Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:komuś smaczka narobiłam:eviltong:

taaaa i kotlecika jeszcze zatluke:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']http://images28.fotosik.pl/9/9170a6e7a581747a.jpg
czemu Łozi wypina nam duu...klejnoty :obrazic: nie ładnie sie zoachował oj nie ładnie:obrazic::mad:nie widzi , że zakręta brał

[quote name='dealer']taaaa i kotlecika jeszcze zatluke:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczekaj do soboty :eviltong:z tym utłukaniem

[quote name='BeaC']:loveu::loveu::loveu:
http://images25.fotosik.pl/9/7f7d43e349ca9a5d.jpg

:loveu::loveu::loveu::loveu:mój Sfinksik

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie widzi , że zakręta brał

widzi widzi okularki ma na nosie ...co nie zmienia faktu ze nam sie wypina:eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']widzi widzi okularki ma na nosie ...co nie zmienia faktu ze nam sie wypina:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi okularki na nosku uciskają:eviltong:....a ty mnie powiedz ...jak miała zakrętasa wziąć....no jak:mad:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Nie przechodziła .ino przejeżdżała:eviltong: maupa w kangurze:lol: :lol:

Ty mnie tu nie siej fermenta Klocusiowa ,bo bez klakierów niegdzie nie jadę:placz: :placz: :placz:

no trudno... nie jedziesz w takim razie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bez histerii dziołcha ....wszystkie drogi prowadzą do ..............................................................TYCHów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj tak... :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']no trudno... nie jedziesz w takim razie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
...hi hi hi ...

oj tak... :eviltong::eviltong:...a ci co nie wierzą ...to się nie znają...:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi okularki na nosku uciskają:eviltong:....a ty mnie powiedz ...jak miała zakrętasa wziąć....no jak:mad:
:evil_lol: eee nie uciskaja ciutke spadaja :evil_lol:
no jak to jak od przodu:p zeby to głowa w kadrze była a nie dupka:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: eee nie uciskaja ciutke spadaja :evil_lol:
no jak to jak od przodu:p zeby to głowa w kadrze była a nie dupka:evil_lol:
:razz:co za wymagania....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja już go wykorzystuję Magdaleno;)
:grins:Ale czy w pełni??:diabloti:
[quote name='clockwork']może uderzymy w odwrotnym kierunku- np. Tychy... bede miała do odebrania tak to z czym sie nie zabraliśmy z Anglii - jedziesz???

[quote name='Alicjarydzewska'];)pytanie ...jade przecie , toż ja już prawie Tyszanka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przyjedźta tyż po mnie:cool1::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bez histerii dziołcha ....wszystkie drogi prowadzą do ..............................................................TYCHów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jAMENt siostry:loveu::loveu:
[quote name='dealer']przyszlam oznajmic ze salateczka pyyyyyychaaaaa:diabloti:
Jaką zrobiłaś:cool3::cool3::cool3:

Śliczne focie:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']lece do domciu Alutka.. do jutra!!!
papapa parapararara papapa paraparapapa... niby nic... :eviltong::eviltong:
:razz:...a tak to ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
do juterka..................