Ibolya Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Nitencja']No to Elu duzo papieru toaletowego na Poznan wez :) a ode mnie mozesz liczyc na kopa w doopke ..... o ile dolece z ringu szkotow :) Ale w koncu te emocje sa najlepsze ![/quote] [B][COLOR=Blue]Nitencja[/COLOR][/B][COLOR=Blue] a czy Ty wiesz w jakim stroju sie szkota wystawia :???: :evil_lol: Jak nie, to tu możesz se poczytać - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20149&page=207[/URL] W ogóle to słuchajcie, na topiku [I]światowa 2006 poznań[/I] cała dyskusja o strojach trwa od kilku dni a u nas cisza :mad: :lol::lol: no co Wy ?? :evil_lol: trza sprawy obgadać !! :evil_lol: najwyższy czas dyspurs zacząć :razz: bo nie zdążymy :mad::scared: [B]Kliwia[/B] piękny, nowy avatarek, super Kliwia wygląda w tych okularkach, może se łapkę z Derysiem podac !!!!! a i tickerek nowy !!! bardzo ładne ! [/COLOR]
Ali26762 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Matko - stroje, przyjęcia, wypieki, co inksze... Jak się zorganizujemy odpowiednio, zaśpiewamy chóralnie (trza przemyśleć repertuar :cool3: ), to nas jeszcze w telewizji pokażą i staniemy się sławni na cały świat :D :D :D Gratulacje dla Alexa i Dżedy :drinking::drinking::drinking:
Wind Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]Nitencjo,[/B] Ogromniaste gratulacje dla Alexa! Cos mi sie wydaje, ze pieknych walijczykow nam przybedzie, a konkurencja na ringach zrobi sie ostra i bratobojcza :cool3: [B]Ali,[/B] Ja tez uwazam, ze najwazniejsze zasadza sie w profilaktyce! Niestety, zbyt czesto o tym zapominamy ... ale aby nie zapomniec, polecam zakup ostatniego numeru Glamour (tak, wiem, wiem ... takich gazet sie raczej nie czyta, tyle ze ja musze ;)), wyciecie kuponika i umowienie sie na darmowe badania tylko dla kobietek :-) I jeszcze o zdrowiu ... dzisiaj zderzylam sie obojczykiem z wielka maszyna na silowni ;) Dobrze, ze czegos sobie nie zlamalam ... Nie mniej obojczyk i ramie przypominaja wielka, sina sliwe, a ruchy reki mam mocno ograniczone :shake: Gdy to opowiadalam mojej mamie ta jednym zdaniem skwitowala "tak, tak, wiedzialam, ze haslo "sport to zdrowie" jest mocno przereklamowane" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uwielbiam moja Mame :razz: A teraz o tatuazach. Maja ma takowy wykonany specjalnym pisakiem. Tatuaz jest idealnie czytelny, rowniutki, pigment rownomiernie rozlozony. Niewidoczne tatuaze spotyka sie w tych przypadkach, gdzie wykonane sa starsza metoda, punktowego "wtapiania" pigmentu. Rany ... jak ja kiedys chcialam miec tatoo :razz: Oczywiscie nie taki jak ma Majut z danymi oddzialu i numerem :evil_lol: Jedyne co mnie powstrzymalo, to dlugowiecznosc posiadania i bolesny zabieg ewentualnego usuniecia tatoo, ktore mogloby mi sie znudzic. Marek do dzisiaj zacheca, a moze pojdziemy na tatoo ? :razz: [B]Magicnesca,[/B] Alez jestem swinka :shake: Wciaz Cie nie powitalam na naszym Forum ale juz to czynie! Baw sie tutaj dobrze i mam nadzieje, ze znajdziesz tutaj takich fajnych przyjaciol jak i ja znalazlam :multi: W Wawie panuje wciaz piekna, zlota i cieplutka jesien :multi: Tak sobie mysle, ze jutro przed praca nad reportazem ze slubu znajomych moich znajomych, zrobie piekna, zlota sesje :cool3: Wena i natchnienie nie daja mi spokoju, wiec juz laduje akumulatory, aby jutro cos ufocic ... hmmm ... bede szukac tematu :evil_lol: W.
Ibolya Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [COLOR=Blue]A może w tych okularkach u [B]Kliwii[/B] w avatarku to Gaja jest :oops: :???: :watpliwy: W każdym razie jest super :cool2::cool2: baardzo mi się podoba :klacz::klacz: [/COLOR]
Ela_hryckiewicz Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [COLOR="Red"][SIZE="5"][FONT="System"]Brawo Alex[/FONT][/SIZE][/COLOR] :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: [quote name='Nitencja']A ja sobie sedze i mysle ........ Jak wy sobie radzicie podczas oddawania szczeniakow do przyszlych wlascicieli ?? Byc tyle tygodni razem ,,,,a potem tak oddac..... toz to straszne .:-( [/QUOTE] Tak naprawdę to ja sobie nie radziłam, każde dziecko to łzy i obawa czy będzie miało dobry dom i opiekę. Dora wydała na świat 20 szczeniąt i każde dziecko było wykradane przez moich synów z domu abym nie płakała :-( 8 tygodni a niekiedy i 12 tygodni to dość czasu na przyzwyczajenie i przywiązanie do tych urwisów . Zapewniam Cię że oczka się spocą :-(
Ali26762 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ja też zauważyłam okulary w avatarku [B]Kliwii[/B] :D Ale trochę inne, niż te, które ma Deryś ;) [B]Wind[/B], bidulko, współczuję Ci kontuzji :glaszcze: Ja mam też tatuaż. Na ramieniu. Już kilka lat. Jest czarny i przedstawia ptaszka - koliberka. Jak do tej pory nie znudził mi się jeszcze, ogromnie go lubię, nie mam też inklinacji, aby robić następne, wbrew powszechnie panującej opinii, choć przyznaję, myślałam kiedyś o psiej łapie, ale mi przeszło :)
Ela_hryckiewicz Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Idę spać, jutro muszę bardzo wcześnie wstać:placz: [B]Dobrej nocy[/B] i owocnej :evil_lol: :evil_lol:
Ali26762 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Tak naprawdę to ja sobie nie radziłam, każde dziecko to łzy i obawa czy będzie miało dobry dom i opiekę. Dora wydała na świat 20 szczeniąt i każde dziecko było wykradane przez moich synów z domu abym nie płakała :-( 8 tygodni a niekiedy i 12 tygodni to dość czasu na przyzwyczajenie i przywiązanie do tych urwisów . Zapewniam Cię że oczka się spocą :-([/quote] Pamiętam te łzy, [B]Elu[/B], pamiętam jak spłakana oddawałaś Derylka Andrzejowi, jak on go niósł do samochodu, jak odjeżdżaliśmy do Gdańska... Nie znałaś nas, i pomimo rekomendacji [B]Agi[/B], tak naprawdę nie wiedziałaś na ile ryzykujesz oddając nam szczeniaka. Zawsze tak jest. Nie wiem jak inni, ale ja starałam się często wysyłać Ci zdjęcia, dzwonić, żeby Cię upewnić, że Twój "synuś" ma u nas dobrze, że się rozwija, uczy, że jest szczęśliwy i my razem z nim. Myślę, że to ważne dla hodowcy - dla mnie byłoby ważne nawet wówczas, gdyby urodziły się dzieci Derysia (pomimo, iż nie byłabym z nimi zżyta, bo nie u mnie by się urodziły i nie u mnie dorastały). Przygotuj się [B]Nitencjo[/B] na te spocone oczy, przygotuj...
Wind Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]Ali,[/B] Koliber powiadasz ... piekny musi byc :-) Musze jednak zapytac, bo zawsze kazdego z tatoo pytam :-) Dlaczego taki wzor? I czy mialas problem z wyborem? W.
