Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tomcug']Witam w deszczowy, ponury dzień.
Bunia pewnie nie będzie chciała wystawić doopki na taką pogodę. :cool3:[/QUOTE]
A u nas pogoda spacerowa...:diabloti:
My już PO. (spacerkach, śniadankach i innych obowiązkach porannych.
Też witamy i pozdrawiamy :loveu:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Zdjecia cudne, a ja chcialam sie jedynie pochwalic, ze oddalam prace magisterska i jak obronie ja bede drugim magistrem w rodzinie.[/QUOTE]

masz czym:multi: Czekamy na ciąg dalszy:lol:

Posted

Dane mi było dziś zobaczyć po raz pierwszy gonitwę Czotka z Filkiem....
On ma chyba napęd odrzutowy (Czotek) Osiąga TAAAKIE prędkości nawet na małych odcinkach ......Widać że coś przemyka ale nie widać CO....
NIESAMOWITE !!!! Na dwóch łapsiach....

Posted

W porządku, teraz będę w Krakowie 10-12 październik:)
Zimno w pociągu-ogrzewanie wyłączone, przesiadka w Malborku jedynie od 21.57do01.08 w nocy..brr...
A tak poza tym Kocham Kraków:)

Posted

A ja wczoraj BALLOOWAŁAM 2/3 doby u Tomcugów....:multi::oops:
I Wiedźmę skręca z zazdrości,,,:diabloti: Miano adekwatne do osobowości ..... Wiedźma jedna.....:cool3:

Porzuciłam na godzin prawie 15 moje 2 i 4 nożne stadko.... I wcale nie żałuję ;-)
Ale mi dobrze było......... Nikt nic ode mnie nie chciał;) i TYLKO JA byłam rozpieszczana:oops:;)

Mają bardzo dobrze wychowane futra...:loveu: Monti przyszedł, pozwolił się pogłaskac i zniknął na cały dzionek.... Katia , jak to baba, kiedy zostałyśmy same WSZYSTKO mi wyszczekałała, :lol:a potem tylko wpadała co jakiś czas zobaczyć i posłuchać, i znowu wychodziła zająć sie swoimi sprawami...;)
Do domku odtransportował mnie Monti.... Wzięliśmy Tomcugi żeby Im przykro nie było. A niech sobie zrobią wycieczkę....
Katia została, bo ktoś muuusiał dobytku strzec....

Ledwie do dom weszłam do drzwi zapukała Missieek.... Same sympatyczności....:multi::loveu::multi::loveu:
Dawno tak nie było. :evil_lol:
Ale caluteńki czas moje futra mnie oblepiały. W łóżeczku już ,to się tak poprzytulały WSZYSTKIE, ale Bunia najbardziej, że teraz nie mogę się ruszac. Podobnie jak całą nocke...
A tu stałe obowiązki czekają....

Ogłaszam oficjalnie KONIEC lenistwa i matka zabiera sie do roboty....:cool1::roll: