Flaire Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='bogula']zastanawiam się ,dlaczego mówią na niego "foksterier"...[/quote] Bo się nie znają. bogula, jak zobaczyłam tego psa na zdjęciu, to pomyślałam, to jest ON - pies dla boguli... Ty też, chociaż troszkę? Fajowski jest, a ja nie moge sobie Ciebie wyobrazić bez teriera... :buzi:
Ali26762 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bogula'][B]Ali[/B]---telefon azylowy milczy, ale czekam na odpowiedź tej dziewczyny... zastanawiam się ,dlaczego mówią na niego "foksterier"...[/quote] Na Deryśka też ludzie mówią foksteier :) A telefon - może jutro, wcześniej, ktoś będzie w biurze. Albo weź szczylcię od [B]Eli[/B] :)
Ali26762 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Flaire']...nie moge sobie Ciebie wyobrazić bez teriera... :buzi:[/quote] Prawda? Ja jakoś też nie :)
Ela_hryckiewicz Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Dziś jadę zobaczć szczenięta zrobie zdjęcia będą wieczorem, już dzwoniłam ma jeszcze dwie suczki do oddania do dobrego domu.
Ela_hryckiewicz Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [B] Ali[/B] zadzwonie dziś wieczorem do Ciebie :loveu:
swallow Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bogula'][B]Ali[/B]---telefon azylowy milczy, ale czekam na odpowiedź tej dziewczyny... zastanawiam się ,dlaczego mówią na niego "foksterier"...[/quote] [B]Bogula[/B] o tym psie pisał już ktoś tu na dogomanii w lipcu. Wówczas jakas inna osoba odpowiedziała, że ten pies został adoptowany przeszło rok temu To samo ogłoszenie znajduje sie na erdelkowie, identyczna tresc mialo tu na dogo: [QUOTE]Wiem, że może nie jest to do końca taka oferta, na która Państwo czekacie... ale szukam domu dla dwuletniej suni rasy terrier walijski, która przebywa w schronisku w Mielcu. Sama jestem właścicielką pieska takiej samej rasy, dlategoteż nie mogę przyjąć tego ze schroniska. Poniżej podaje link do strony gdzie znajduje się zdjęcie pieska ze schroniska: [URL="http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&if=2570"][COLOR=#800080]http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&if=2570[/COLOR][/URL] Niestety jest on troszkę zaniedbany, ale Państwo znając ta rasę wiecie na pewno jak piękne , oddane i wesołe są to psy. Wystarczy tylko kąpiel i szybkie podstrzyżyny... ZAZNACZAM, ŻE JEŚLI ZDECYDOWAŁBY SIĘ KTOŚ WZIĄĆ PIESKA, POJADĘ Z TĄ OSOBĄ NA WŁASNY KOSZT BY PRZYWIEŹĆ GO DO WARSZAWY!!!! proszę o ewentualny kontakt na maila: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] lub pod numerem telefonu 0501 844 886. Pozdrawiam serdecznie, MARZENA B.[/QUOTE]
Ali26762 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 A no widzisz... Mówiłam [B]zach[/B], że skądś znam tego psiunia. Teraz już wiem. Bardzo przepraszam, nie skojarzyłam :( Wkleiłam linkę, ponieważ miałam ją w privie. Ale na pewno nie jedna walijska bida siedzi w schronie, trzeba poszukać.
bos Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Nitencja']Aga to szybko z sunia biegaj :-D bede myslami z Wami. :) My wtedy mamy krajowa w Chorzowie[/quote] [B]Nitencja [/B], krajówka w Chorzowie jest 10.09.06 jak podaje ZK..........czy coś się zmieniło i jest wystawa w sobotę tak jak w Warszawie.......:shake:
bos Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [B]Ali , bogula [/B], o ile dobrze pamiętam to ogłoszenie jest już nieaktualne, już tu o tym ktoś pisał, ............albo na serdelkach, adoptowano sunię ......
Nitencja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Bos no masz racje ....... to mi sie cos pokicialo
bos Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Upsss....widzę że [B]swallow [/B]była szybsza.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) jak to kobieta.....:loveu: w szale dorwania sie do kompa .....już nie czytam tylko bym pisał...pisał...:stupid::stupid:..:lol: :multi: :multi:....bo nie wiem kiedy zostanę wygoniony przez moje turkaweczki.....:eviltong:;).....:mad: :evil_lol:
Nitencja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Bos a ja ciagle czekam na zdjecia welshy z Sopotu.......
bos Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Nitencja']Bos no masz racje ....... to mi sie cos pokicialo[/quote] ......ufffffff ....a już myślałem że była zmiana......:lol: W niedzielę 3.09. 2006r byłem [B]Nitencjo [/B]pod Twoim domem, następnie zawróciłem na tym osiedlowym placyku i udałem się do mietlorzy.....czyli Kochłowic.......:lol: :lol: ;) ;) Pozdrawiam :multi: :loveu: :multi: ;) Acha .....dzwoniłem do [B]zadziornego[/B]..........pozdrawia wszystkich serdecznie , dziś ma wietrzną pogodę żeby nie powiedzieć tajfun........ Wiatr chce głowę urwać.............nazbierał tyle grzybów że juz nie może na nie patrzeć............i suszy ....suszy, ......suszy. Może to ta suszarka do grzybów takie wiatry mu napędza.....:diabloti: :eviltong: :evil_lol: ;)
bos Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Nitencja']Bos a ja ciagle czekam na zdjecia welshy z Sopotu.......[/quote] ...........napewno się doczekasz.......to jest więcej niż pewne.....;) :multi: :loveu: ;)
Nitencja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Jak byles to czemus kurde nie przyszedles :angryy: Manto sprawie jak zobacze!!
