Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wojenka']Czyżbym była aż tak interesującą osobą?:cool3: [/quote]Nie aż tak i dlatego KAŻDY kolejny post na ten temat z tego topiku wyrzucam. Wynocha mi z tym na szkoty, albo jakieś forumy końskie czy geneologiczne. :razz:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Flaire']Wiemy, kto jeździ nowym autem i jakiej marki, kto szuka butów na zimę,[/QUOTE]
No to skoro już jesteśmy przy terierach walijskich, to..... KUPIŁAM BUTY!!! :multi: :lol: Pt.: na jednej stronie metki: "obuwie turystyczne męskie" a na drugiej stronie metki: "obuwie trekkingowe damskie" :evil_lol: Będziecie mieli zaszczyt podziwiać w Poznaniu i rozsądzicie jaka płeć im sie przynależy :p

A poza tym zimno jest jak diabli, więc zakupiłam też rękawice narciarskie, do spacerowania z psem :lol:

Posted

[B]Sluchajcie kochani.[/B]
Kto wybiera sie na Swiatowke z psem lub bez.

[B]Ali[/B] czy dobrze uslyszalam, ze przyjedziesz z Ela i Aga.
A wogole jak idzie Ci trymowanko Derusia, a moze nie tylko.?:cool3:

[B]Flair[/B] a mnie automatycznie przestawil sie czas , bo mam prawidlowy. :multi:

Posted

[quote name='Kliwia'][B]Flair[/B] a mnie automatycznie przestawil sie czas , bo mam prawidlowy. :multi:[/quote]
No pewnie, że tak. Mnie również. Bo Ty i ja i niemal wszyscy inni mieliśmy dobre ustawienia w panelu użytkownika. A Anisha, z jakiegoś powodu - nie.

Posted

[quote name='Kliwia'][B]Sluchajcie kochani.[/B]

[B]Ali[/B] czy dobrze uslyszalam, ze przyjedziesz z Ela i Aga.
A wogole jak idzie Ci trymowanko Derusia, a moze nie tylko.?:cool3: [/quote]
Będę, ale nie przyjadę z [B]Elą[/B] i [B]Agą[/B], a pociągiem bezpośrednio do Poznania. Będę bez Derysia, no chyba, że mojemu TZ-towi się odwidzi i zapragnie też przyjechać, to wówczas będziemy musieli burka zabrać i kombinować jak go wprowadzić na teren wystawy. Ale raczej będę sama.
Derysiowi dałam wolne, nie rwałam go od Wrocławia, więc już zaczyna przypominać hipisiątko :razz:
Za to dopadłam w sobotę młodziutkiego serdelka [B]Anishy[/B], Shagastego. Ciut go poszarpałam i oddałam trymery w jej ręce. Rezultat na fotce na erdelach :D

Posted

Kto wybiera sie na Swiatowke z psem lub bez.[/quote]
Ja będę. Ze psem, sztuk 1.

Ale żałuję, że Apcia nie zrobiła IPO na czas cobym ją mogła zgłosić w użytkach. :-( Liczba suk AT w klasie użytkowej: 1. Miałaby medal ze światówki na bank! :-(

Posted

[quote name='Wojenka']Uuu,:-o Api zrobiła IPO?[/quote]
Nie, właśnie że nie zrobiła. Z wielu powodów - miała problemy z łapą, za mało ćwiczyła ślady. Ona pracuje bardzo ładnie, ale jej Państwu głównie bardzo podoba się praca z nią, a na egzaminach czy zawodach im nie zależy. A szkoda, bo ona zdolniacha jest. :-)

[quote name='Wojenka']Ja mam ją w pamięci jako rozbrykana panienkę:evil_lol: ;-) .[/quote]No, rozbrykana już nie jest - chyba że się z babcią wita, wnusia moje kochana! :-) :loveu:

Posted

[COLOR=Blue]Heyka :multi:

Melduję się na kawce.
[B]bogula[/B] dziś wielki dzień :loveu:

Wracam wspomnieniami do czasów sprzed 3 lat, kiedy Bodryś przybył do mnie.

To chyba najpiekniejszy okres, kiedy mały piecholek do nas trafia, fajnie jest obserwować jego rozwój, jak się zaznajamia ze wszystkim, poznaje domowników, dom, potem otoczenie, jak poznaje zapachy, dźwieki, przedmioty.

Eeech [B]bogula[/B] fajne dni u Was nastały.

Niech się Livka dobrze chowa!
Niech Was kocha najbardziej na swiecie, a Wy ją :iloveyou:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Flaire']Nie aż tak i dlatego KAŻDY kolejny post na ten temat z tego topiku wyrzucam. Wynocha mi z tym na szkoty, albo jakieś forumy końskie czy geneologiczne. :razz:[/quote]
Brawo, [B]Flaire[/B] ! gonić te "wirusy";) pełne jadzików;)
Kochani (:eviltong: )--dzisiaj zawita do nas LIVKA:loveu: . Jestem po średnio przespanej nocy, ciekawi mnie -jak to bedzie...
Pozdro! i zapraszam na kawę z herbatą z siankiem i owsem , z cukrem czy bez.......:evil_lol:

Posted

[B]Ibolya[/B] --- siemka! piję, piję...ech! byłam kilka razy na Twojej/Waszej stronce. Czytałam te różne historie a najwięcej doczytałam między wierszami---stąd przypuszczam, że też dobrze wiesz jakie mną teraz targają uczucia...Fotki młodego z czasów szczenięcych roztkliwiają i cieszą mnie---podobna kulka (czy bomba?:eviltong: ) zamieszka ze mną i dziewczynkami...A poza tym pochylam głowę ,jeśli chodzi o Twoj węgierski (i łapiesz w życiu "znaki")...

Posted

Witam z rana , na kawusi.
[B]Flaire [/B]oczywiście dobra herbatka,a [B]bogula [/B]będzię musiała zaaplikowac sobie cos mocniejszego , by przetrzymać pierwsze chwile w domu z [B]DEMOLOTIONHUND:loveu: :eviltong: :lol: :lol: :lol:

Tak wię miłego dnia i czekam na relację
[/B]

Posted

Tak , a dzisiaj znowu zimno i tak już chyba będzie do kwietnia...:eviltong:....a może jeszcze zimniej....:eviltong: :multi:

[B]Ibolya[/B] jak tam stolice....:evil_lol:
U nas dziś na łakach ....biało. Brrrr :eviltong::multi: :lol:
Trzeba szykować kulig :multi: :loveu:

Posted

[B][COLOR=Blue]bogula[/COLOR][/B][COLOR=Blue] bomba! raczej bomba napewno, ale najsłodsza na swiecie kulka przede wszystkim, zobaczysz! cieszę się razem z Tobą :loveu::multi:

I troszkę się smucę z [B]Nitencją :-(
Nitencja[/B] trzymaj się dziś dzielnie :loveu:
[/COLOR]

Posted

Witajcie Kochani :-)

Tak skoro swit zjawiam sie glownie z powodu Bohaterki Dnia, czyli [B]boguli [/B] :multi: bogula, pewnie to bedzie jeden z najcudowniejszych Twoich dni, zycze Ci, aby piekna LIVKA zdrowo sie chowala i dala Wam wiele, wiele radosci.
Za [B]Nitencje[/B] i [B]bo[/B] tez trzymamy kciuki, aby Dziewczyny nie utonely nam w morzu lez i smuteczkow :cool3:

[B]Ali[/B], jak to role sie zmieniaja ... jeszcze niedawno bylas bardzo zdolnym uczniem, a juz teraz stajesz sie nauczycielem :loveu: Ja wiedzialam, ze to trymowanie, wystawy i atmosfera fajnej psiarskiej zabawy bardzo Ci sie spodobaja :multi:

[B]coztego[/B], gratuluje udanego zakupu :multi: Bez wzgledu na metke, dla mnie zawsze zostaniesz dziewczynka :evil_lol:

A tak na marginesie, to pisze do Was z mojego rodzinnego domu, pachnacego goraca szarlotka, aromatyczna kawka a za pare godzin nasze nozdrza bedzie uwodzil aromat pieczonej kaczki i makowca :loveu: Do tego wszystkiego, panuje tutaj zasada "stoliczku nakryj sie" :evil_lol: Przy czym nakrywa sie nawet wtedy, gdy niewyartykuluje sie jeszcze mysli i pragnien ... ot ... ktos tu czyta w mojej glowie ...
I na dodatek samo sie wszystko zmywa :loveu:

Czy tak wyglada raj? :roll: :loveu:

W.

Posted

[quote name='bos'] Tak , a dzisiaj znowu zimno i tak już chyba będzie do kwietnia...:eviltong:....a może jeszcze zimniej....:eviltong: :multi:
[/quote]
Bos, wypluj te słowa, ja chcę jeszcze w tym roku fundamenty wykopac... :megagrin:
Wind, nie za dobrze Ci?!

Posted

[quote name='Wojtek']Bos, wypluj te słowa, ja chcę jeszcze w tym roku fundamenty wykopac... :megagrin:[/quote]
Wojtuś, spoko, kopanie dobrze robi na rozgrzewkę - im ziemia twardsza, tym lepiej! :evil_lol:

Posted

bogula, to już dzisiaj wieczór!!! Trzymamy kciuki, pazury i w ogóle co się da!

Nitencja, liczymy na to, że dasz nam piekny fotoreportaż. :lol:

Posted

[quote name='Wojtek']Bos, wypluj te słowa, ja chcę jeszcze w tym roku fundamenty wykopac... :megagrin:
Wind, nie za dobrze Ci?![/quote]

....Wojtuś , a kto śmial Ci fudamenty zakopać.....:eviltong: :evil_lol: :lol: :lol:
Tylko powiedz.....:mad: :mad: ;) :lol: :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Flaire']Wiemy, kto jeździ nowym autem i jakiej marki, kto szuka butów na zimę,[/quote]
Hehehe :lol:. Ciekawe kogo autor miał na myśli :cool3: :hmmmm: :roll:
[quote name='coztego']
A poza tym zimno jest jak diabli, więc zakupiłam też rękawice narciarskie, do spacerowania z psem :lol:[/quote]
Narciarskie to chyba na narty :cool3:, a na spacery zdecydowanie polecam psowe :evil_lol: :eviltong:

Posted

[/quote]
My z [B]bosem[/B] również bez i będziemy focić, focić, focić, focić..... :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='bogula']
Kochani (:eviltong: )--dzisiaj zawita do nas LIVKA:loveu: . Jestem po średnio przespanej nocy, ciekawi mnie -jak to bedzie...
[/quote]
No to już przez najbliższe miesiące nie pośpisz :shake: :evil_lol: :eviltong:. A mówiłem żeby się wyspać na zapas :roll: :cool3: :cool1:. Niech się sunia zdrowo chowa :loveu: i zrobi Wam w domu "porządek" :razz: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...