Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jura']Tak, ale może nie było to standardowe zachowanie tej kobiety. [/quote]
Szczerze mówiąc niewiele mnie obchodzi, czy ona tak się zachowuje na co dzień, czy tylko od święta. Faktem jest, że swoim zachowaniem doprowadziła do wypadku. Pies został potrącony przez samochód. To jest fakt. Jeśliby nawet to był pierwszy raz, był wystarczająco owocny, abym sobie o niej wyrobiła (niezbyt pochlebną) opinię :angryy: .

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[B]Welsh Terrier [/B]- fakt - u nas już jest śnieg :multi::multi::multi:. Może nie ma mrozku (0 st.C) ale jest to białe i nadal leci z nieba :loveu:. Gdyby tak zostalo do świąt to byłoby bajecznie ;)...A tak a`propos Mazur - nie wiedziałam, że Ty "ziomal" jesteś :evil_lol:. Napisz proszę gdzie się umiejscowiłaś?

Miłego dzionka wszystkim :lol:.

Posted

[quote name='Kardusia'][B]Welsh Terrier [/B]- fakt - u nas już jest śnieg :multi::multi::multi:. Może nie ma mrozku (0 st.C) ale jest to białe i nadal leci z nieba :loveu:. Gdyby tak zostalo do świąt to byłoby bajecznie ;)...A tak a`propos Mazur - nie wiedziałam, że Ty "ziomal" jesteś :evil_lol:. Napisz proszę gdzie się umiejscowiłaś?

Miłego dzionka wszystkim :lol:.[/quote]
[COLOR=blue][B]Kardusia Welsh Terrierka[/B] mieszka w Ameryce :evil_lol: k/Olsztynka.[/COLOR]

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=blue][B]Kardusia Welsh Terrierka[/B] mieszka w Ameryce :evil_lol: k/Olsztynka.[/COLOR][/quote]
Oj, Ibolya, wszystko zepsułaś... ;-) Ja chciałam napisać, że WT mieszka w Ameryce....:evil_lol: A Ty musiałaś dodać z tym Olsztynkiem, no ;-)

Posted

[quote name='Flaire']Oj, Ibolya, wszystko zepsułaś... ;-) Ja chciałam napisać, że WT mieszka w Ameryce....:evil_lol: A Ty musiałaś dodać z tym Olsztynkiem, no ;-)[/quote]
[COLOR=blue]No tak, nie pomyślałam :shake: :shake: :shake: sorki :oops: :oops: :oops: [/COLOR]

Posted

[quote name='Kardusia'] Może nie ma mrozku (0 st.C) ale jest to białe i nadal leci z nieba :loveu:[/QUOTE]
U nas białe leci z nieba i mrozku "może nie ma", ale jest za to obrzydliwie. Grudzień sięgnął dziś pogodowego dna :angryy:
Może jeszcze wskoczę na chwilę do łóżeczka, albo kawę sobie zrobię :hmmmm:

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Tyle że ostatnio TZ wybrzydza na wszystko, co ugotuję ! To niedobre, a znowu potrawka z kury, to za kwaśne, a po co te przyprawy w mięsie .... I tak dalej.....:angryy: :placz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]
[B]sirion[/B], z chłopem jak z psem, jak nie smakuje, wybrzydza, to zabierasz michę, następny posiłek za 12 godzin, jak znów zacznie marudzić to znów zabierasz. Jak zgłodnieje porządnie, to wszystko mu będzie smakowało :evil_lol:

Posted

[quote name='coztego'][B]sirion[/B], z chłopem jak z psem, jak nie smakuje, wybrzydza, to zabierasz michę, następny posiłek za 12 godzin, jak znów zacznie marudzić to znów zabierasz. Jak zgłodnieje porządnie, to wszystko mu będzie smakowało :evil_lol:[/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ale pies nie gada, a chłop tak. I co krwi tym gadaniem napsuje....[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Nitencja']Sirion wymien na nowszy model :cool3:
[/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Tylko skąd wziąć ten nowy model ? I musi to być już raczej gerontofil :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[B]Sirion[/B]... :mad: no co Ty mówisz??? Wiesz, że dojrzałe wina są doskonałe i mają smakoszy :p. A to wcale nie ma nic wspólnego z wiekiem ;)...

[B]Ibolya [/B]- Ameryka to rzut beretem :multi::multi::multi:. Nawet czasem po drodze ;).
Dolka już szaleje na śniegu :Dog_run:...

Posted

[quote name='Kardusia']Dolka już szaleje na śniegu :Dog_run:...[/quote]
Tradycyjnie... zazdraszczam :lol: . U nas śniegu nie było, nie ma i wątpię, czy na święta będzie. :-(
A tak czekałam, żeby zobaczyć jak szczeniak bryka po swoim pierwszym śniegu... Jak tak dalej pójdzie, zobaczę dopiero dorosłe psisko. :-(

Posted

[quote name='coztego'][B]sirion[/B], z chłopem jak z psem, jak nie smakuje, wybrzydza, to zabierasz michę, następny posiłek za 12 godzin, jak znów zacznie marudzić to znów zabierasz. Jak zgłodnieje porządnie, to wszystko mu będzie smakowało :evil_lol:[/QUOTE]

:lol: :lol: :lol:

[B]coztego[/B], za ten tekst masz u mnie piwo :evil_lol:

Rzeczywiscie pogoda paskudna :shake: Nic tylko siedziec przed monitorem, obrabiac zdjecia i pic ciepla herbatke :-) Do konca tygodnia musze wyrobic sie ze wszystkimi zleceniami, a potem na spokojnie zaczynam zimowe wakacje :multi: Moj TZ rowniez nie moze sie doczekac tych cudnych chwil ... mamy taaakie plany :loveu: Gorace baseny, slodkie winko, a dookola osniezone stoki gor :loveu: Ja juz chce na ferie :placz: :placz: :placz:

W.

Posted

[quote name='coztego'][B]Anisha[/B], efekt i tak będzie piorunujący :lol:[/quote]
Tak myślisz? :roll: Dzięki, dobra kobieto, za te pokrzepiające słowa... :loveu:
Tylko co to za Boże Narodzenie kiedy za oknem wszystko czarne i ponure? :mad: Kicha totalna...

Posted

Sirion,zawsze jest tez opcja "Nie smakuje Ci to sam sobie gotuj,oczywiscie po napapraniu sprzatasz" :diabloti: Albo przyslij go do mnie na troche obiadkow,gwarantuje ze po kilku razach bedzie sie na kolanach zaklinal,ze nigdy wiecej nie bedzie wybrzydzal :p

Co do sniegu to u nas tez szara chlapa,paskudnie wodnista :diabloti:

Posted

[quote name='coztego'][B]sirion[/B], z chłopem jak z psem, jak nie smakuje, wybrzydza, to zabierasz michę, następny posiłek za 12 godzin, jak znów zacznie marudzić to znów zabierasz. Jak zgłodnieje porządnie, to wszystko mu będzie smakowało :evil_lol:[/quote]
:megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :ylsuper:

Posted

Wiecie co a ja juz nawet nie liczę na śnieg na święta. Wrocław pod względem śniegu jest fatalny. Jest go mało i właściwie byle jaki - chlapowaty. Muszą być porządne mrozy w całej Polsce aby tu był śnieg jak trza. Zresztą u nas tu jeszcze grzyby się zbiera w lesie więc sami widzicie jaka pogoda. A na Boże Narodzenie ma być ponoć 13 stopni. Bardziej mamy sznse na świeże grzyby z lasu na Wigilię niż na śnieg. Dex jeszcze do tego złapał kleszcza po ostatnim pobycie w lesie. A zarazy miały już październiku iść spać. Też im się pomieszało i atakują nadal.:mad:

Posted

[quote name='Anisha']Tylko co to za Boże Narodzenie kiedy za oknem wszystko czarne i ponure? :mad: Kicha totalna...[/QUOTE]

Bluźnisz kobieto.. Odmarźniętych dłoni i nosów się Tobie zachciewa i jeszcze chodzenia w 10 warstawach brrr

Ja własnie jak czytam, że u innych białe się pokazało z rozkoszą patrzę za moje okno.. W Gdańsku jest cudownie- białego niet, mokrego niet, zimnego niet- wymarzona zima :D :D :D

Posted

[quote name='Nitencja']..................................
Ibolya slyszalam ze my juz w czwartek mozemy sie nagadac:multi:[/quote]
[COLOR=blue]Ja też słyszałam :klacz: :cool2: :Cool!: :sweetCyb: :B-fly: [/COLOR]

Posted

[quote name='carragan']Sirion,zawsze jest tez opcja "Nie smakuje Ci to sam sobie gotuj,oczywiscie po napapraniu sprzatasz" :diabloti: Albo przyslij go do mnie na troche obiadkow,gwarantuje ze po kilku razach bedzie sie na kolanach zaklinal,ze nigdy wiecej nie bedzie wybrzydzal :p

Co do sniegu to u nas tez szara chlapa,paskudnie wodnista :diabloti:[/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Czyżbyś była geniuszem kulinarnym ?:evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[B]coztego[/B] widze, ze masz bardzo zdrowe podejscie do kulinarnie marudzacych chlopow:evil_lol: ja przepis ten stosuje od dawna i potwierdzam, ze jest skuteczny:evil_lol: a moze by tak z nim do topiku kuchennego???:razz:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A może założymy topik "Jak wychować prawidłowo TZ-a" ?:evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Chociaż po ponad dwudziestu latach szansa na naprawę znarowionego chłopa są nikłe.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...