Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asti']A nie wiecie może czy Eukanuba przesyła? Bo ja chciałam zamówić tę karmę, ale najpierw muszę się przekonać czy psiaki będę ją jadły, a niestety nie ma jej w sklepach zoologicznych w okolicy mojej miejscowości.

Potrzebowałabym jakiegokolwiek Small (oprócz Puppy).[/quote]Tak jak już mówiła Magda-nie wysyłają :shake:

[quote name='moli1111']Hey:razz:
Dzisiaj dostałam próbki z Remvetu az 8:eviltong: ,zamówiłam 3 dni temu.[/quote]
8?!? W 3 dni? :-o A to jaki jest ich mail :lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kiedy Eukanuba (Stopa) wynajmowała odemnie piętro domu. moje psy nienarzekały na smakołyki i firmowe gadżety :) , z tego co wiem to próbki Eukanuba daje do lecznic pod swoim patronatem oraz na wszelkich targach...

Posted

[quote name='konrad998']Kiedy Eukanuba (Stopa) wynajmowała odemnie piętro domu. moje psy nienarzekały na smakołyki i firmowe gadżety :) , z tego co wiem to próbki Eukanuba daje do lecznic pod swoim patronatem oraz na wszelkich targach...[/quote]
No to tym bardziej powinni wysyłać ;)

EDIT:B.dziękuję za email, ale mój nie chce się włączyć :mad:

Posted

[quote name='JinnyAl']Ale co to za karma? Bo nie kumie :razz: Ramvet to sklep czy nazwa? :P Bo tak mi głupio pisać nawet nie wiedząc co sprzedają :D[/QUOTE]

Ramvet to jest firma produkujaca karmy:cool3:

Posted

JinnyAl babcia moze miec niespodzianke...tylko ze to przychodzi listem poleconym i z tego co wiem ludzie starsi nie kupuja "kota w worku" :eviltong:

Posted

Ej, a ile czekaliście na Royala??? bo odpisałam na maila. adres,wiek psa, waga itp. ale przekręciłam numery (zamiast 32 to 23) i napisałam po chwili, że się pomyliłam i napisałam prawidłowy adres, ale paczka długo nie przychodzi....

Posted

[quote name='justys95']Ej, a ile czekaliście na Royala??? bo odpisałam na maila. adres,wiek psa, waga itp. ale przekręciłam numery (zamiast 32 to 23) i napisałam po chwili, że się pomyliłam i napisałam prawidłowy adres, ale paczka długo nie przychodzi....[/quote]

ja do Royala dane pisałam 18 i czekam

Posted

[quote name='Zarazah']Próbki bez problemu są dostępne na wystawach[/quote]Yhy...ja dziś byłam w Krakowie i nie dostałam ani jednej tylko jakieś ulotki :cool3: (:lol:)
[quote name='ewka i haker']ja do Royala dane pisałam 18 i czekam[/quote]A ja 6 :cool3: i nic....

Posted

ja dzisiaj dostałam jakieś próbki od tej firmy aport:lol: czy coś takiego adres na pierwszej stronie.ale dostałam tylko dwie próbki i w dodatku zapakowane
w takie przezroczyste woreczki zamykane i jakaś ulotka z cenami na której nie ma chyba tej karmy co mi przesłali podpisane markerem porostu porazka :shake: