tomcug Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Musiałam to zrobić - Wiedźma, daruj!!!!!!!!!!!! [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=7][COLOR=Red]400 strona, 4000 post!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Wiedźma Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [CENTER] [img]http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/612/195.png[/img] [/CENTER] Quote
tomcug Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ela chyba nie ma dostępu do netu, bo nie daje znaku życia. Quote
tomcug Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ela, wracaj, bo sama na tym wątku jestem. Quote
Gonitwa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Nie jesteś sama, po prostu nie działa szybka odpowiedź i przez to jakoś nie chce mi się pisać...:roll: :-(:-(:-(Jadę uśpić Orienta:-(:-(:-( Quote
Wiedźma Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [CENTER] [img]http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/613/248.png[/img] [/CENTER] Quote
tomcug Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kiedy ta Ela do nas wróci? jak tu pusto. :placz: Quote
Wiedźma Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Hi, hi, a na telefon to wyda majątek... Quote
wisela1 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='tomcug']Ela chyba nie ma dostępu do netu, bo nie daje znaku życia.[/QUOTE] Ela miała dostęp ale od tego TEŻ musiała odpocząć..... Quote
wisela1 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Gonitwa']Nie jesteś sama, po prostu nie działa szybka odpowiedź i przez to jakoś nie chce mi się pisać...:roll: :-(:-(:-(Jadę uśpić Orienta:-(:-(:-([/QUOTE] Mnie też to przeszkadza.... CO TY WYPISUJESZ?:crazyeye::shake::placz: Quote
wisela1 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='tomcug']Kobito, nareszcie jesteś. :multi:[/QUOTE] Na razie ciałem..... Duch jeszcze baluje... Quote
tomcug Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ale mam nadzieję, że wypoczęłaś i nabrałaś sił. :lol: Quote
wisela1 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='tomcug']Ale mam nadzieję, że wypoczęłaś i nabrałaś sił. :lol:[/QUOTE] Wyjdzie "w praniu..."...... ale jeszcze kilka dni byłoby wskazane;) Na rozruch był spacerek z futrami :loveu: JAK JA TO KOCHAM [B]!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:![/B] Quote
Wiedźma Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Pokemońsko ucieszę się z Twojego powrotu: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: No i opowiadaj, a przede wszystkim wklejaj zdjęcia! Quote
tomcug Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Elu, napisz coś, zapodaj jakieś foteczki - czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wisela1 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Sprzątam, piorę.... Służba wróciła to dwunozny rezydent udał się na wewnętrzną domową emigrację.... Najbardziej oszalała z radosci Febe. Wskoczyła mi na ramię i darła sie okrutnie w sufit.... Oznajmiała światu ze mamcia wróciła.... Bunieczka z radości sprzątnęła kocią kuwetke i potem kręcąc sie w kółko i ziejąc z radości rozsiewała wokół uroczy smrodek. Do tego KONIECZNIE chciała spac ze mną na poduszce... Filemonek wyrażał dosadnie swoją dezaprobatę z powodu mojej nieobecności. Dopiero w nocy łaskawie zaszczycił mnie układając się na moich nogach.. Dziś cały dzień wszystko plącze mi sie pod nogami. Kiedy ruszam w kierunku przedpokoju oba psiątka stają w poprzek pod drzwiami..... Albo z nami wyjedziesz, albo wracaj na kanape.... Czotek poprostu wydał z siebie jakiś dźwięk i położył się kołami do góry oczekując pieszczot... Fotki? Najpierw muszę sie przebić przez moją skrzynkę.... Czeka 488 NIE PRZECZYTANYCH wiadomości.. Potem odgruzować mieszkanie i dopiero coś popstrykać... 3 doby miną... Quote
tomcug Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No to wesoło. :lol: Ale musiałaś wyjechać na kilka dni, żeby się przekonać, że jesteś niezbędna temu całemu towarzystwu. :evil_lol: Quote
Recommended Posts