ania14p Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Elu, miałaś szybko wracać do formy, a "dzieciaczki" miały być grzeczne jak :angel: . Czy wszystko idzie według planu? Martwię się o Was, "daj głos" :buzi: Ania Quote
evita. Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Mam nadzieję, że brak wiadomości od Was to dobra wiadomość :hmmmm: Pozdrawiam i czekamy na ludzko-rexiowo-zorkowo-filemonowe wieści :lol: Quote
ania14p Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Elu, myślimy o Tobie i Twojej ludzko - zwierzątkowej rodzince, ale to już trzeci dzień bez porannej "prasówki" :niewiem: , trzymaj się i zdrowiej nam szybcko! :buzi: Ania Quote
elawiska Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Tepsa odcieła nas na 3 doby od neta...... LlJakaś awaria sieci WRÓCILIŚMY !!!!! Ale najpierw popłacę zaległe rachunki a potem, pewnie wieczorkiem naklikam nowości Quote
elawiska Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Wy wszystkie Rexiowe ciotki jesteście przekochane :buzi: :iloveyou: Quote
evita. Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='elawiska']Tepsa odcieła nas na 3 doby od neta......[/quote] :2gunfire: To właśnie cała TEPSA :evil: . Mnie kiedyś odcięli na 2 tygodnie :evil: . [quote name='elawiska']WRÓCILIŚMY !!!!![/quote] :multi: I to jest dobra wiadomość. :D Pozdrawiam Quote
ania14p Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 :BIG: cieszę się, że to tylko TEPSA (ale nie czepiajmy się PSA), najważniejsze, że wszystko OK! :iloveyou: Ania Quote
elawiska Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Wstrętna pogoda :evil: Ciągle mżawka :x Nawet nie można sie porządnie wyspacerować :evilbat: Kiedy wreszcie spadnie śnieg? Ale będzie radocha :D będziemy gonić śnieżki, ryć nosami w zaspach, mamunia nareszcie pozwoli się porządnie wytarzać...... Mamunia mówiła ze też bardzo lubi śnieg i mróz. A narazie to sobie pośpimy... Może przyśni mi się taka piękna bielutka zima...... :angel: Zorka i Filemon już śpią, a ja jeszcze sprawdzę ten nowy zapach u Zorki... [URL=http://img297.imageshack.us/my.php?image=pb1800132kd.jpg][img]http://img297.imageshack.us/img297/8178/pb1800132kd.th.jpg[/img][/URL] Quote
Blondella Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Elu, a następnym razem to tup tup tup do kafejki internetowej... :) Quote
irma Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 trudno uwierzyć, że Rex i Faworek to ten sam pies jestem pełna podziwu - nie tylko psa odkarmiliście ale widać, że to kanapowiec w siódmym niebie Quote
elawiska Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 blondella - jestem za leniwa :D wolę wisieć na telefonie i :agrue: z przygłupami w telekomunikacji. Irma - na kanapkę to Rsxik władował się już pierwszej nocki. No właśnie - teraz zrobiło mu się za ciepło i wyniósł się na podłogę [URL=http://imageshack.us][img]http://img382.imageshack.us/img382/7148/podoga5aw.jpg[/img][/URL] Quote
ania14p Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Nie dziwię się futrzakowi, że przeniósł się na podłogę, moja Bezula sypia albo na kafelkach, albo w pokoju w którym jest naprawdę chłodno - to futro! :buzi: Ania Quote
elawiska Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 No i już są skutki spania na podłodze - znowu chore uszko. Cały dom na nogach. Raniutko do weta. To jest właśnie to co moje serducho "uwielbia" - nie przespana nocka. Ale moje skarbunie ważniejsze od jakiegoś tam narządu.... Biedny Rexik...... Quote
elawiska Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Byliśmy u weta. Biedny Rexik - 3 zastrzyki, czyszczenie uszu i gruczłów okołodbytowych, kropelki do noska..... Straszne. Był baaaaardzo niezadowolony, ale mamunia tuliła i głaskała..... Tyle ze mamunia po nieprzespanej calutkiej nocy jest dzisiaj kiepściutka. Zorka znowu coś znalazła na spacerze i znowu jej zaszkodziło..... O 3 był spacerek po osiedlu :fadein: Bardzo intensywna doba :D Jutro bedzie lepiej :P Quote
elawiska Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Aha!!! Rexik ma NOWĄ śliczną kolorową ksiażeczkę zdrowia ze ZDJĘCIEM :lilangel: :laola: Quote
elawiska Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Oj! ciotki, ciotki!!! Rexik cierpiący a żadna go nie pociesza :( Quote
irma Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 pocieszą pocieszą biedny Rexik, oj biedniutki niech malenstwo do panci biegnie na mizianko Quote
elawiska Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Nocka lepsza. Rexiulek znacznie mniej cierpiał ale mamuni nie dał pospać. Baaaaaardzo potrzebował pocieszenia, mizianka i buziaczków :D Pieszczoszek nasz najsłodszy :angel: Quote
Alaa Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Kam'][quote]codziennie sprawdzam co u Was słychać, jak się mają zwierzaki. Trzymam kciuki za całe Wasze stadko i za ludzko-psie zdrówko :kciuki: [/quote] ja też :) [size=2]o, i pierwszy raz wpadłam na to, jak się cytuje...[/size][/quote] i ja tez :oops: Quote
ania14p Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Oj, jaki biedny Reksio, ciotka Ania nie pisała już kilka dni jak go lubi, tylko o Mamuni myślała! :buzi: Ania ze swoim stadem Quote
elawiska Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 No właśnie ciociu Aniu, już mieliśmy zacząć robić wymówki że nas olałaś :evil: Quote
ania14p Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 W życiu! Przecież Was kofam! :buzi: Ania Quote
evita. Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Uwaga, uwaga !!! Komunikat dla Rexia i Zorki !!! Kochane psiaki- macie zakaz jakiegokolwiek chorowania :lol: W innym przypadku "wykończycie" swoją Mamunię, a drugiej takiej- jak same wiecie- ze świecą szukać :D Pozdrawiam Quote
elawiska Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Wiemy o tym ale Filemon też mamuni dokucza :D Ale chyba mamunia zdrowsza bo była dzisiaj raniutko z nami na takim dłuuuuuuuuuuugim spacerku. Aż się zmęczyłem :evilbat: Zorka też. Powiedziałem dzisiaj że białego serka na śniadanko mam już dość. Nie będę go wiecej jadł. Wtykała mi z serkiem lekarstwo. Ciekawe w co teraz będzie wsadzać? Może w kiełbaske...... :wink: ? Co teraz mamunia wymyśli zeby dalej dogadzać :lol: Leżymy sobie teraz z Zorką, Filemonem i tatusiem w łóżeczku. Tatuś śpi. A my odpoczywamy po męczącym spacerku i po śniadanku. A mamunia jak zwykle ......... Od świtu ma co robić :D Quote
Recommended Posts