Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obfociłam dzieci ale.... tak schowałam kabelek że ......
Ale idzie ku lepszemu:evil_lol: Koteczka się przełamuje, Zoreńka po serii zastrzyków znowu CUDNIE, a Franek zrobił się PRZYTULAKIEM:loveu:

Rexik - niezmiennie - DOSKONAŁY:multi::B-fly::iloveyou:

Posted

No jasne! I wyobraziłam sobie miordusię wychylającą się z łazienki i się wzruszyłam... Na pewno w takiej atmosferze, jaka jest u Was, futrzaczki dogadają się i będzie - a właściwie już jest - im dobrze. Zaproponowałabym głaski ode mnie, ale to może doprowadzić do zagłaskania zwierzątków na amen... A Ciebie i Twojego męża do 24-godzinnej akcji głaskowo-miziakowej!

Posted

U nas to już odruch Pawłowa...
Sam widok Futerka sprawia ze chce sie głaskać....:lol:
Jak za długo;) jakieś sie nie nawinie pod rękę to tak jakoś dziwnie,
Tak bardzo bym chciała już kitusie wziac na ręce, wymiziać, wycałować i przytulić. Dziewczynka znowu zrobiła kroczek :multi::loveu:

Posted

Czy ona przypadkiem nie jest spokrewniona z Zorką:evil_lol:;)
Zoreczka jest wyjątkowo pyskata i zawsze musi ostatnie "słowo" do niej należeć:diabloti:

Posted

No patrz, jak nic! Charakterologicznie, rzecz jasna, bo moja psia-błędka to wyżliczka (tu można ją sobie poglądać:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9543&page=12[/url] ), ale pyskata niemożliwie. Kiedy za długo siedzę przy robocie, jęczy tak, że muszę ją poprzytulać. No i odszczekuje się, jak to nastolata... A kiedy nie mam czasu, patrzy mi w oczy głęboko jak w radzieckim filmie psychologicznym i nie ma Boże zmiłuj... No jak Zorka zupełnie... Co my mamy z tymi dziewczynami...

Posted

Tak jest! Na wcześniejszych zdjęciach (a właśnie: GDZIE SĄ NOWE???) jest podobizna Zoreczki, z pyszczkiem opartym na łapkach i wzrokiem, mówiącym "No mnie odmówisz- tu do wyboru -miziania/czegoś dobrego/możliwości władowania się do świeżo upranej pościeli?"

Posted

O pościel to nie prosi. Ładuje sie ZAWSZE pierwsza :cool1:
Przeglądałam fotki....
Rexiula - genetycznie chyba skazany na leniuchowanie, wszędzie leży....
Na kanapie, na podłodze, na posłaniu....
Spróbuję sfocić coś lepszego, ale mamy z wczoraj portrecik Zoreńki...

Cholera!!! Nie chce się wkleić.
Później pokombinuję.....

Posted

Nie mam pojecia co sie stało.....................
Nie kopiują się linki z imageshack :razz: nie będzie fotek :placz:
Na miau się kopiują

Może ktoś takiej informatycznej tępocie jak ja to przetłumaczyć?:nerwy::modla:

Posted

Byłam właśnie w odwiedzinach u Twojej Pchełki - zdjęcie w umywalce jest niemożliwe! Mało znam kocie zwyczaje, ale myślę, że skoro czworonogi robią już podział terytorium i ustalają zasady, to młoda (czyt. nowa) klimatyzuje się coraz prędzej, czego Wam i jej życzę.
PS. Nie umiem jeszcze wstawiać zdjęć...

Posted

A ja się naumiałam i dobrze mi to szło. Teraz na miau idzie a na dogo nie chce....
Zmieniłam przegladarkę, ale czy to może mieć jakiś wpływ...
Muszę spróbowac jeszcze z fotosika.

Posted

:multi: :multi: :multi:

PRZESTAWIŁAM !!!
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Nie mogę się nadziwić ze zrobiłam to sama
:shake: :shake: :shake:

Jednak to zależało od mozliwości przeglądarki....

Przestawiłąm tryb interfejsu i ....proszę....
Kończę bo bo mi sodówa bije tak że az bąbelki idą nosem:diabloti:

Posted

No to matka się już pochwaliła. Pora zebym napisał coś o sobie. Przecież to MÓJ , Rexiowy wątek.
Wczoraj jak byliśmy na spacerku to spotkaliśmy pewną panią i ona powiedziała że ja teraz tak pięknie wyglądam że z daleka aż sobie pomyślała ze że moja mama zmieniła sobie psa i teraz ma ...... ALASKANA.

Ależ ja muszę byc przystojny :evil_lol:
Pozdrawiam wszystkie ciocie. Może teraz pozwolę sie fotografować chociaż BAAAAAAAAAAAARDZO nie lubie jak mi błyska po oczach......