Ali26762 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nie wiem dlaczego taki. Szłam z zamiarem wytatuowania smoka (wg chińskiego horoskopu jestem smokiem), ale w salonie wzięłam do ręki katalog i rzucił mi się w oczy ten ptaszek. Lubię wszystkie zwierzęta, jednak wolę futerkowe niż pierzaste, ale generalnie chciałam mieć kształt (nie wiem, czy dobrze tłumaczę). No i ten ptaszek, bardzo skromny, ten odpowiedni kształt miał. Ani chwili się nie wahałam, jestem zadowolona do tej pory. Kiedyś, gdzieś, miałam fotkę mojego tatuażu. Postaram się poszukać.
Magicnesca Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Wind'] [B]Magicnesca,[/B] Alez jestem swinka :shake: Wciaz Cie nie powitalam na naszym Forum ale juz to czynie! Baw sie tutaj dobrze i mam nadzieje, ze znajdziesz tutaj takich fajnych przyjaciol jak i ja znalazlam :multi: W.[/quote] Dzięki za przywitanie, jest tu duzo emocji , jest świetnie:loveu: Do tej pory byłam ta czytająca Wasze topiki.Nie będe ukrywać ,że scottieserwis mnie w to wkręciła.Czuję się jakbym Was już od dawna znała:evil_lol: Może ten niesłuszny atak na BOSA spowodował moje zalogowanie ,ale myślę ,że lepiej późno niż wcale:eviltong: Może niektórzy by woleli aby mnie tu nie było ale trudno,aż tak cicho nie będę siedziala jak ktoś z dogomaniaków będzie niesłusznie nastawał:mad: Jesteście super tu czuje się ,że psy są tu najważniejsze a nie intrygi itd. Ostatnio się rozpisałam ,ale może na szczęście w poniedziałek wracam do pracy :razz: więc nie bedzie tyle mojego pisania:evil_lol: Pozdrowienia dla Wszystkich tych tpoików ( pozostałe teriery)
Ali26762 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Ali26762']Kiedyś, gdzieś, miałam fotkę mojego tatuażu. Postaram się poszukać.[/quote] Znalazłam :) [URL="http://imageshack.us"][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/2885/fil10128af8.jpg[/IMG][/URL] [/URL]
Ali26762 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Magicnesca']Jesteście super tu czuje się ,że psy są tu najważniejsze a nie intrygi itd.[/quote] Wiem, że nie do mnie pisałaś, ale pokuszę się o napisanie z dumą, że odkąd tu jestem, doświadczyłam od "czarno-rudych" i "honorowych" wiele szczerej sympatii, pomocy, zyczliwości, radości, cudownych chwil w realu. Słusznie zauważyłaś - u nas nie ma zawiści, a jest (niespotykana prawie już w dzisiejszych czasach) wzajemna sympatia, życzliwość, chęć niesienia bezinteresownej pomocy i zdrowa, sympatyczna rywalizacja na ringach. To wszystko sprawia, że dobrze czujemy się w naszym grajdołku na pozostałych terierach, dobrze czujemy się z sobą. Skoro już tu trafiłaś - nie pozostaje Ci nic innego jak zostać i się dostosować ;) :D
Wind Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]Ali,[/B] Bardzo fajny! Wcale sie Tobie nie dziwie, ze takie cudo wybralas :multi: Smok pewnie tez bylby piekny. Pieknieszy niz moj chinski znak ;) Jestem szczurem :oops: :evil_lol: Tak czy siak, na szczescie gwiazdy mi sprzyjaja :-) [B] Magicnesca,[/B] Ty w poniedzialek wracasz do pracy, a u mnie w koncu nastapi chwila odpoczynku i relaksu. Ostatnie miesiace byly totalnie zwariowane i zapracowane. Na szczescie listopad i grudzien mam troszke lzejsze :multi: Juz odliczam czas do zimowo-sylwestrowego wyjazdu, ktorego nie moge sie doczekac :multi: W.
