::diabloti: SieBie też xD:cool3::cool3::cool3:
OdeMnie i VEgi of corse:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Przypominam Ci, moja droga, że zaniemogłaś nie od piwka, a od dmuchania :D ;)
no tak.. ale jako iż rzadko dmucham - wciąż czuje niesmak do piwa... i zawsze kiedy jest okazja se załyczyć- przypomina mi sie Wasza wizyta i.... nienawidze WAS!!! :evil_lol::evil_lol:

[quote name='teqquila']Witaj ALu
po co dmuchacie jak was poem glowa boli nie lepiej pompke wziasc :evil_lol:
bo to był materac samopompujący :roll::roll:

Gosia>>>;6356615 napisał(a):
czesc Alu.... chodze i szukam leku na bezsenność...:roll:

chyba za późno, co?? :roll:
[quote name='dealer']dzien dobry...choc wcale nie ..nie dobry:-(

czamu nie dobry... :???:

spotkanko z moherowym marzenie- wczoraj jak mi Ala napisała eska to doopłam ze śmiechu...
Pawcio zawsze używa przybliżonej wersji 1 Ali- "twoja żona też nie ma kagańca a wygląda na wredną" :p

ponoć Cie nie ma... ciekawe gdzie jezdeś :hmmmm:

Posted

[quote name='emdziolek']WitAnkO ALU!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Sie NAwrÓciŁam i prZYszŁam Was odwiedzić:bigok:

CO tAm siE dzieJe :)?? bo ja nie w TemAcie :shake:

Wybywam do 29.07:razz: Wybuśkaj OzzulowaTego stworka:diabloti::diabloti: SieBie też xD:cool3::cool3::cool3:
OdeMnie i VEgi of corse:evil_lol:witanko.....baw się dobrze ..Ozzy wybuśkany:loveu:

[quote name='evaxon']witanko z wieczora Aluś:multi::evil_lol:witanko...;)

[quote name='bonita']Cze sister :)

U nas nic nowego nie słychać:p:evil_lol:cze sis ...a liczyłam że coś będzie:razz:

Gosia>>>;6356615 napisał(a):
czesc Alu.... chodze i szukam leku na bezsenność...:roll:
ja wypiłam i zasnęłam ...część Gosiu:p

[quote name='paula_z']Tyskie proponuję ;) :evil_lol:otóż to...;)

[quote name='Imbir1']witaj Alu i Ozzulku z samego rana:multi:witam Imbirkowe z raneczka:multi: