Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucy* napisał(a):
Jezu... strona 2234 jak Moda na sukces.... :evil_lol:

Rydzewska..myslałaś o tym żeby to opublikować ?? to mógłaby być powieść :hmmmm: :evil_lol: bestsellerowa
;)zostawiam to w Twoich rękach
A tak wogóle to WITAMY:multi:

Posted

Cos ten pilling brutalny! Stringi mu zaloz!!!! A nie zeby tak jajcami po oczach! Albo jakis przeszczep kudlow!
Alus czy Wy macie nowe mebelki, czy to pokoik Kubusia?

Posted

Czekaj czekaj bo to zbyt skomplikowane się zrobiło.
Jedziesz z beria do wawki do Ewuni to rozumiem. ALe w tym samym czasie Ewunia jedzie pociągiem do Ciebie na rogaliki. Czy wy się kochane aby nie miniecie po drodze?:p :eviltong: CHyba się nie dogadałyście hihih....

Alicjo jakos się nie doczekałam odpowiedzi.:p

Posted

Alus to znowu ja, Twoja kochana Jolusia - juz wiesz,ze dzwonilam, ale Ty (i baaardzo slusznie) brykalas z Ozzulcem. Znam Twoja dokladnosc i zapobiegliwosc w czytaniu skladow karm wszelakich - czy w tej karmie jest maczka czy suche lub swieze mieso - powiedz mi...
U nas rano znow miekka kupa :( Ale wczoraj z karma zjadl udko -wiec teraz to juz chyba na 100% stawiam ze on ma klopoty z trawieniem kurczaka!

Posted

sota36 napisał(a):
Alus to znowu ja, Twoja kochana Jolusia - juz wiesz,ze dzwonilam, ale Ty (i baaardzo slusznie) brykalas z Ozzulcem. Znam Twoja dokladnosc i zapobiegliwosc w czytaniu skladow karm wszelakich - czy w tej karmie jest maczka czy suche lub swieze mieso - powiedz mi...
U nas rano znow miekka kupa :( Ale wczoraj z karma zjadl udko -wiec teraz to juz chyba na 100% stawiam ze on ma klopoty z trawieniem kurczaka!

Alicjarydzewska napisał(a):

Joluś to w takim razie na 100% kurczak , spróbuj z indykiem , ale najlepiej nutria albo jagnięcinka.
To jest link do składu karmy na innej stronce , ja właśnie wieczorem wywaliłam worek

Posted

Pysia napisał(a):
On nam pokazuje język :crazyeye: Alu - jak mogłaś ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to tym czepialskim;)

sota36 napisał(a):
Cos ten pilling brutalny! Stringi mu zaloz!!!! A nie zeby tak jajcami po oczach! Albo jakis przeszczep kudlow!
Alus czy Wy macie nowe mebelki, czy to pokoik Kubusia?
Joluś założymy bokserki, a mebelki cały czas te same ...widze ze tak zwracasz na wystrój mieszkania jak jesteś u kogoś jak ja :lol:że nawet czasem nie pamiętam w jakim fotelu siedziałam

Agga napisał(a):

Alicjo jakos się nie doczekałam odpowiedzi.:p
no Agguś w różnych terminach pojedziemy;)

Cerber napisał(a):
Witaaaaaaam moi kochani.... :)

relaksacja... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:pWitam

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dzień dobry Alu! :multi:
Berek;)

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

A TU co sie dzieje????OZZY na 4 stronie:shake:

Wpadamy z pytankiem - jak sie wypogodzi ,to Don Kichot gotowy na spotkanko z Dulcyneą???;) :evil_lol:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

A TU co sie dzieje????OZZY na 4 stronie:shake:

Wpadamy z pytankiem - jak sie wypogodzi ,to Don Kichot gotowy na spotkanko z Dulcyneą???;) :evil_lol:

:pDon Kichot chętnie pójdzie na spacerek nawet bardzo chętnie

A na 4 stronie .....mamy doła po śmierci Bajanka :-(

Dziś fotek chyba nie będzie ..........:shake:

Posted

Alu wiesz? Jesteś aniołem :loveu: Chyba rzucę Weszke i z Tobą się ożenie :evil_lol: Weszka nie dość ze leniwa to jeszcze gotować nie potrafi :razz: A Ty...Jejku ...Anioł :loveu: Jak nie weźmiesz ze mna ślubu to się do Ciebie przeprowadzę - zobaczysz :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Alu wiesz? Jesteś aniołem :loveu: Chyba rzucę Weszke i z Tobą się ożenie :evil_lol: Weszka nie dość ze leniwa to jeszcze gotować nie potrafi :razz: A Ty...Jejku ...Anioł :loveu: Jak nie weźmiesz ze mna ślubu to się do Ciebie przeprowadzę - zobaczysz :diabloti:
:razz:Pysiu ...czy to groźba czy oświadczyny .....bo po emotkach nie mogę rozczytać ;)

Posted

widzę, że tu poważne tematy matrymonialno-rozwodowo-spadkowe są roztrząsane :cool3:, wrócę, jak się wszystko wyjaśni, kto z kim :crazyeye: , gdzie i jak :crazyeye: itd..., itp...,:evil_lol:

Posted

:razz:Pysiu ...czy to groźba czy oświadczyny .....bo po emotkach nie mogę rozczytać ;)

Interpretacja należy do Ciebie :diabloti: A na spadek Vectra niech nie liczy :razz: Wszystko zapisane w testamencie na Karola ;) Oba domy :eviltong: Chyba że Vectra za Karola się weźmie :evil_lol: Kurcze...Czemu Weszka nie ma kilka lat mniej...Marzę o takiej synowej :placz: Gotować nauczyłaby się :mad:

Posted

leemonca napisał(a):
widzę, że tu poważne tematy matrymonialno-rozwodowo-spadkowe są roztrząsane :cool3:, wrócę, jak się wszystko wyjaśni, kto z kim :crazyeye: , gdzie i jak :crazyeye: itd..., itp...,:evil_lol:
;)wracaj już wyjaśnione:p

Pysia napisał(a):
Interpretacja należy do Ciebie :diabloti: A na spadek Vectra niech nie liczy :razz: Wszystko zapisane w testamencie na Karola ;) Oba domy :eviltong: Chyba że Vectra za Karola się weźmie :evil_lol: Kurcze...Czemu Weszka nie ma kilka lat mniej...Marzę o takiej synowej :placz: Gotować nauczyłaby się :mad:
Pysiu ....mojej córci nie dam wydziedziczyć ...nici ze slubu:shake:....:evil_lol:możemy żyć na kocią łapę ;)

Posted

;)wracaj już wyjaśnione:p

Pysiu ....mojej córci nie dam wydziedziczyć ...nici ze slubu:shake:....:evil_lol:możemy żyć na kocią łapę ;)

Kocia łapa mi odpowiada ;) Bez zobowiązań...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To kiedy przyjeżdżasz? :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Alu cześć .
To Ty byłaś zwiastunem złej nowiny ... :-(
Pilnujmy naszych dzieciaczków ...
:-(
Haniu myślę ,że nie masz do mnie zalu ze napisałam , ale kiedy Patka dała mi znać ja nie wiedziałm co robić , mogłabym nawet wykrzyczeć zeby wszyscy usłyszeli ....chciałam abyście jak najszybciej znalazły się u Małgosi bo sama wiem jak bardzo mi brakowało ludzkiego oparcia w takiej chwili ....