Alicja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Lucy* napisał(a):Jezu... strona 2234 jak Moda na sukces.... :evil_lol: Rydzewska..myslałaś o tym żeby to opublikować ?? to mógłaby być powieść :hmmmm: :evil_lol: bestsellerowa;)zostawiam to w Twoich rękach A tak wogóle to WITAMY:multi: Quote
beria Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Pierwsza fotka mnie zauroczyła, a druga... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: On nam pokazuje język :crazyeye: Alu - jak mogłaś ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cos ten pilling brutalny! Stringi mu zaloz!!!! A nie zeby tak jajcami po oczach! Albo jakis przeszczep kudlow! Alus czy Wy macie nowe mebelki, czy to pokoik Kubusia? Quote
Agga Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Czekaj czekaj bo to zbyt skomplikowane się zrobiło. Jedziesz z beria do wawki do Ewuni to rozumiem. ALe w tym samym czasie Ewunia jedzie pociągiem do Ciebie na rogaliki. Czy wy się kochane aby nie miniecie po drodze?:p :eviltong: CHyba się nie dogadałyście hihih.... Alicjo jakos się nie doczekałam odpowiedzi.:p Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Witaaaaaaam moi kochani.... :) relaksacja... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Alus to znowu ja, Twoja kochana Jolusia - juz wiesz,ze dzwonilam, ale Ty (i baaardzo slusznie) brykalas z Ozzulcem. Znam Twoja dokladnosc i zapobiegliwosc w czytaniu skladow karm wszelakich - czy w tej karmie jest maczka czy suche lub swieze mieso - powiedz mi... U nas rano znow miekka kupa :( Ale wczoraj z karma zjadl udko -wiec teraz to juz chyba na 100% stawiam ze on ma klopoty z trawieniem kurczaka! Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 sota36 napisał(a):Alus to znowu ja, Twoja kochana Jolusia - juz wiesz,ze dzwonilam, ale Ty (i baaardzo slusznie) brykalas z Ozzulcem. Znam Twoja dokladnosc i zapobiegliwosc w czytaniu skladow karm wszelakich - czy w tej karmie jest maczka czy suche lub swieze mieso - powiedz mi... U nas rano znow miekka kupa :( Ale wczoraj z karma zjadl udko -wiec teraz to juz chyba na 100% stawiam ze on ma klopoty z trawieniem kurczaka! Alicjarydzewska napisał(a):Joluś poczytaj tutaj http://www.grandecane.pl/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=108&osCsid=3f85d8b2c36e98760595f5a83d5614bf Joluś to w takim razie na 100% kurczak , spróbuj z indykiem , ale najlepiej nutria albo jagnięcinka. To jest link do składu karmy na innej stronce , ja właśnie wieczorem wywaliłam worek Quote
bonita Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dzień Doberek, taki no sobie średnio ładno pogodowy :) Języczkowe foty superaśne, ale lizusy gorące Ci daje :) Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Pysia napisał(a):On nam pokazuje język :crazyeye: Alu - jak mogłaś ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tym czepialskim;) sota36 napisał(a):Cos ten pilling brutalny! Stringi mu zaloz!!!! A nie zeby tak jajcami po oczach! Albo jakis przeszczep kudlow! Alus czy Wy macie nowe mebelki, czy to pokoik Kubusia?Joluś założymy bokserki, a mebelki cały czas te same ...widze ze tak zwracasz na wystrój mieszkania jak jesteś u kogoś jak ja :lol:że nawet czasem nie pamiętam w jakim fotelu siedziałam Agga napisał(a): Alicjo jakos się nie doczekałam odpowiedzi.:pno Agguś w różnych terminach pojedziemy;) Cerber napisał(a):Witaaaaaaam moi kochani.... :) relaksacja... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pWitam pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry Alu! :multi:Berek;) Quote
BoJa2 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A TU co sie dzieje????OZZY na 4 stronie:shake: Wpadamy z pytankiem - jak sie wypogodzi ,to Don Kichot gotowy na spotkanko z Dulcyneą???;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A TU co sie dzieje????OZZY na 4 stronie:shake: Wpadamy z pytankiem - jak sie wypogodzi ,to Don Kichot gotowy na spotkanko z Dulcyneą???;) :evil_lol: :pDon Kichot chętnie pójdzie na spacerek nawet bardzo chętnie A na 4 stronie .....mamy doła po śmierci Bajanka :-( Dziś fotek chyba nie będzie ..........:shake: Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Alu wiesz? Jesteś aniołem :loveu: Chyba rzucę Weszke i z Tobą się ożenie :evil_lol: Weszka nie dość ze leniwa to jeszcze gotować nie potrafi :razz: A Ty...Jejku ...Anioł :loveu: Jak nie weźmiesz ze mna ślubu to się do Ciebie przeprowadzę - zobaczysz :diabloti: Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Pysia napisał(a):Alu wiesz? Jesteś aniołem :loveu: Chyba rzucę Weszke i z Tobą się ożenie :evil_lol: Weszka nie dość ze leniwa to jeszcze gotować nie potrafi :razz: A Ty...Jejku ...Anioł :loveu: Jak nie weźmiesz ze mna ślubu to się do Ciebie przeprowadzę - zobaczysz :diabloti::razz:Pysiu ...czy to groźba czy oświadczyny .....bo po emotkach nie mogę rozczytać ;) Quote
Vectra Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 mamciu ja się nie zgadzam na te zaręczyny i ślub :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Vectra napisał(a):mamciu ja się nie zgadzam na te zaręczyny i ślub :mad: :evil_lol: :evil_lol:cicho ....może domek Ci Pysia przepisze ;) Quote
leemonca Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 widzę, że tu poważne tematy matrymonialno-rozwodowo-spadkowe są roztrząsane :cool3:, wrócę, jak się wszystko wyjaśni, kto z kim :crazyeye: , gdzie i jak :crazyeye: itd..., itp...,:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Pysiu ...czy to groźba czy oświadczyny .....bo po emotkach nie mogę rozczytać ;) Interpretacja należy do Ciebie :diabloti: A na spadek Vectra niech nie liczy :razz: Wszystko zapisane w testamencie na Karola ;) Oba domy :eviltong: Chyba że Vectra za Karola się weźmie :evil_lol: Kurcze...Czemu Weszka nie ma kilka lat mniej...Marzę o takiej synowej :placz: Gotować nauczyłaby się :mad: Quote
Agga Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dziękuje Alicjo za wyczerpującą odpowiedź. Bo już myślałam, że coś się wam pomyliło.:eviltong: Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 leemonca napisał(a):widzę, że tu poważne tematy matrymonialno-rozwodowo-spadkowe są roztrząsane :cool3:, wrócę, jak się wszystko wyjaśni, kto z kim :crazyeye: , gdzie i jak :crazyeye: itd..., itp...,:evil_lol:;)wracaj już wyjaśnione:p Pysia napisał(a):Interpretacja należy do Ciebie :diabloti: A na spadek Vectra niech nie liczy :razz: Wszystko zapisane w testamencie na Karola ;) Oba domy :eviltong: Chyba że Vectra za Karola się weźmie :evil_lol: Kurcze...Czemu Weszka nie ma kilka lat mniej...Marzę o takiej synowej :placz: Gotować nauczyłaby się :mad:Pysiu ....mojej córci nie dam wydziedziczyć ...nici ze slubu:shake:....:evil_lol:możemy żyć na kocią łapę ;) Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)wracaj już wyjaśnione:p Pysiu ....mojej córci nie dam wydziedziczyć ...nici ze slubu:shake:....:evil_lol:możemy żyć na kocią łapę ;) Kocia łapa mi odpowiada ;) Bez zobowiązań...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To kiedy przyjeżdżasz? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Alu cześć . To Ty byłaś zwiastunem złej nowiny ... :-( Pilnujmy naszych dzieciaczków ... Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Alu cześć . To Ty byłaś zwiastunem złej nowiny ... :-( Pilnujmy naszych dzieciaczków ...:-( Haniu myślę ,że nie masz do mnie zalu ze napisałam , ale kiedy Patka dała mi znać ja nie wiedziałm co robić , mogłabym nawet wykrzyczeć zeby wszyscy usłyszeli ....chciałam abyście jak najszybciej znalazły się u Małgosi bo sama wiem jak bardzo mi brakowało ludzkiego oparcia w takiej chwili .... Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Dziś tylko Dobranoc .................:razz: Quote
Recommended Posts