Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='groszek83']Pewien ktoś radził żeby przeczytać tą galerie:angryy: ja nie wiem to chyba złośliwe było:diabloti::diabloti::razz::crazyeye:no wiesz co .....chyba się obrażę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a cóż cię tak przeraża :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie lubisz wyzwań;)

Posted

[quote name='groszek83']Lubie lubie...... w granicach rozsądku:eviltong::eviltong::eviltong::razz:czy ty mi czegoś nie sugerujesz...................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Mnie nie wierzyć?!!:-o Dobra zaczynam czytać ciekawe kiedy skończe:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jestem pełna podziwu ....daj znać jak przeżyjesz:evil_lol:
Ja kiedyś chciałam sobie powspominać i wysiadłam przy 40 stronie:oops::evil_lol::evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Pewien ktoś radził żeby przeczytać tą galerie:angryy: ja nie wiem to chyba złośliwe było:diabloti::diabloti::razz:

powiedz kto ci kazał :mad: :mad: :mad:
ja mu dam :evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Nie wiem czy moge a jak potem temu komuś coś zrobisz to na mnie będzie:roll::shake::eviltong:

spoczko :cool1: mów śmiało Ciebie też obronie :diabloti:

Posted

A to dobra to była taka jedna zołza:evil_lol::evil_lol:EWA zdaje sie:diabloti: tak mnie w maliny wpuściła :obrazic:a tak nick to <evaxon> jak coś to ja nic nie mówiłam:siara:

Posted

[quote name='groszek83']A to dobra to była taka jedna zołza:evil_lol::evil_lol:EWA zdaje sie:diabloti: tak mnie w maliny wpuściła :obrazic:a tak nick to <evaxon> jak coś to ja nic nie mówiłam:siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....bujasz ....jeszcze malin nie ma:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....bujasz ....jeszcze malin nie ma:eviltong:
No i to jest najśmieszniejsze malin nie ma a ona mnie w nie wpuściła:cool1:czarodziejka:angryy:

Posted

[quote name='groszek83']No i to jest najśmieszniejsze malin nie ma a ona mnie w nie wpuściła:cool1:czarodziejka:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:hmmm może czarownica;)

Posted

[quote name='groszek83']OOOO to to właśnie czarownica:placz::cool1:nie busz ...trza być twardym nie miętkim;)....a jak już zaczęłaś to dokończ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: