Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Blue]Witajcie :multi:
Ja też już wstałam i się melduję :loveu:

Piesy wybiegane, mogę kawkę pić.
[B]bos[/B] masz, niestety, rację co do ilości mojej pracy dziś :evil_lol: [COLOR=LightBlue][SIZE=1](już teraz muszę jedną małą robótkę zrobić, co ją wczoraj przyniosłam ... i poooszłam spać)[/SIZE][/COLOR]

Miłego dnia Wszystkim.
[/COLOR]

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[B]Ibolya[/B]--witaj:evil_lol: ; troche Tobie i innym zazdroszczę Poznania, ale cóż...Będę na urlopie wychowawczym:loveu: .Mnie też pracy nie ubywa, ale lubię to!
[B]bos[/B]---OK; tylko ja w kubku z fotą Faficzka (już drugą zalałam)

Posted

[quote name='bogula'][B]Ibolya[/B]--witaj:evil_lol: ; troche Tobie i innym zazdroszczę Poznania, ale cóż...Będę na urlopie wychowawczym:loveu: .Mnie też pracy nie ubywa, ale lubię to!
[B]bos[/B]---OK; tylko ja w kubku z fotą Faficzka (już drugą zalałam)[/quote]
[COLOR=Blue]Witaj [B]bogula[/B] :multi:
Ja też żałuję tego Poznania, bo już się cieszyłam na ... poznanie :evil_lol:
Szkoda, ale Ty przecież niedługo będziesz wystawiacz :razz: to na pewno się spotkamy gdzieś osobiście, wcześniej czy później do wa-wy zawitasz :evil_lol:
Aaale Ci zazdraszczam tego urlopu macierzyńskiego ... a przed chwilą usłyszłam w radioZ, że posłowie go wydłużyli, hihihi :cool3:
A z tą pracą ... to masz rację.

[B]Może ktoś chce weszteriera ??? Jeden hodowca z Węgier likwiduje hodowlę i szuka domków dla swoich piechów ... a ma ich sporo :diabloti:[/B]
[/COLOR]

Posted

Witajcie!!!

Alez dzisiaj mi sie dobrze spalo :-) Jak zasnelam o 00.30 to spokojnym snem spalam, az do teraz :multi: Moj TZ z Majutem juz na spacerze :razz: Pewnie stoja juz w kolejce do piekarni i przezywaja dylematy co tez nabyc pysznego na sniadanko :multi:
[B]bosik[/B], dziekuje za kawke ... ale teraz to juz jest na zimno :evil_lol:

BTW pogoda cudna! Zaczne dzionek od silowni, a potem udam sie na spotkanka z Klientami :multi:

W.

Posted

[quote name='Wind']Chlebek ze slonecznikowymi paproszkami uwielbiam! Ale ze kupilam pyszne francuskie konfiturki, to wiesz ... maslane rogaliki, maselko, kawka i lyzeczka konfitury ... mniammmm ...
W.[/quote]
Jak mawiają 5 minut rozkoszy w ustach, 10 lat w biodrach... :megagrin:
Oj Wind, Ty taka fitneska i takie rzeczy... :roll: Prawdziwa kulturystka na śniadanie zjada jaja na bekonie i pasztet wieprzowy :razz:
;) :lol:

Posted

[quote name='Wojtek']Jak mawiają 5 minut rozkoszy w ustach, 10 lat w biodrach... :megagrin:
Oj Wind, Ty taka fitneska i takie rzeczy... :roll: Prawdziwa kulturystka na śniadanie zjada jaja na bekonie i pasztet wieprzowy :razz:
;) :lol:[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Za to powiedzonko masz u mnie Wojtus piwo! :lol: Obsmialam sie jak norka i obiecuje, ze bede "sprzedawac" je dalej :lol:
Eeee ... i nie jest tak zle, odrobina weglowodanow z rana to i tak pierwsze "paliwo" na trening aerobowy ... Spalam je w pierwszych 20 - 30 minutach rozgrzewki, a w kolejnych 40 moj organizm juz o nich nie pamieta :eviltong:

W.

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]
[B]Może ktoś chce weszteriera ??? Jeden hodowca z Węgier likwiduje hodowlę i szuka domków dla swoich piechów ... a ma ich sporo :diabloti:[/B]
[/COLOR][/quote]
No to się trochę spóźnił, bo jedyna osoba którą znam, a która poszukiwała walijczyka to [B]bogula[/B] :roll:. A ona już ma zaklepaną Livkę :cool3: :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Wind']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Za to powiedzonko masz u mnie Wojtus piwo! :lol: Obsmialam sie jak norka i obiecuje, ze bede "sprzedawac" je dalej :lol:
Eeee ... i nie jest tak zle, odrobina weglowodanow z rana to i tak pierwsze "paliwo" na trening aerobowy ... Spalam je w pierwszych 20 - 30 minutach rozgrzewki, a w kolejnych 40 moj organizm juz o nich nie pamieta :eviltong:

W.[/quote]
Jezu, pisałem, pisałem i mi wcięło... :angryy:

Noch ein mall... Wind, rogal z jamem to dla fitneski, a nawet "normalnego" ;) człowieka dzienna porcja węglowodanów, a najlepiej ją spożyć przed snem bez białka i tłuszczy, po to, żeby w czasie snu spalać własny tłuszcz. Jeśli rano po śnie nie będziesz głodna to znaczy, że to działa. A poranny trening siłowo/aerobowy najlepiej przeprowadzać właśnie na czczo po to, aby po spaleniu zapasu glikolu w czasie treningu siłowego zabrać się za tłuszcz podczas treningu tlenowego. :razz:

Zaproszenie na piwko przyjmuję, gdyż w listopadzie będę mieszkać w Wawie. :-)

Posted

Heyka :)

Piękna pogoda dzisiaj, słoneczko świeci, aż się chce z kitą lecieć :multi:

[B]Aga[/B] - dostałaś numer?

