psiulka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [I]Ach Bozita. Nie skojarzyłam tak po producencie ;) A Bozitę już testowałam w tamtym roku. I nic z tego nie wyszło :shake:[/I] Quote
jo_ann Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 a ja dostalam dzis fish4dogs... plus-jestem zszokowana czasem, wyslalam maila niecaly tydzien temu;) minus-woreczek karmy, w nim z 20kulek;) i 2 smakolyczki;) Quote
Bewarka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ja do nich nawet nie napisałam :lol: EDIT;Dziś dostałam próbki z Fitmina! :D Quote
Arachne Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja dziś dostałam próbki z Fish4Dogs. Dwie paczuszki karmy: - Salmon Complete 4 Dogs - Fish Complete 4 Dogs I do tego 8 ciasteczek: - 4 Sea biscuit tiddlers (95% fish, 5% rice) - 4 Sea jerky tiddlers (100% fish skin) Ciasteczka psom smakowały, karmy jeszcze im nie dawałam ale zapach tych pyszności poprostu powala :mdleje: Quote
Kitek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ja też dostałam wczoraj próbki z fish4dogs, a napisałam do nich w piątek! więc eksprasik :crazyeye: dostałam 2 próbki karm Salmon Complete 4 Dogs i Fish Complete 4 Dogs oraz 2 przysmaki.... zapach rzeczywiście jest powalający, dałam mojemu Szerusiowi spróbować obu karm (próbki rzeczywiście są malutki) i w życiu nie widziałam żeby mój faflun tak się ześlinił przy jedzeniu, wiec chyba mu smakowało :lol: potem jeszcze za mną chodził kilka minut, liczył że coś mu jeszcze spadnie "z nieba" :razz: Quote
Madzik93 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja tez napisałam do nich w piątek a dostałam próbki wczoraj ;) Quote
Bewarka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Zrobiłam właśnie listę karm, które mi przysłali...:cool3: jak mi się skończą próbki to zrobie najazd na tych co mi nie odpisali, a mi zależało...:roll: No to tak: -Biomill :loveu: -Calibra -Royal Canin -Robur, Bozita, -Fitmin +Pedigree :cool3: PS:Kolejność [U]nie jest[/U] przypadkowa ;) Quote
Bewarka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ale jajca...xP napisałam do paru firm maila o takiej samej treści i jedna mi się babka przyczepiła, bo z dwóch firm odpowiada czy coś...:D EDIT:Wcisnęło mi się do jednej z firm kilka razy "wyślij" :-o Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja też dostałam pare dni temu z Fish4dogs jedna paczuszke z karma i jedna paczuszke z przysmakami :) zapach jest powalający, czułam go jeszcze przez jakiś czas jak pies sie zbliżał z pyskiem do mego nosa :evil_lol: ale widać, że smakowało :) Quote
Kokina Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Popisałam maile, zobaczymy kto co przyśle ;) Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 ostatnio dostałam poleconym (!) próbke karmy Pronature :) A na kopercie 3 znaczki: Ogar polski, Gończy polski i Polski owczarek nizinny :) aż grzech wyrzucać ;) Quote
Bewarka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ja dostałam (ale nie wiem kiedy, bo mnie nie było) te śmierdzące Fish4dogs :) zobaczymy czy zasmakuje... Quote
rump Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dziś dostałem próbki smakołyków Fish4dogs i mój wilk juz wszystko opędzlował. Nie było tego wiele, bo karm dla szczeniaków nie mieli, tylko same smakołyki, ale znikneło wszystko z miski raz dwa. Na ok 20 wysłanych maili, tylko Fish4dogs odpisał i przysłał próbki. Quote
Kokina Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mi dwie firmy odpisały, napewno Fish4dogs, a drugiej nie pamiętam. Paczek jeszcze nie ma. Poczekamy. Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Pare dni temu dostałam dwie paczuszki karmy Royal Canin :) ale czekałam na nie dłuuuugo :razz: Quote
Kokina Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Fish4dogs przysłali paczkę ale Apsik nie chce jej jeśc hehe ;) Kilka dni temu Fitmin ;) Quote
BlackSheWolf Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ooo ja od tych firm nie dostalam probek :| Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 gdzie można zamówić próbki karmy interesuje mnie Hills dla szczeniaków jagnięcina z ryżem lub proFormance także jagnięcina z ryżem :razz::razz: Quote
Dzaga Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Klik ^^ [URL]http://www2.pgsampling.com/html/eukanuba/eukanuba.php?useLanguage=pl[/URL] Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 właśnie zamówiłam tą paczuszke z Eukanuby :) Quote
Marta697 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A są jeszcze takie paczuszki tylko z innej firmy????????????---> No bo mój jest wybredny i nie je z Eukanuby.;) Quote
Dzaga Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [URL]http://www.hundefutter-gratisprobe.de/dfd/short_form2_de.asp[/URL] obiadek dla pieska [URL]http://www.scoopex.com/sample.html[/URL] woreczki do zbierania kupek [URL]http://www.psyimy.pl/pobieralnia/5,Zywienie/38,Jak_zamowic_probki_karm__adresy/[/URL] I możesz tu napisać : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] z prośbą o próbkę karmy. np.: [B]Witam serdecznie,[/B] [B] Jeśli byłaby taka możliwość, mogłabym dostać próbki karmy dla psa[/B] [B](pies dorosły/szczeniak, dużej/małej/średniej rasy, rasa) i/lub kota ([B]dorosły/kocię, rasa[/B][B]). Bardzo mi na tym zależy, bo moje zwierzaki są strasznie wybredne, a u nas w zoologicznym maja tylko jeden[/B][/B] [B][B]rodzaj karmy i nie mogę dostać nigdzie Royala na wagę, a nie będę[/B][/B] [B][B]kupowała od razu duży worek, jak nie wiem czy będą go jadły [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_sad.gif[/IMG][/B][/B] [B][B]Mój adres:[/B][/B] [B][B]...[/B][/B] [B][B]Pozdrawiam[/B][/B] Quote
Marta697 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Dziekuje bardzo A w tym pierwszym to co przysylaja????????? Quote
Bewarka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ja do zagranicznych nie wysyłam, bo mój angielski i niemiecki jest tak okrojony, że jakby do mnie zadzwonili to nic bym nie zrozumiała :cool3: ale do eukanuby wysłałam-ten formularz rozwiązałam :) Quote
Recommended Posts