bos Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Nitencja']Jak byles to czemus kurde nie przyszedles :angryy: Manto sprawie jak zobacze!![/quote] .........nooooo przyszedłem tylko mi echo odpowiedziało ......nikto ne je doma.....:evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ......a tak poważnie to byłem u mamy siostry..........zawoziłem jej rzeczy po mamie............... ...........to okropne przeżycie.........:-( :-(
bos Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'][B] Ali[/B] zadzwonie dziś wieczorem do Ciebie :loveu:[/quote] zadzwoń też do mnie...........ja też się cieszę..........:eviltong: :multi: :evil_lol: [B]bogula [/B]bierz szczyla od [B]Eli......:multi: :multi: :multi: :multi:............jeśli już jesteś gotowa........a jeśli nie .....to też bierz .....to się przygotujecie i wpasujecie do siebie razem.......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: w myśl zasady.....klina klinem........... [/B]Wiem że to trudne , rozumię Cię bardzo dobrze /też tak miałem/......... .........chyba że poczekasz na rosowca u którejś z dogomaniackiej hodowlanej rodziny.................i będziesz ze szczylem chodzić do Fafola na grobek ......tak jak to jest u mnie. Dżeki jest w naszej pamięci cały czas , a teraz po śmierci mojej mamy znalazłem zdjęcia Dżekiego z nią o których już dawno zapomniałem. Mama miała je schowane w takim albumiku z serduszkiem gdzie były zdjęcia Justynki...........:loveu: :-(:loveu: :-( :loveu: .................:-( :-( :-(
coztego Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Nie wyrabiam się z czytaniem dogo, że o pisaniu nie wspomnę :shake: Piszcie trochę mniej, proszę :roll: [B]bogula[/B], w kwestii szczylków [B]Eli[/B], powiem tylko, że dziewczynka to zupełnie co innego niż chłopczyk, suczka w domu to całkiem nowe doświadczenie :cool1: Byłam dzisiaj z Malizną w lecznicy (znowu :diabloti: ) i skład psich pacjentów w poczekalni mnie lekko zszokował- 2x labrador, 2x golden, 2x bokser :p Nie ma to jak moda :cool1:
swallow Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [B]bogula[/B] - w płockim schronisku była suczka - terierka walijska, jeśli byłabyś nią zainteresowana to jutro mogę do schroniska podjechać, zobaczyć czy jeszcze jest i zrobić fotkę. Dawałam na nią namiary już kilku osobom, ale nikt do mnie nie oddzowonił, że ją zaadoptował
bogula Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [B]swallow[/B]---proszę, sprawdź...nic nie obiecuję...czy to chodzi o ŁUSKĘ?
swallow Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bogula']czy to chodzi o ŁUSKĘ?[/quote] Niestety nie znam imienia tej suczki :oops:
bos Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='coztego']Nie wyrabiam się z czytaniem dogo, że o pisaniu nie wspomnę :shake: Piszcie trochę mniej, proszę :roll: [/quote] ......popieram w całej rozciągłości......:eviltong: :evil_lol:.....choć jak nikt sie nie loguje i człowiek sam czatuje.....to można się......:mad:.....ale na szczęście zawsze jest jakaś dobra dusza....od samego rana:lol:....z którą można się i kawy napić bądź herbatki :loveu: ;) [quote name='coztego'] [B]bogula[/B], w kwestii szczylków [B]Eli[/B], powiem tylko, że dziewczynka to zupełnie co innego niż chłopczyk, :cool1: [/quote] ..................ja też tak myślę.......dziewczynka to coś innego niż chłopczyk :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :lol: :lol:;) ;) [quote name='coztego'] Byłam dzisiaj z Malizną w lecznicy (znowu :diabloti: ) i skład psich pacjentów w poczekalni mnie lekko zszokował- 2x labrador, 2x golden, 2x bokser :p Nie ma to jak moda :cool1:[/quote] .......bo.....to była lecznica dla psich pacjentów..:p :loveu::eviltong: ;) ;)........... No od razu widać że weszterriery to samo zdrowie bo ich u weta nie uświadczysz......:multi: :eviltong: :lol: A co tam u Malizny , jak relacje z Kresunią.......czy przyjażń rozkwita :lol: :multi:
coztego Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bogula'][B]swallow[/B]---proszę, sprawdź...nic nie obiecuję...czy to chodzi o ŁUSKĘ?[/QUOTE] O ile mnie pamięć nie myli, to Łuska była w Chojnicach... :hmmmm: [quote name='bos']A co tam u Malizny , jak relacje z Kresunią.......czy przyjażń rozkwita[/QUOTE] Tiaaaa... :evil_lol: Dziewczynki się lubią, i coraz więcej czasu potrzeba Kresce, żeby się przesadnie nakręcić podczas zabawy z Malizną. Gdyby Malizna nie była takim kamikadze, który atakuje Kreskę przy każdej okazji, to pewnie poszłoby szybciej :diabloti: Leczymy grzybka, jak wyleczymy, to kocicę zaszczepimy i mam nadzieję, że będzie jakaś przerwa w wizytach u weta. (bo już mam wyrzuty sumienia, że wszystkie wizyty Malizny mam za darmo... :cool1: )
Ela_hryckiewicz Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Zobaczcie jak ja mogę wypocząć po ciężkim dniu pracy :mad: [URL=http://img106.imageshack.us/my.php?image=dscf5563tc6.jpg][IMG]http://img106.imageshack.us/img106/2111/dscf5563tc6.th.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img521.imageshack.us/my.php?image=dscf5564ew8.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/2943/dscf5564ew8.th.jpg[/IMG][/URL]
Recommended Posts