Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nawet sucho się robi... A ja muszę siedzieć w domu i się uczyć. :placz: A potem na korki jechać i się uczyć, a potem wrócić i znowu się uczyć. :placz:

Jedyne pocieszenie, że robię projekt o animal-assisted therapy :loveu:

Posted

[quote][COLOR=blue][B]swallow[/B] .......................[/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=1](kurde,................ co to jest antyklika?:oops: )[/SIZE][/COLOR][/quote][COLOR=blue][SIZE=1]

Antyklika:
1. grupa nie należąca do kliki
lub
2. ten co nie umie klikać, czyli nikt z dogomaniiiiiiiiiiiii:evil_lol::eviltong::evil_lol:

[COLOR=Black]Bąble nieskończenie śpią lub obrabiają cycki (sutki). Jeden z chłopaków w czasie snu powarkuje niczym jego łociec Bodryś.
Ahoj!
Ale rąbnął mi się post na Juniora konto - Vigor.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

[B]Witajcie !!![/B]

Poczekaj jeszcze dwa dni przez sen beda biegac i podskakiwac.
Mowilismy z mezem ze sni im sie trawka i duza polanka.:loveu: :loveu:

Ciesze sie ze maluchy i Diunak maja sie dobrze, prosye o kilka glaskow
dla podopiecznzch

Posted

[quote name='vigor_junior'][COLOR=blue][SIZE=1]
[COLOR=Black][U][B]Jeden z chłopaków w czasie snu powarkuje niczym jego łociec Bodryś.[/B][/U]
Ahoj!
Ale rąbnął mi się post na Juniora konto - Vigor.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] [COLOR=Blue]To znaczy, że jest z prawego łoża, hihi :multi::multi::multi:
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, proszę wymiziać MAMCIĘ I JEJ DZIECI.
Pan monż tyż przesyła całusy :Rose: :calus: :buzi::iloveyou::iloveyou:
(a ja jeszcze siedzę w domu nad papierzyskami, ale niedługo idę spać).
[/COLOR]

Posted

Hej!
Tak, to miłe się nie uczyć---bo termin, bo egzamin.Teraz fajnie czytać i robić w dużej mierze to, co się chce=lubi:evil_lol: . Najfajniejsze są aktualnie jak najdłuższe pobyty poza mieszkaniem: rower, długaśne spacery z Fafikiem...
Żyć nie umierać! a w maju dopiero będzie jak...w raju! Fisiek się męczy w tym słonku, człapie, człapie...,ale jak go tylko spuścić ze smyczy dostaje speedoska ,że hej! Pozdro dla wszystkich!
[B]aga_o[/B]---kiedy się bronisz? w czerwcu? daj znać o terminie trzymania kciuków:lol:

Posted

Witajcie :lol:
Pogoda nieciekawa - leje (momentami jak z cebra :angryy:) :shake:. A jeszcze o 6:00 było całkiem przyjemnie i mało chmur :-o. Moją dzisiejszą jazdę na rowerze w związku z powyższym szlag trafił :mad:

Posted

[quote name='zadziorny']Witajcie :lol:
Pogoda nieciekawa - leje (momentami jak z cebra :angryy:) :shake:. A jeszcze o 6:00 było całkiem przyjemnie i mało chmur :-o. Moją dzisiejszą jazdę na rowerze w związku z powyższym szlag trafił :mad:[/quote]
No patrz pan, a u nas za oknem świeci jak nie wiem co, aż se żaluzje musiałam zasunąć, gdyż nie daje się wytrzymać. Wpadnij do Warszawki, można dogrzać stare kości :evil_lol: .

Posted

Potwierdzam co pisal Zadziorny : leje............. hmmm wiec pod znakiem zapytania stoi wczesniejszy wyjazd do Opola. Chyba bedziemy dopiero na 12 jak ma tak lac.

Posted

Leje... podwójne spacerowanie, w tych warunkach atmosferycznych, straciło swój urok :shake:
[B]aga[/B], bój się Boga, pisać magisterkę o 2 w nocy?! :shake: Moja leży odłogiem, ale planuję dzisiaj się wziąć :p

Jakoś mi sennie, ktoś jeszcze tak ma? :roll:

Posted

Heyka :)

ARGUMENT i ASPEKT mi jeszcze do głowy przyszedł :)

Czy ja kiedyś wyzdrowieję? Nie jestem przyzwyczajona do chorowania powyżej jednego dnia... Ale nie poddaję się, łykam grzecznie leki i poza wyprowadzaniem Derysia wyleguję się i robię NIC :)

Dzisiaj u nas zimno, ponuro i mglisto. Pogoda okropna.
Chyba jutro odpuszczę sobie psie szkoły, w niedzielę nam koło nosa przeszły zajęcia agility :(
Nie wiem które z nas było bardziej zawiedzione - czy ja czy pies...

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Zazdroszcze!
Ja nadal dogorywam nad magisterka![/quote]

Jestem pod wrażeniem ;)
To się dziewczyna za robotę wzięła i o głupotach nie myśli ;) :lol:

POWODZENIA!!! Napisz jak najszybciej, to Czika będzie miała dla Ciebie więcej czasu :lol:

Posted

No, to siup:drink1:
Za MALUSZKI :drinka: :popcorn::drinka:
Niech się zdrowo i szczęśliwie chowaja!:loveu:
No i za mamusię, tatusia :knajpa: i oczywiście za dziadków też :chlup:

Posted

Hej!
a co to za straszne -- pogodowe posty piszecie?;) Ja od rana byłam na rowerze, nie zmokłam, a nawet się zgrzałam:evil_lol: ; ale peszek nie opuszcza mojego starego rowerka---znowu (po raz 4!!! w ciągu 2 tyg.) szlag trafił oponę!!! Dostałam od pacjentki rower HISTORYCZNY (ale mknie jak burza) na powrót do poradni, dętkę ma mi naprawić jej zięć:lol: :cool3: ....Jest lato!

Posted

[quote name='Fuka']No, to siup:drink1:
Za MALUSZKI
Niech się zdrowo i szczęśliwie chowaja!
No i za mamusię, tatusia i oczywiście za dziadków też
[/quote]
[COLOR=blue]Ten Pan z prawej strony to jest Dziadek [B]vigor[/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR]

Posted

[quote name='zadziorny']Z prawej strony czego? :hmmmm: :niewiem:[/quote]
[COLOR=blue]Z prawej strony monitora, patrząc na wprost![/COLOR]

Posted

[quote name='Fuka']No, to siup:drink1:
Za MALUSZKI :drinka: :popcorn::drinka:
Niech się zdrowo i szczęśliwie chowaja!:loveu:
No i za mamusię, tatusia :knajpa: i oczywiście za dziadków też :chlup:[/quote]
A za ciocię i wujków to nie łaska?

Ciocia to Czika, a wujkowie to Dex i Deryl. Chłopaki wprawdzie z kolejnego miotu, ale za to po tych samych rodzicach!

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...