wisela1 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='wellington']Sa tacy ktorzy sie zawsze wyplataja..... [/QUOTE] Czy to subtelne domniemanie że Bunia jest kolejnym wcieleniem Hudiniego:crazyeye::evil_lol: Quote
wisela1 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='ania14p']Elu, cieszę się, z naszej tajemnicy :evil_lol:![/QUOTE] Upublicznimy kiedyś? :evil_lol: Quote
tomcug Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dziewczyny, a Wy dobrze się czujecie? Bo ja już w ogóle straciłam wątek. :mad: Quote
wisela1 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='tomcug']Dziewczyny, a Wy dobrze się czujecie? Bo ja już w ogóle straciłam wątek. :mad:[/QUOTE] Ja tez. Trochę. Ale cóż... Do psychiatry skierowania trzeba, a nasz lekarz pierwszego kontaktu akurat na urlopuie...:evil_lol: Quote
ania14p Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Mam kilku znajomych psychiatrów, ale oni są w gorszym stanie niż ja, szczególnie przy pączkach! Bunia faktycznie ma w sobie coś z Hudiniego i dobrze, bo wie kim była w poprzednim wcieleniu, nie każdy ma takie szczęście :evil_lol:! Quote
wellington Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='wisela1']Czy to subtelne domniemanie że Bunia jest kolejnym wcieleniem Hudiniego:crazyeye::evil_lol:[/quote] Tak, i nie tylko :lol: Ja n.p. musze non-stop sie z jakis tarapat wyplatywac , wije sie jak ten waz i na ogol mi sie udaje. Moze Bunia tez jak piskorz sie zwija i wywija i z wszystkich ubranek potrafi sie wyzwolic - nie kazdy by tak potrafil, docen jej talent :eviltong: Quote
tomcug Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 U nas też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eviltong: Quote
Wiedźma Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Łaćka odmówiła wyjścia rano... W łapki księżniczce zimno.... Głaski dla choruszków, będzie dobrze. Quote
tomcug Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Wiedźma']Łaćka odmówiła wyjścia rano... W łapki księżniczce zimno.... Głaski dla choruszków, będzie dobrze.[/quote] Ucałuj pysiorek księżniczki ode mnie. :p Quote
wisela1 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Mam zdolną dziewczynkę. Robiłam coś w kuchni. Bunia weszła w ubranku, napiła sie wody. Za moment ja wychodziłam i o mało co wyłożłabym sęi na Buni ubranku... Zostawiła mi je pod nogami.....:cool1: Quote
Wiedźma Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='tomcug']Ucałuj pysiorek księżniczki ode mnie. :p[/quote] Bez oporów i z dużą przyjemnością. Quote
wisela1 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Taaaaaaaak.... Jednak Hudini..... Teraz to ją chyba zamotam w kaftan sterylkowy SPAWANY.... Quote
wisela1 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Taaaaaaaak.... Jednak Hudini..... Teraz to ją chyba zamotam w kaftan sterylkowy SPAWANY.... Quote
wisela1 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Posty znowu skaczą:mad::cool1::angryy: Quote
wellington Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='wisela1']Mam zdolną dziewczynkę. Robiłam coś w kuchni. Bunia weszła w ubranku, napiła sie wody. Za moment ja wychodziłam i o mało co wyłożłabym sęi na Buni ubranku... Zostawiła mi je pod nogami.....:cool1:[/quote] To nowe ubranko ??? Quote
wellington Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='wisela1']Taaaaaaaak.... Jednak Hudini..... Teraz to ją chyba zamotam w kaftan sterylkowy SPAWANY....[/quote] No widzisz, czyli dobrze mi sie talent Buni skojarzyl :eviltong: Ale wnet bedzie cieplej i Bunia juz bedzie sobie chodzic w samej garsonce, a moze do przyszlej zimy wymysla jakies nowe tuzurki niewyplatalne, takie np. jak dla kosmonautow :p Quote
wisela1 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='wellington']No widzisz, czyli dobrze mi sie talent Buni skojarzyl :eviltong: Ale wnet bedzie cieplej i Bunia juz bedzie sobie chodzic w samej garsonce, a moze do przyszlej zimy wymysla jakies nowe tuzurki niewyplatalne, takie np. jak dla kosmonautow :p[/QUOTE] Ja wiem że to śmieszne:cool1: tylko jakoś tak mnie nie jest do śmiechu:cool3: Quote
wisela1 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 No, my po spacerkach.... Porzucam dziś rodzinkę, jadę na psio - babskie ploty:multi::lol::diabloti::loveu::evil_lol: Quote
wellington Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Tylko nie wroc z chrypa z tych plot , prosze ;) Quote
wisela1 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='wellington']Tylko nie wroc z chrypa z tych plot , prosze ;)[/QUOTE] Wróciłam BEZ chrypki. Naplotkowałam się ile wlazło:multi: I już się trzęsę na wyrost i na wszelki wypadek. Jutro Rexiulek do weta....:-(:shake: Quote
ania14p Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 To powodzenia i nie denerwować się proszę, bo Reksiulkowi się udzieli i będą gorsze wyniki kontroli! Quote
wisela1 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Wiedźma']Może już wróciliście?[/QUOTE] Nie. Dopiero wychodzimy. Doktor po południu.... Quote
evita. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='tomcug']A my trzymamy kciuki z całych sił.[/quote] I ja się dołączam :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts