Ibolya Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [COLOR=Blue]Witajcie :multi: Ja też już wstałam i się melduję :loveu: Piesy wybiegane, mogę kawkę pić. [B]bos[/B] masz, niestety, rację co do ilości mojej pracy dziś :evil_lol: [COLOR=LightBlue][SIZE=1](już teraz muszę jedną małą robótkę zrobić, co ją wczoraj przyniosłam ... i poooszłam spać)[/SIZE][/COLOR] Miłego dnia Wszystkim. [/COLOR]
bogula Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]Ibolya[/B]--witaj:evil_lol: ; troche Tobie i innym zazdroszczę Poznania, ale cóż...Będę na urlopie wychowawczym:loveu: .Mnie też pracy nie ubywa, ale lubię to! [B]bos[/B]---OK; tylko ja w kubku z fotą Faficzka (już drugą zalałam)
Ibolya Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='bogula'][B]Ibolya[/B]--witaj:evil_lol: ; troche Tobie i innym zazdroszczę Poznania, ale cóż...Będę na urlopie wychowawczym:loveu: .Mnie też pracy nie ubywa, ale lubię to! [B]bos[/B]---OK; tylko ja w kubku z fotą Faficzka (już drugą zalałam)[/quote] [COLOR=Blue]Witaj [B]bogula[/B] :multi: Ja też żałuję tego Poznania, bo już się cieszyłam na ... poznanie :evil_lol: Szkoda, ale Ty przecież niedługo będziesz wystawiacz :razz: to na pewno się spotkamy gdzieś osobiście, wcześniej czy później do wa-wy zawitasz :evil_lol: Aaale Ci zazdraszczam tego urlopu macierzyńskiego ... a przed chwilą usłyszłam w radioZ, że posłowie go wydłużyli, hihihi :cool3: A z tą pracą ... to masz rację. [B]Może ktoś chce weszteriera ??? Jeden hodowca z Węgier likwiduje hodowlę i szuka domków dla swoich piechów ... a ma ich sporo :diabloti:[/B] [/COLOR]
aga_ostaszewska Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ja tez witam wszystkich przy kawusi....
Wind Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witajcie!!! Alez dzisiaj mi sie dobrze spalo :-) Jak zasnelam o 00.30 to spokojnym snem spalam, az do teraz :multi: Moj TZ z Majutem juz na spacerze :razz: Pewnie stoja juz w kolejce do piekarni i przezywaja dylematy co tez nabyc pysznego na sniadanko :multi: [B]bosik[/B], dziekuje za kawke ... ale teraz to juz jest na zimno :evil_lol: BTW pogoda cudna! Zaczne dzionek od silowni, a potem udam sie na spotkanka z Klientami :multi: W.
Wojtek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Wind']Chlebek ze slonecznikowymi paproszkami uwielbiam! Ale ze kupilam pyszne francuskie konfiturki, to wiesz ... maslane rogaliki, maselko, kawka i lyzeczka konfitury ... mniammmm ... W.[/quote] Jak mawiają 5 minut rozkoszy w ustach, 10 lat w biodrach... :megagrin: Oj Wind, Ty taka fitneska i takie rzeczy... :roll: Prawdziwa kulturystka na śniadanie zjada jaja na bekonie i pasztet wieprzowy :razz: ;) :lol:
zadziorny Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witajcie :lol: Ja też już wreszcie przy kompie i na kawce :kaffee_2:
Wind Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Wojtek']Jak mawiają 5 minut rozkoszy w ustach, 10 lat w biodrach... :megagrin: Oj Wind, Ty taka fitneska i takie rzeczy... :roll: Prawdziwa kulturystka na śniadanie zjada jaja na bekonie i pasztet wieprzowy :razz: ;) :lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Za to powiedzonko masz u mnie Wojtus piwo! :lol: Obsmialam sie jak norka i obiecuje, ze bede "sprzedawac" je dalej :lol: Eeee ... i nie jest tak zle, odrobina weglowodanow z rana to i tak pierwsze "paliwo" na trening aerobowy ... Spalam je w pierwszych 20 - 30 minutach rozgrzewki, a w kolejnych 40 moj organizm juz o nich nie pamieta :eviltong: W.
zadziorny Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue] [B]Może ktoś chce weszteriera ??? Jeden hodowca z Węgier likwiduje hodowlę i szuka domków dla swoich piechów ... a ma ich sporo :diabloti:[/B] [/COLOR][/quote] No to się trochę spóźnił, bo jedyna osoba którą znam, a która poszukiwała walijczyka to [B]bogula[/B] :roll:. A ona już ma zaklepaną Livkę :cool3: :loveu: :multi:
Wojtek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Wind']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Za to powiedzonko masz u mnie Wojtus piwo! :lol: Obsmialam sie jak norka i obiecuje, ze bede "sprzedawac" je dalej :lol: Eeee ... i nie jest tak zle, odrobina weglowodanow z rana to i tak pierwsze "paliwo" na trening aerobowy ... Spalam je w pierwszych 20 - 30 minutach rozgrzewki, a w kolejnych 40 moj organizm juz o nich nie pamieta :eviltong: W.[/quote] Jezu, pisałem, pisałem i mi wcięło... :angryy: Noch ein mall... Wind, rogal z jamem to dla fitneski, a nawet "normalnego" ;) człowieka dzienna porcja węglowodanów, a najlepiej ją spożyć przed snem bez białka i tłuszczy, po to, żeby w czasie snu spalać własny tłuszcz. Jeśli rano po śnie nie będziesz głodna to znaczy, że to działa. A poranny trening siłowo/aerobowy najlepiej przeprowadzać właśnie na czczo po to, aby po spaleniu zapasu glikolu w czasie treningu siłowego zabrać się za tłuszcz podczas treningu tlenowego. :razz: Zaproszenie na piwko przyjmuję, gdyż w listopadzie będę mieszkać w Wawie. :-)
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Heyka :) Piękna pogoda dzisiaj, słoneczko świeci, aż się chce z kitą lecieć :multi: [B]Aga[/B] - dostałaś numer? [B]bogula[/B] - jest sposób, żebyś przyjechała do Poznania. Przekonamy [B]Nitencję[/B], żeby dała Ci Livkę dopiero po światówce. Mała dłużej będzie z psią rodziną, więc bardziej utrwali sobie psie zachowania, będzie bardziej z psami zsocjalizowana, a Ty spokojnie przyjedziesz na wystawę :D Co Ty na to?
