Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonitwa']Nie jesteś sama, po prostu nie działa szybka odpowiedź i przez to jakoś nie chce mi się pisać...:roll:

:-(:-(:-(Jadę uśpić Orienta:-(:-(:-([/QUOTE]

Mnie też to przeszkadza....

CO TY WYPISUJESZ?:crazyeye::shake::placz:

Posted

[quote name='tomcug']Ale mam nadzieję, że wypoczęłaś i nabrałaś sił. :lol:[/QUOTE]

Wyjdzie "w praniu..."...... ale jeszcze kilka dni byłoby wskazane;)

Na rozruch był spacerek z futrami :loveu:
JAK JA TO KOCHAM [B]!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:![/B]

Posted

Sprzątam, piorę....
Służba wróciła to dwunozny rezydent udał się na wewnętrzną domową emigrację....
Najbardziej oszalała z radosci Febe. Wskoczyła mi na ramię i darła sie okrutnie w sufit.... Oznajmiała światu ze mamcia wróciła.... Bunieczka z radości sprzątnęła kocią kuwetke i potem kręcąc sie w kółko i ziejąc z radości rozsiewała wokół uroczy smrodek. Do tego KONIECZNIE chciała spac ze mną na poduszce... Filemonek wyrażał dosadnie swoją dezaprobatę z powodu mojej nieobecności. Dopiero w nocy łaskawie zaszczycił mnie układając się na moich nogach..
Dziś cały dzień wszystko plącze mi sie pod nogami. Kiedy ruszam w kierunku przedpokoju oba psiątka stają w poprzek pod drzwiami..... Albo z nami wyjedziesz, albo wracaj na kanape.... Czotek poprostu wydał z siebie jakiś dźwięk i położył się kołami do góry oczekując pieszczot...

Fotki? Najpierw muszę sie przebić przez moją skrzynkę.... Czeka 488 NIE PRZECZYTANYCH wiadomości.. Potem odgruzować mieszkanie i dopiero coś popstrykać... 3 doby miną...