INA Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [B]Magicnesca [/B]ja też Cię witam bardzo serdecznie - dużo energii i ciepła do Ciebie bije:lol: pozdr od braci większych:multi: [quote name='coztego']Może jakąś premię Ci wykroją na koniec miesiąca :cool3: Za którą będziesz stawiać dogomaniakom w Poznaniu, bo to przecież nasza zasługa, że tyle pracujesz :evil_lol:[/quote] premii nie będzie bo cały czas mam wrażenie ze szef coś podejrzewa:razz::diabloti: [B]Nitencjo,[/B] Wielkie gratulacje dla Alexa! Dobrze ma chłopak tyle żoneczek legalnych:razz: [B] Ali , Wind[/B] - ja od dobrych kilku lat albo i wiecej niz kilku:evil_lol: zastanawiałam się nad tatoo- najpierw był problem z wyborem miejsca potem rysunku - i nic z tego nie wyszło :razz: Na zbyt widocznym miejscu nie mogłam ze względu na pracę:roll: Ali bardzo ładny jest ten wzorek :lol: Ty myślałaś o łapce psa ja o glowie Erdela:razz: a tak poza tym to delfin albo też ptak albo litera chińska,wąż lub jakiś motyw roślinny ech:evil_lol: potem zastanawiłam się nad tym czy kolor.:lol: [B]Dobrej nocy:lol: [/B]
Ali26762 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [B]INUŚ[/B], długo myślałam, delfin też się przewijał, węże, "bransolety", różne miejsca, ale generalnie pchało mnie w kierunku tatuażu bardzo. Wybrałam ramię, ale dość wysoko - na tyle, żeby zwykłym krótkim rękawem móc przysłonić. Zresztą miejsce widać na fotce - bardzo kiepskiej, zrobionej kamerą internetową, w prawie zupełnie ciemnym pokoju, oświetlonym tylko lampką na biurku :) [B]Wind[/B] - smok mi nie wypalił, bo nie znalazłam owego kształtu w katalogach, a nie mam na tyle zdolności plastycznych, aby narysować samej. Ale - na szczęście - znalazłam mojego "kaliberka" :evil_lol: Miłej soboty, Dogomaniacy :loveu:
bogula Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Nitencja']A ja sobie sedze i mysle ........ Jak wy sobie radzicie podczas oddawania szczeniakow do przyszlych wlascicieli ?? Byc tyle tygodni razem ,,,,a potem tak oddac..... toz to straszne .:-([/quote] Nie bój się sama---ja też mam lekkiego cykorka, czy damy radę:evil_lol: Ogladam z Anią fotki na Twojej stronie, młoda jest zachwycona i nie może się doczekać a ja mam dygot jak przed...porodem:-o .Dobrze, że jesteśmy niedaleko od siebie---damy, Kasiu, radę:evil_lol: :loveu: Zapraszam na kawę, herbatkę i conieco!
bogula Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [B]Ali[/B]---tatuaż masz gustowny, ja jakoś jeszcze nie odczuwam chęci posiadania, ale lubię popatrzeć co i gdzie mają inni:cool3: Co do kreacji na światówkę...Uważam, że pani Basia z TK ukręciła sobie swój styl:evil_lol: --- ta jej tyrolska (?) marynareczka jest wszedzie rozpoznawalna; kobieta konsekwentna:evil_lol: Mnie powalają (nie podobają!!!) gołe doopy, bo spodnie z niskim stanem odsłaniają przejętym wystawianiem paniom różne conieco:crazyeye:
Ibolya Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [COLOR=Blue]Heyka Ja też już się melduję na kawce. [B]Magicnesca[/B] fajnie, że do nas dołączyłaś, moja dziewczynka nazywa się Neska, hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Milej soboty Dogomaniacy. [/COLOR]
Magicnesca Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue]Heyka[/COLOR] [COLOR=blue]Ja też już się melduję na kawce.[/COLOR] [COLOR=blue][B]Magicnesca[/B] fajnie, że do nas dołączyłaś, moja dziewczynka nazywa się Neska, hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]Milej soboty Dogomaniacy.[/COLOR] [/quote] Witam Cię Ibolya Moja też nazywa się Magic Nesca ,stąd mój nick:lol: A nie ukrywam ,że moja ulubiona kawa przy której siedzę jest Nesca Gold. Stąd ta nazwa ,bo jestem uzależniona od podwójnej Neski:evil_lol: W Waszym towarzystwie napewno będzie:loveu:
Wind Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Witajcie o poranku :-) [B]bogula,[/B] Czy to masz na mysli? :cool3: :lol: [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/6379/eurovsamericamc8.jpg[/IMG] A swoja droga, Ty to sie naogladasz tych tatoo w ... roznych miejscach :razz: Chiba zaczne zazdroscic :oops: [B]INA,[/B] Dylematy mam podobne do Twoich. Juz nawet Marek zaoferowal sie, ze zaprojektuje mi moj wlasny tatoo ... no ale wlasnie, gdzie go sobie wstawic :razz: Ramie jak u Ali jest bardzo fajne, ale fajna tez jest lopatka, kostka, brzuch i wiele, wiele innych :cool3: [B]Magicnesca,[/B] Ja tez mam takowe uzaleznienie. Ale walcze z nim zielona herbata i silna wola :evil_lol: No nic, zmykam popracowac :-) Milego, slonecznego i cieplego dzionka :loveu: W.
