wisela1 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='tomcug']Witam w deszczowy, ponury dzień. Bunia pewnie nie będzie chciała wystawić doopki na taką pogodę. :cool3:[/QUOTE] A u nas pogoda spacerowa...:diabloti: My już PO. (spacerkach, śniadankach i innych obowiązkach porannych. Też witamy i pozdrawiamy :loveu: Quote
wisela1 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='shirrrapeira']Zdjecia cudne, a ja chcialam sie jedynie pochwalic, ze oddalam prace magisterska i jak obronie ja bede drugim magistrem w rodzinie.[/QUOTE] masz czym:multi: Czekamy na ciąg dalszy:lol: Quote
wisela1 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Dane mi było dziś zobaczyć po raz pierwszy gonitwę Czotka z Filkiem.... On ma chyba napęd odrzutowy (Czotek) Osiąga TAAAKIE prędkości nawet na małych odcinkach ......Widać że coś przemyka ale nie widać CO.... NIESAMOWITE !!!! Na dwóch łapsiach.... Quote
tomcug Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Widzisz, jak Twoje zwierzaczki potrafią zaskakiwać. :multi: Quote
tomcug Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No kto to widział, żeby tak długo spać. :mad::mad::mad: Quote
Gonitwa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Kochana tomcug, Ty chyba cierpisz na bezsenność:) Witamy się:) Quote
wisela1 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 I tak się leni dłużej od nas... Gonitwa, Jak po podróży? Quote
shirrrapeira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Witam witam, naped koci musi byc cudowny, jak juz bede po obronie to sie pochwale... A na razie zycze wszystkim dobrej nocy. Quote
wisela1 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 A u nas dzisiaj ciepło i mokro.... Choć nie pada... Jakoś dziwnie.... Quote
Gonitwa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 W porządku, teraz będę w Krakowie 10-12 październik:) Zimno w pociągu-ogrzewanie wyłączone, przesiadka w Malborku jedynie od 21.57do01.08 w nocy..brr... A tak poza tym Kocham Kraków:) Quote
wisela1 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 ja się tak zakochałam że sie tu przeprowadziłam.... Ale w tym czasie to mnie pewnie NIE BĘDZIE..... A przynajmniej na to sie zanosi :-( Quote
tomcug Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nareszcie po pracy. Kocham być w domku. :loveu: Quote
wisela1 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Gonitwa']A czemu? Jeśli mogę zapytać...[/QUOTE] Rozwodzę się w celach wypoczynkowych Quote
wisela1 Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 A ja jutro do [B][COLOR="Red"]KOGOŚ[/COLOR][/B] jadę..... :multi:A Wiedźma [B][COLOR="Red"]NIE[/COLOR][/B] pojedzie....:evil_lol: Quote
Wiedźma Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Jedź, jedź, Staszek zrobi wieczór kawalerski... Quote
tomcug Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Wiedźma']Jedź, jedź, Staszek zrobi wieczór kawalerski...[/quote] Nie mogę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
wisela1 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Wiedźma']Jedź, jedź, Staszek zrobi wieczór kawalerski...[/QUOTE] Staś to sobie może ale impezkę słomianego wdowca... Quote
wisela1 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 A ja wczoraj BALLOOWAŁAM 2/3 doby u Tomcugów....:multi::oops: I Wiedźmę skręca z zazdrości,,,:diabloti: Miano adekwatne do osobowości ..... Wiedźma jedna.....:cool3: Porzuciłam na godzin prawie 15 moje 2 i 4 nożne stadko.... I wcale nie żałuję ;-) Ale mi dobrze było......... Nikt nic ode mnie nie chciał;) i TYLKO JA byłam rozpieszczana:oops:;) Mają bardzo dobrze wychowane futra...:loveu: Monti przyszedł, pozwolił się pogłaskac i zniknął na cały dzionek.... Katia , jak to baba, kiedy zostałyśmy same WSZYSTKO mi wyszczekałała, :lol:a potem tylko wpadała co jakiś czas zobaczyć i posłuchać, i znowu wychodziła zająć sie swoimi sprawami...;) Do domku odtransportował mnie Monti.... Wzięliśmy Tomcugi żeby Im przykro nie było. A niech sobie zrobią wycieczkę.... Katia została, bo ktoś muuusiał dobytku strzec.... Ledwie do dom weszłam do drzwi zapukała Missieek.... Same sympatyczności....:multi::loveu::multi::loveu: Dawno tak nie było. :evil_lol: Ale caluteńki czas moje futra mnie oblepiały. W łóżeczku już ,to się tak poprzytulały WSZYSTKIE, ale Bunia najbardziej, że teraz nie mogę się ruszac. Podobnie jak całą nocke... A tu stałe obowiązki czekają.... Ogłaszam oficjalnie KONIEC lenistwa i matka zabiera sie do roboty....:cool1::roll: Quote
tomcug Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Oj, Ela, Wiedźma się obrazi i nie odezwie już do Ciebie więcej. :razz: Ja tam myślę, że ten nick to tak troszkę z przewrotności. ;) Quote
wisela1 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 :scared::zly7::no-no-no: [B][SIZE="7"][COLOR="Purple"]LEJE !!![/COLOR][/SIZE][/B] Nawet Rexik dzisiaj wiał ze spacerku.... Quote
Recommended Posts