bo Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='bos'] [B]Nitencja[/B] , super Te Roksiczkowe feniacki, a mówiłem że to nadworna fotografka[B] bo[/B] zawsze czuwa.....i foci do upadłego.......dosłownie:eviltong::lol: :lol: :loveu:[/quote] Witam wszystkich:lol: Taaaa, pozycja podgłowa i przyziemna jest super:angryy: i wszędzie Matisse, i ogon Matisse'a, i znów Matisse:diabloti: Sam widziałeś jaka to ciężka robota. Wy przy kawce, nitencja ogląda film, a ja znów przy komputerach na kursie w Katowicach:cool3: i po raz kolejny zakładam konto pocztowe, ale jutro ostatni dzień.:multi:
niedzwiedzica Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Wojtek-znam to powiedzonko w wersji " 5 minut w ustach, godzinę w żołądku, całe życie w biordach " :evil_lol::evil_lol: ( z autopsji tez znam :mad::mad:)
zadziorny Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Na wystawie w Zabrzu do [B]bosa[/B] podeszła reporterka z Dogomanii, niejaka [B]carragan[/B] by przeprowadzić z nim wywiad :cool3: (chyba ze względu na tę czapkę :hmmmm:): [IMG]http://img172.imageshack.us/img172/1240/malec011zmtr8.jpg[/IMG] zadawała mu takie pytania, że chłop zgłupiał ze szczętem i musiał się posiłkować podręcznym słownikiem wyrazów obcych :crazyeye:: [IMG]http://img226.imageshack.us/img226/9268/malec013zmer2.jpg[/IMG] o :roll: mam, znalazłem :multi:; już wiem czego dotyczyło pytanie :eviltong: :diabloti:: [IMG]http://img95.imageshack.us/img95/56/malec009zmlc7.jpg[/IMG]
bos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]Zadziornego [/B]już od paru godzin nie ma na dogo bo zaczął się meblować , nie wiedziałem dlaczego...........teraz już wiem [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img165.imageshack.us/img165/7981/sprzedampsadls6.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol:
Mokka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]zadziorny, bos[/B] :bigok: , obśmiałam się jak norka :grin:.
coztego Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='bos'][B]Zadziornego [/B]już od paru godzin nie ma na dogo bo zaczął się meblować , nie wiedziałem dlaczego...........teraz już wiem [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img165.imageshack.us/img165/7981/sprzedampsadls6.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol:[/QUOTE] Moja kanapa?!?!!?!? :placz: :angryy: :placz: :angryy: :-( :lol: [B]bos[/B], czy te gustowne czerwone kurteczki będą obowiązkowym umundurowaniem również w Poznaniu? :roll: Będę musiała nabyć coś stosownego :shake: :evil_lol:
bos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]coztego.[/B].....ja bym Ci pożyczył......ale musisz przytyć z 50kg :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ;)
coztego Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='bos'][B]coztego.[/B].....ja bym Ci pożyczył......ale musisz przytyć z 50kg :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ;)[/QUOTE] Już się biorę do roboty :p Gdzieś tu miałam czekoladkę z orzechami :eating: Ale zaraz, zaraz, [B]bos[/B]! Jak ja pożyczę Twoją kurteczkę, to w czym Ty obok mnie wystąpisz? :hmmmm:
zadziorny Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='coztego']Już się biorę do roboty :p Gdzieś tu miałam czekoladkę z orzechami :eating: Ale zaraz, zaraz, [B]bos[/B]! Jak ja pożyczę Twoją kurteczkę, to w czym Ty obok mnie wystąpisz? :hmmmm:[/quote] Nie martw się :shake:, on ma drugą zapasową :cool3: :lol: :razz:
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='bos'][B]coztego.[/B].....ja bym Ci pożyczył......ale musisz przytyć z 50kg :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ;)[/quote] Mnie pożycz, na mnie będzie w sam raz :D
aga_ostaszewska Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dostalam potwierdzenie z cudnie brzmiacym numerkiem startowym 10127 :multi:
bos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ooooo, [B]zadziorny[/B] , jak tam kanapka........:crazyeye::evil_lol: :evil_lol:, nowa już wniesiona...:eviltong::cool3: :evil_lol: [B] coztego [/B], patrz jak ja dla Ciebie się poświęcam....ostatni łach Ci oddaję........i jeszcze nie oddałem a już się .....chętna znalazła......[quote name='Ali26762'].... na mnie będzie w sam raz :-D[/quote] :loveu::lol: :lol: ;) ;)
bos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Dostalam potwierdzenie z cudnie brzmiacym numerkiem startowym 10127 :multi:[/quote] ....wychodzi na to że to szczęśliwy numer......numerologiczna 11-tka /1+0+1+2+7=11 / :multi: :multi: :loveu: :cool3: :evil_lol:
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jeśli jedenastka, to wychodzi 2, bo 1 + 1. Musi być jednocyfrowa liczba :razz:
Recommended Posts