Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam!
Mimo strajku pokarpackich lekarzy udło mi się zdybać chętnego cyrulika:cool3: i pozbyć się zewnętrznych szwów:lol:. Jaka ulga, od razu poczułem sie lepiej. Tylka ta okropaśna [B]dieta[/B] - brrrrr.
Ahoj!

Posted

[quote name='vigor']Mimo strajku pokarpackich lekarzy udło mi się zdybać chętnego cyrulika:cool3: i pozbyć się zewnętrznych szwów:lol:. [/quote]vigor, trzeba było dać znać, że Ci ktoś potrzebny do usunięcia szwów, to bym sucz podesłała - ona to robi znakomicie! :mad: :roll:

Posted

[quote name='Flaire']vigor, trzeba było dać znać, że Ci ktoś potrzebny do usunięcia szwów, to bym sucz podesłała - ona to robi znakomicie! :mad: :roll:[/quote]

I zapewne obecnie nie strajkuje:lol::cool3::evil_lol:.

Posted

Hej! nadrobię od 811...
My w Tarnowskich Górach nie strajkujemy---my jesteśmy paskudni prywatni ......, ale popieramy tylko mądre rozwiazania systemowe. Acha! w piątek ludzie z NFZ bedą kontrolować i karać (pewnie!) placówki i dostępność do lekarza w POZetach........
Na ten @ proszę o foty z Katowic z moją gębulą: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[FONT=Verdana]Cosik mi się w ustawieniach edytora potentegowało i mam „ustawioną” niemiecką klawiaturę, chociaż bóg mi świadkiem, że stało się tak bez mojej woli i udziału :shake: :mad: :angryy:. [/FONT][FONT=Verdana]Doszło do tego, że swoje posty muszę pisać w Wordzie i przeklejać na dogo :roll: [/FONT][FONT=Verdana]:evilbat:[/FONT]

Posted

O :crazyeye:, już wszystko wróciło do normy :lol: i znowu mam "z" tam gdzie na klawiszu widnieje "Z" oraz "y" tam gdzie jest "Y" (a polskie litery są dostępne przy pomocy klawisza Alt). I proszę mi tego nie zmieniać, kurcze blade :mad: :shake: :angryy:

Posted

[B]zadziorny[/B], jak zwykle coś ściemniałeś wczoraj z tą wiosną :mad:
Dzisiaj rano w Krakowie tak sumiennie padał śnieg, że w ciągu 2 godzin zrobiło się całkiem biało :placz: Przyjechałam do domu, a tu śnieg z deszczem... nawet suka niechętnie wychodzi. :shake:

Posted

Hej, hej witajcie.
[B]bos[/B] - dzięki serdeczne za płytkę z fotkami z Katowic. Teraz to już tylko moja robota, żeby do każdej foty wkleić Asika.

[B]Najważniejsze [/B]- od paru godzin u nas w domu cichutko..., nikt nie sra na parkiet, nie leje na dywany, nikt nie zaciąga swetrów, nie gryzie po nogach. Niby zrobił się porządek, a jakoś tak głupio.
Poo....ooszły:
1.[B]Mory[/B] do Hamburga: będzie wręcz niemiłosiernie rozpieszczany, troszkę też będzie polował.
2.[B]Moris[/B] do Narola: ten to się w czepku urodził, będzie rozpieszczany, będzie polował i będzie reproduktorem.
3.[B]Misia[/B] do Tarnowa: będzie umiarkowanie rozpieszczana.
4.[B]Mira[/B] do Rzeszowa: będzie polować, będzie wystawiana, będzie suką hodowlaną (też będzie rozpieszczana, ale jej nowy Pan jeszcze o tym nie wie).

Posted

dawno dawno temu ..tu bylam,
A propos welshy zajrzyjcie [URL="http://www.norbi-aluzja.de/"][FONT=Arial][COLOR=#800080]http://www.norbi-aluzja.de/[/COLOR][/FONT][/URL] .
Pozdrawiam cieplo wiosennie etc.

