Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DZIEEEEŃ DOOOO-BRYYYY :loveu: PANI PSECKOLANKO:cool3: . CIESYS SIE ZE MAS WOLNE OD DZIECKÓW;) . HUUUURAAA !! WEEEEEEEKENDZIK:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Dobcia']Niech pomyśle... chyba był tu kiedyś obecny jakiś pies, ale tak dawno.... że już nie pamiętam:hmmmm:

Cześć Alu:cool3:był był ....myślę ze coś znajdę:razz:

[quote name='agnes1']DZIEEEEŃ DOOOO-BRYYYY :loveu: PANI PSECKOLANKO:cool3: . CIESYS SIE ZE MAS WOLNE OD DZIECKÓW;) . HUUUURAAA !! WEEEEEEEKENDZIK:multi: :multi: :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciese sie a jakze by inaczej zwłaszcza po tym ostatnim maratonie:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a wiesz ...też się zastanawiałam czyj to blożek:eviltong:

To się droga koleżanko nie zastanawiaj tylko szukaj OZZiego. On gdzieś się zapodział.:mad:

Posted

Witanko :multi: Ja dziś prawie usnęłam na biurku w pracy :roll: I nie mam jeszcze łikendziku :placz: Jutro do roboty :shake: Dobrze chociaż, że na 11 :cool1:

Posted

[quote name='paula_z']Witanko :multi: Ja dziś prawie usnęłam na biurku w pracy :roll: I nie mam jeszcze łikendziku :placz: Jutro do roboty :shake: Dobrze chociaż, że na 11 :cool1:oj bo dziś fatalny dzionek był .........ja już weekenduję;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oj bo dziś fatalny dzionek był .........ja już weekenduję;)

ja ledwo żyję :mdleje:
w dodatku jutro jakichś gości mam :cool1:
jakaś Vectra czy coś :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ja ledwo żyję :mdleje:
jakaś Vectra czy coś :evil_lol: :glaszcze:o biedna ty ....znów jakaś VECTRA cię nawiedza ....bosz ....a sąsiadka już wie:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:glaszcze:o biedna ty ....znów jakaś VECTRA cię nawiedza ....bosz ....a sąsiadka już wie:razz:

kurde, o co wam chodzi z tą sąsiadką? :hmmmm:
bo ja jakaś niezorientowana :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']kurde, o co wam chodzi z tą sąsiadką? :hmmmm:
bo ja jakaś niezorientowana :cool1: :razz:nooo podobno ktosik odchylał żaluzje:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooo podobno ktosik odchylał żaluzje:evil_lol:

czemu ja nic nie pamiętam? :cool1:
nie było mnie tam chyba :cool1: :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']ja ledwo żyję :mdleje:
jakaś Vectra czy coś :evil_lol:

boszzzzz znowu ona :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wszędzie się na siłe to to pcha :shake: :diabloti: :diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Fon spać, a nie się po nocach szlajasz:diabloti::diabloti::diabloti:

Witaj Alu:loveu:

LALUS....:eviltong:

Posted

.....................coś zaniedbany TEN blog...........jakosik psa nie widać tu żadnego..............a te po nocach sie witają:shake::shake::shake:
........a ja tak kurturarnie z samego ,acz nie do kończa ranka..........WITAJ:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jezdem:siara:

[quote name='madzia i medor']Jezdem:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Jezdem:mad:

[quote name='madzia i medor']Fon spać, a nie się po nocach szlajasz:diabloti::diabloti::diabloti:

Witaj Alu:loveu:

[quote name='madzia i medor']Font spać, ino raz, bo Pana B. obudzę:diabloti:

Alu witam się drugi raz w tym dniu:hand::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:witaj cicha i skromna Magdaleno:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']czemu ja nic nie pamiętam? :cool1:

[quote name='Vectra']boszzzzz znowu ona :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wszędzie się na siłe to to pcha :shake: :diabloti: :diabloti:nooo masakra

[quote name='dealer']dzien dobry Alu.....:loveu:bry piękna...

[quote name='BeaC'].....................coś zaniedbany TEN blog...........jakosik psa nie widać tu żadnego..............a te po nocach sie witają:shake::shake::shake:
........a ja tak kurturarnie z samego ,acz nie do kończa ranka..........WITAJ:loveu::loveu::loveu:
ooo witaj ......jak miło

[quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!!!:lol::lol::lol::multi:dzień doberek

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:witaj cicha i skromna Magdaleno:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj:grins:

Posted

[quote name='Agga']To się droga koleżanko nie zastanawiaj tylko szukaj OZZiego. On gdzieś się zapodział.:mad:

Alu muszę powiedziec to całemu światu... co sie stało z Ozzym...
no bo wiecie.. ON UCIEKŁ!! a wogóle to już sie znudził Ali, i teraz jak on uciekł se... to ona se kupi innego NOWEGO psa :diabloti:

Aluś sorki... nie mogłam spac po nocach w tym kłamstwie :cool1:

[quote name='Maga100']kurde, o co wam chodzi z tą sąsiadką? :hmmmm:
bo ja jakaś niezorientowana :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooo podobno ktosik odchylał żaluzje:evil_lol:

[quote name='Maga100']czemu ja nic nie pamiętam? :cool1:

Madziu.. nie było cie.. bo se.. odpłynęłaś...
jak odprowadzałaś nas do bramy to tak hihałyśmy i darłyśmy ryjoki że jakaś miła sąsiadka tak ukradkiem odchyliła żaluzje i spoglądała na nas z okienka..
no więc jako iż WCALE :diabloti: nie było jej widać.. my z Pika pomachałyśmy miłej sąsiadce na dzień dobry (1 w nocy) i ... pani znikła...
pozdrów sąsiadke :diabloti:

POCHWAlony Alu- udaje że skanuje , ciiiiiiiiii.....