coztego Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Nitencja']Jak wy sobie radzicie podczas oddawania szczeniakow do przyszlych wlascicieli ?? [/QUOTE] To jest główny powód, dla którego nigdy nie będę miała hodowlanej suki :shake: Drugi główny powód to poród... :shake: Nie na moje nerwy takie rzeczy... :lol: [quote name='bogula']Mnie powalają (nie podobają!!!) gołe doopy, bo spodnie z niskim stanem odsłaniają przejętym wystawianiem paniom różne conieco[/QUOTE] A potem chłopaki zapominają, że przyjechali fotografować pieski :evil_lol: U nas słoneczko wyszło zza chmurek i całkiem przyjemnie się zrobiło. I chwała Bogu, bo umówiłam się na spacer do ogrodu botanicznego z zagranicznymi gośćmi. Drżałam o pogodę, bo to ostatni weekend, kiedy ogród jest otwarty :evil_lol:
Wojtek Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Ali, fajny tatuaż :cool3: Ja też kiedyś o tym myślałem, ale nie dotarłem do salonu i chyba dobrze się stało bo mi się już odmieniło (ach ten mój brak konsekwencji ;) ) No i moja matka to by chyba trupem padla gdybym miał dziare (pracowała kiedyś jako więzienny dermatolog) :lol: . W temacie chińskiego horoskopu... To ciekawe, bo np. wg. niego Ali jest pociągającą intelektualistką, a Wind oprócz tego, że pociągająca lubi robic zapasy... :cool3: Ja jestem świnią - leniwy, nie lubi ciężkiej pracy... :diabloti:
bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Nitencja']Bogula wszystko przygotowane na przybycie malego demonka ?? :)[/quote] Tak, demonka..........to będzie jak nowy film..." [B]PIES DOMOLKA[/B]".......tym razem już bez Stallone a w roli głównej Olivka:eviltong: :eviltong: :eviltong: W Nimcach ....już idą pierwsze reklamy filmu.....".[B]DEMOLKAHUND aus POLEN[/B]"......:lol: :lol: a w Japonii......."GODZILLA kontra DEMOLKAHUND".....ciekawe kto wystapi w roli Godzilli....:eviltong: ..:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:......może Toru Ogiwara :eviltong:;)
bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Ali26762']Pamiętam te łzy, [B]Elu[/B], pamiętam jak spłakana oddawałaś Derylka Andrzejowi, jak on go niósł do samochodu, jak odjeżdżaliśmy do Gdańska... Nie znałaś nas, i pomimo rekomendacji [B]Agi[/B], tak naprawdę nie wiedziałaś na ile ryzykujesz oddając nam szczeniaka. ....[/quote] [B]Ali,[/B] rozmawiałem z [B]Elą_h[/B] we Wrocku......i wierz mi oddając Wam Derylka, była bardzo spokojna, bo wiedziała od [B]Agi[/B] że nie prowadzicie ....................Chińskiej Restauracji :eviltong: :eviltong: :lol: :lol: :loveu: :cool3: ;)
Recommended Posts