Posted

[quote name='jborowy']
[B]Najważniejsze [/B]- od paru godzin u nas w domu cichutko..., nikt nie sra na parkiet, nie leje na dywany, nikt nie zaciąga swetrów, nie gryzie po nogach. Niby zrobił się porządek, a jakoś tak głupio.[/QUOTE]
Trochę pusto, co? :razz:
[QUOTE][B]Mory[/B] [/QUOTE]
Sorki, ale co to za imię? :cool3:
:evil_lol:

Posted

[quote name='coztego']Trochę pusto, co? :razz:

Sorki, ale co to za imię? :cool3:
:evil_lol:[/quote] No ... całkiem pusto. Ostaliśmy się jeno z czterema potworami, niestety, ułożonymi (w miarę).
[B]MORY Borowy Kennel [/B]- piękne imię. Nie ja jestem autorem imienia, też z samowo naczała, ano mienia nie nrawiłos, ale jak se powtórzyłem kilkadziesiąt razy, a potem jeszcze po niemiecku z siedem razy, to już grało. Piękne jest i tyla.

Posted

Hej!
Pogoda nadal znana i niechciana..., ale już jutro.....:cool3:
Ha! jeszcze nie wiecie o polowaniu Fafika w ostatni weekend na wsi. Najpierw wyrwał do kocurków, ale cwaniaki czmychneły. był pierwszy ciepły dzień, więc ludziska wypuściły kury na "ziemię niczyją" niby zagrodzoną. Więc nakręcony Fafik wtargnął w grono kurek. Jedną przydusił, drugą złapał za udko...Jak wiecie, w takich momentach psa trudno złapać=przywołać---upolował, przyniósł i dał się zapiąć....zadowolony.:evil_lol: Na drugi dzień o świcie wypusciliśmy się na łąki, lecz tam już grasowały zajączki wielkanocne.....gonitwa trwała ok.pół godziny, pies wrócił bez mieska, ale skonany jak sie patrzy. Pies nakręcił się mocarnie---po stopionych śniegach nastał czas nowych zapachów.Resztę weekendu przespacerował na pasku z mocnym zaciskiem:evil_lol: .Pozdro! Dzięki za fotki!

Posted

Witajcie :lol:
O, [B]bogula[/B] znowu na posterunku :multi:. A jak smakował rosół z Fafikowej kury? :evil_lol: :eviltong:
Pogoda dzisiaj o niebo lepsza niż wczoraj :cool3:. Świeci słoneczko, chociaż temperatura tylko 2[FONT=Symbol]°[/FONT] C :roll:

Posted

No nie wiem, Wy chyba w innym kraju mieszkacie, ja o 6.30 skrobalam szybki w samochodzie, wiec na pewno bylo zimniej.
Teraz jednak slonko swieci i jak sie siedzi w cieplym pomieszczeniu, to nawet ladnie jest:lol:

Posted

a u nas zrobilo sie cieplo :)
Alex na sloneczku :
[URL=http://img101.imageshack.us/my.php?image=10000119io.jpg][IMG]http://img101.imageshack.us/img101/4774/10000119io.th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='czapla']No nie wiem, Wy chyba w innym kraju mieszkacie, ja o 6.30 skrobalam szybki w samochodzie, wiec na pewno bylo zimniej.
Teraz jednak slonko swieci i jak sie siedzi w cieplym pomieszczeniu, to nawet ladnie jest:lol:[/quote]

Czapla , nic się nie martw , żyję w tym samym kraju co Ty......ja drapałem szybki o 5.30.......:lol: :lol: :lol:

Teraz jest cieplej ale słoneczka .........prawie wcale........:shake:

Posted

[B]Nitencja [/B], słoneczka to tam nie widać i żeby nie ten facet w laczach to by nie było wiadomo że to już wiosenka.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale za to [B]Alex [/B]prezentuje się bombowo..........tak trzymaj :loveu:

Posted

[quote name='zadziorny'][B]Bos[/B], wydrukuj sobie tego Alexa, opraw w ramkę i powieś nad łóżkiem coby widzieć jak Jazona trymować :evil_lol: :cool3: :razz:[/quote]

[SIZE=3][B]A ta uwaga chyba nie do mnie[/B][/SIZE] .....[FONT=Courier New]..[/FONT][SIZE=1][FONT=Courier New][COLOR=Cyan]bo nikt nie ma takiego psa jak mam ja

Ty tylko patrz a ja Ci potem powiem......swoje ....po Opolu............[/COLOR]:evil_lol: :cool3: :eviltong:[/FONT]
[/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...