e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://images28.fotosik.pl/9/9170a6e7a581747a.jpg czemu Łozi wypina nam duu...klejnoty :obrazic: nie ładnie sie zoachował oj nie ładnie:obrazic: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:komuś smaczka narobiłam:eviltong: taaaa i kotlecika jeszcze zatluke:diabloti: Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :loveu::loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/9/7f7d43e349ca9a5d.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']http://images28.fotosik.pl/9/9170a6e7a581747a.jpg czemu Łozi wypina nam duu...klejnoty :obrazic: nie ładnie sie zoachował oj nie ładnie:obrazic::mad:nie widzi , że zakręta brał [quote name='dealer']taaaa i kotlecika jeszcze zatluke:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczekaj do soboty :eviltong:z tym utłukaniem [quote name='BeaC']:loveu::loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/9/7f7d43e349ca9a5d.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:mój Sfinksik Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie widzi , że zakręta brał widzi widzi okularki ma na nosie ...co nie zmienia faktu ze nam sie wypina:eviltong: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']widzi widzi okularki ma na nosie ...co nie zmienia faktu ze nam sie wypina:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi okularki na nosku uciskają:eviltong:....a ty mnie powiedz ...jak miała zakrętasa wziąć....no jak:mad: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Nie przechodziła .ino przejeżdżała:eviltong: maupa w kangurze:lol: :lol: Ty mnie tu nie siej fermenta Klocusiowa ,bo bez klakierów niegdzie nie jadę:placz: :placz: :placz: no trudno... nie jedziesz w takim razie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bez histerii dziołcha ....wszystkie drogi prowadzą do ..............................................................TYCHów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj tak... :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']no trudno... nie jedziesz w takim razie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...hi hi hi ... oj tak... :eviltong::eviltong:...a ci co nie wierzą ...to się nie znają...:eviltong: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi okularki na nosku uciskają:eviltong:....a ty mnie powiedz ...jak miała zakrętasa wziąć....no jak:mad: :evil_lol: eee nie uciskaja ciutke spadaja :evil_lol: no jak to jak od przodu:p zeby to głowa w kadrze była a nie dupka:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: eee nie uciskaja ciutke spadaja :evil_lol: no jak to jak od przodu:p zeby to głowa w kadrze była a nie dupka:evil_lol: :razz:co za wymagania.... Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:co za wymagania.... :siara::diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']:siara::diabloti: :diabloti: :evil_lol::eviltong:wiedziałam że mnie koffasz:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:wiedziałam że mnie koffasz:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::p...nio cóż za przypływ uczuć:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 przyszlam oznajmic ze salateczka pyyyyyychaaaaa:diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='dealer']przyszlam oznajmic ze salateczka pyyyyyychaaaaa:diabloti::multi::multi::multi:cieszkam ...inaczej być nie mogło;) Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 wczoraj sie Ozzy nie chciał bawic piłką:niewiem: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']wczoraj sie Ozzy nie chciał bawic piłką:niewiem: bo miał suke u boku więc co tam piłka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']wczoraj sie Ozzy nie chciał bawic piłką:niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo plackata była Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja już go wykorzystuję Magdaleno;) :grins:Ale czy w pełni??:diabloti: [quote name='clockwork']może uderzymy w odwrotnym kierunku- np. Tychy... bede miała do odebrania tak to z czym sie nie zabraliśmy z Anglii - jedziesz??? [quote name='Alicjarydzewska'];)pytanie ...jade przecie , toż ja już prawie Tyszanka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyjedźta tyż po mnie:cool1::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bez histerii dziołcha ....wszystkie drogi prowadzą do ..............................................................TYCHów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jAMENt siostry:loveu::loveu: [quote name='dealer']przyszlam oznajmic ze salateczka pyyyyyychaaaaa:diabloti: Jaką zrobiłaś:cool3::cool3::cool3: Śliczne focie:loveu: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 lece do domciu Alutka.. do jutra!!! papapa parapararara papapa paraparapapa... niby nic... :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']lece do domciu Alutka.. do jutra!!! papapa parapararara papapa paraparapapa... niby nic... :eviltong::eviltong::razz:...a tak to ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: do juterka.................. Quote
Recommended Posts