[B]bogula[/B] - jest sposób, żebyś przyjechała do Poznania. Przekonamy [B]Nitencję[/B], żeby dała Ci Livkę dopiero po światówce. Mała dłużej będzie z psią rodziną, więc bardziej utrwali sobie psie zachowania, będzie bardziej z psami zsocjalizowana, a Ty spokojnie przyjedziesz na wystawę :D
Co Ty na to?

Posted

[quote name='bos']

[B]Nitencja[/B] , super Te Roksiczkowe feniacki, a mówiłem że to nadworna fotografka[B] bo[/B] zawsze czuwa.....i foci do upadłego.......dosłownie:eviltong::lol: :lol: :loveu:[/quote]
Witam wszystkich:lol:
Taaaa, pozycja podgłowa i przyziemna jest super:angryy: i wszędzie Matisse, i ogon Matisse'a, i znów Matisse:diabloti: Sam widziałeś jaka to ciężka robota.
Wy przy kawce, nitencja ogląda film, a ja znów przy komputerach na kursie w Katowicach:cool3: i po raz kolejny zakładam konto pocztowe, ale jutro ostatni dzień.:multi:

Posted

Na wystawie w Zabrzu do [B]bosa[/B] podeszła reporterka z Dogomanii, niejaka [B]carragan[/B] by przeprowadzić z nim wywiad :cool3: (chyba ze względu na tę czapkę :hmmmm:):

[IMG]http://img172.imageshack.us/img172/1240/malec011zmtr8.jpg[/IMG]

zadawała mu takie pytania, że chłop zgłupiał ze szczętem i musiał się posiłkować podręcznym słownikiem wyrazów obcych :crazyeye::

[IMG]http://img226.imageshack.us/img226/9268/malec013zmer2.jpg[/IMG]

o :roll: mam, znalazłem :multi:; już wiem czego dotyczyło pytanie :eviltong: :diabloti::

[IMG]http://img95.imageshack.us/img95/56/malec009zmlc7.jpg[/IMG]

Posted

[B]Zadziornego [/B]już od paru godzin nie ma na dogo bo zaczął się meblować , nie wiedziałem dlaczego...........teraz już wiem

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img165.imageshack.us/img165/7981/sprzedampsadls6.jpg[/IMG][/URL]

:evil_lol:

Posted

[quote name='bos'][B]Zadziornego [/B]już od paru godzin nie ma na dogo bo zaczął się meblować , nie wiedziałem dlaczego...........teraz już wiem

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img165.imageshack.us/img165/7981/sprzedampsadls6.jpg[/IMG][/URL]

:evil_lol:[/QUOTE]
Moja kanapa?!?!!?!? :placz: :angryy: :placz: :angryy: :-(
:lol:

[B]bos[/B], czy te gustowne czerwone kurteczki będą obowiązkowym umundurowaniem również w Poznaniu? :roll: Będę musiała nabyć coś stosownego :shake:
:evil_lol:

Posted

[quote name='bos'][B]coztego.[/B].....ja bym Ci pożyczył......ale musisz przytyć z 50kg :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ;)[/QUOTE]
Już się biorę do roboty :p Gdzieś tu miałam czekoladkę z orzechami :eating:

Ale zaraz, zaraz, [B]bos[/B]! Jak ja pożyczę Twoją kurteczkę, to w czym Ty obok mnie wystąpisz? :hmmmm:

Posted

[quote name='coztego']Już się biorę do roboty :p Gdzieś tu miałam czekoladkę z orzechami :eating:

Ale zaraz, zaraz, [B]bos[/B]! Jak ja pożyczę Twoją kurteczkę, to w czym Ty obok mnie wystąpisz? :hmmmm:[/quote]
Nie martw się :shake:, on ma drugą zapasową :cool3: :lol: :razz:

Posted

[quote name='bos'][B]coztego.[/B].....ja bym Ci pożyczył......ale musisz przytyć z 50kg :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ;)[/quote]
Mnie pożycz, na mnie będzie w sam raz :D

Posted

Ooooo, [B]zadziorny[/B] , jak tam kanapka........:crazyeye::evil_lol: :evil_lol:, nowa już wniesiona...:eviltong::cool3: :evil_lol:

[B] coztego [/B], patrz jak ja dla Ciebie się poświęcam....ostatni łach Ci oddaję........i jeszcze nie oddałem a już się .....chętna znalazła......[quote name='Ali26762'].... na mnie będzie w sam raz :-D[/quote]

:loveu::lol: :lol: ;) ;)

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Dostalam potwierdzenie z cudnie brzmiacym numerkiem startowym 10127 :multi:[/quote]

....wychodzi na to że to szczęśliwy numer......numerologiczna 11-tka /1+0+1+2+7=11 / :multi: :multi: :loveu: :cool3: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...