Ali26762 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 U nas też już pięknie słoneczko świeci, chmurska się rozwiały :multi:
Gosia_i_Luka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Nawet sucho się robi... A ja muszę siedzieć w domu i się uczyć. :placz: A potem na korki jechać i się uczyć, a potem wrócić i znowu się uczyć. :placz: Jedyne pocieszenie, że robię projekt o animal-assisted therapy :loveu:
jborowy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [SIZE=5][B]vigory i Diuna DUŻO ZDROWIA!!!![/B][/SIZE]
vigor_junior Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote][COLOR=blue][B]swallow[/B] .......................[/COLOR] [COLOR=blue][SIZE=1](kurde,................ co to jest antyklika?:oops: )[/SIZE][/COLOR][/quote][COLOR=blue][SIZE=1] Antyklika: 1. grupa nie należąca do kliki lub 2. ten co nie umie klikać, czyli nikt z dogomaniiiiiiiiiiiii:evil_lol::eviltong::evil_lol: [COLOR=Black]Bąble nieskończenie śpią lub obrabiają cycki (sutki). Jeden z chłopaków w czasie snu powarkuje niczym jego łociec Bodryś. Ahoj! Ale rąbnął mi się post na Juniora konto - Vigor. [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
Ela_hryckiewicz Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [B]Witajcie !!![/B] Poczekaj jeszcze dwa dni przez sen beda biegac i podskakiwac. Mowilismy z mezem ze sni im sie trawka i duza polanka.:loveu: :loveu: Ciesze sie ze maluchy i Diunak maja sie dobrze, prosye o kilka glaskow dla podopiecznzch
Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='vigor_junior'][COLOR=blue][SIZE=1] [COLOR=Black][U][B]Jeden z chłopaków w czasie snu powarkuje niczym jego łociec Bodryś.[/B][/U] Ahoj! Ale rąbnął mi się post na Juniora konto - Vigor. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] [COLOR=Blue]To znaczy, że jest z prawego łoża, hihi :multi::multi::multi: Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, proszę wymiziać MAMCIĘ I JEJ DZIECI. Pan monż tyż przesyła całusy :Rose: :calus: :buzi::iloveyou::iloveyou: (a ja jeszcze siedzę w domu nad papierzyskami, ale niedługo idę spać). [/COLOR]
Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [COLOR=Blue]No to idę spać, dobranocka :grab: :sleep2:[/COLOR]
aga_ostaszewska Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]No to idę spać, dobranocka :grab: :sleep2:[/COLOR][/quote] Zazdroszcze! Ja nadal dogorywam nad magisterka!
bogula Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Hej! Tak, to miłe się nie uczyć---bo termin, bo egzamin.Teraz fajnie czytać i robić w dużej mierze to, co się chce=lubi:evil_lol: . Najfajniejsze są aktualnie jak najdłuższe pobyty poza mieszkaniem: rower, długaśne spacery z Fafikiem... Żyć nie umierać! a w maju dopiero będzie jak...w raju! Fisiek się męczy w tym słonku, człapie, człapie...,ale jak go tylko spuścić ze smyczy dostaje speedoska ,że hej! Pozdro dla wszystkich! [B]aga_o[/B]---kiedy się bronisz? w czerwcu? daj znać o terminie trzymania kciuków:lol:
zadziorny Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Witajcie :lol: Pogoda nieciekawa - leje (momentami jak z cebra :angryy:) :shake:. A jeszcze o 6:00 było całkiem przyjemnie i mało chmur :-o. Moją dzisiejszą jazdę na rowerze w związku z powyższym szlag trafił :mad:
Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='zadziorny']Witajcie :lol: Pogoda nieciekawa - leje (momentami jak z cebra :angryy:) :shake:. A jeszcze o 6:00 było całkiem przyjemnie i mało chmur :-o. Moją dzisiejszą jazdę na rowerze w związku z powyższym szlag trafił :mad:[/quote] No patrz pan, a u nas za oknem świeci jak nie wiem co, aż se żaluzje musiałam zasunąć, gdyż nie daje się wytrzymać. Wpadnij do Warszawki, można dogrzać stare kości :evil_lol: .
Nitencja Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Potwierdzam co pisal Zadziorny : leje............. hmmm wiec pod znakiem zapytania stoi wczesniejszy wyjazd do Opola. Chyba bedziemy dopiero na 12 jak ma tak lac.
coztego Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Leje... podwójne spacerowanie, w tych warunkach atmosferycznych, straciło swój urok :shake: [B]aga[/B], bój się Boga, pisać magisterkę o 2 w nocy?! :shake: Moja leży odłogiem, ale planuję dzisiaj się wziąć :p Jakoś mi sennie, ktoś jeszcze tak ma? :roll:
Ibolya Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [COLOR=blue][B]Nitencja[/B] czy mogę prosić o odpowiedź na pw, którą wysłałam?[/COLOR]
Ali26762 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Heyka :) ARGUMENT i ASPEKT mi jeszcze do głowy przyszedł :) Czy ja kiedyś wyzdrowieję? Nie jestem przyzwyczajona do chorowania powyżej jednego dnia... Ale nie poddaję się, łykam grzecznie leki i poza wyprowadzaniem Derysia wyleguję się i robię NIC :) Dzisiaj u nas zimno, ponuro i mglisto. Pogoda okropna. Chyba jutro odpuszczę sobie psie szkoły, w niedzielę nam koło nosa przeszły zajęcia agility :( Nie wiem które z nas było bardziej zawiedzione - czy ja czy pies...
nikit1 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Zazdroszcze! Ja nadal dogorywam nad magisterka![/quote] Jestem pod wrażeniem ;) To się dziewczyna za robotę wzięła i o głupotach nie myśli ;) :lol: POWODZENIA!!! Napisz jak najszybciej, to Czika będzie miała dla Ciebie więcej czasu :lol:
Fuka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 No, to siup:drink1: Za MALUSZKI :drinka: :popcorn::drinka: Niech się zdrowo i szczęśliwie chowaja!:loveu: No i za mamusię, tatusia :knajpa: i oczywiście za dziadków też :chlup:
bogula Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Hej! a co to za straszne -- pogodowe posty piszecie?;) Ja od rana byłam na rowerze, nie zmokłam, a nawet się zgrzałam:evil_lol: ; ale peszek nie opuszcza mojego starego rowerka---znowu (po raz 4!!! w ciągu 2 tyg.) szlag trafił oponę!!! Dostałam od pacjentki rower HISTORYCZNY (ale mknie jak burza) na powrót do poradni, dętkę ma mi naprawić jej zięć:lol: :cool3: ....Jest lato!
zadziorny Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Teraz faktycznie zrobiło się lato :multi:. Słoneczko świeci jak nie wiem co i do tego jest 20[FONT="] ºC :lol: :cool3:[/FONT]
Ibolya Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Fuka']No, to siup:drink1: Za MALUSZKI Niech się zdrowo i szczęśliwie chowaja! No i za mamusię, tatusia i oczywiście za dziadków też [/quote] [COLOR=blue]Ten Pan z prawej strony to jest Dziadek [B]vigor[/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR]
Ibolya Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='zadziorny']Z prawej strony czego? :hmmmm: :niewiem:[/quote] [COLOR=blue]Z prawej strony monitora, patrząc na wprost![/COLOR]
Ali26762 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Fuka']No, to siup:drink1: Za MALUSZKI :drinka: :popcorn::drinka: Niech się zdrowo i szczęśliwie chowaja!:loveu: No i za mamusię, tatusia :knajpa: i oczywiście za dziadków też :chlup:[/quote] A za ciocię i wujków to nie łaska? Ciocia to Czika, a wujkowie to Dex i Deryl. Chłopaki wprawdzie z kolejnego miotu, ale za to po tych samych rodzicach! :)
Recommended Posts