Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ali26762']Trza będzie sprawdzić jak mgły nie będzie :D[/quote]

No to [B]Ali [/B]wsiadaj w samochód i jedziemy sprawdzić ...podobno jutro ma być ładnie....widokowo.....:lol::razz:

Posted

Nie szczuj mnie, [b]bos[/b], bo Cię pogryzę.... :mad:

Dawaj Ty na północ, pojedziemy na Kaszuby na kamienne kręgi.

A serio - gdyby to było realne to na bank bym przyjechała. Niestety... :(

Posted

[quote name='Ali26762']Nie szczuj mnie, [B]bos[/B], bo Cię pogryzę.... :mad:

Dawaj Ty na północ, pojedziemy na Kaszuby na kamienne kręgi.

A serio - gdyby to było realne to na bank bym przyjechała. Niestety... :(

[/quote]

No cóż .....żałuj bo jest czego......:evil_lol: ;)

Tylko nie gryź....:crazyeye: :diabloti: :lol: :lol: ;)

Posted

No i ani się obejrzałem , a już niedziela , temp.-2 st.C , i.......świtać zaczyna.
Pozdrawiam Was kochani i życzę mile spędzonej niedzieli.

Brak postów od mojej imienniczki [B]boguli [/B]pozwala sądzić ,że jest chora dziewczyna. :roll: :shake:
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę szybkiego powrotu na dogo ....[B]ale jeszcze szybszego do zdrowia. :loveu: :multi: :multi: ;)

[/B]Wyściskaj imienniczko Fafulosa i swoje dziatwy

[B]Ali [/B]- niech Ci nie będzie przykro , jest sporo górek dla Ciebie....:evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='gugu'].....[quote name='zadziorny']Witajcie :lol:
[B]Bos[/B], Ty dzisiaj do roboty idziesz, że tak wcześnie wstajesz :hmmmm: :niewiem:[/quote]Chłopaki spać nie możecie!!! :crazyeye:

[B]bosik[/B] gdzie kawka :hmmmm:[/quote]
Właśnie wróciłem z kościoła . To najpierw będzie śniadanko , a pózniej kawusia.:evil_lol:;)

Posted

A wracając do wczorajszych zawodów , to wyszperałem jeszcze taki cukiereczek.....jak to [B]zadziorny[/B] przyczaił się przy drzewie , za [B]Wind.....:evil_lol:

[/B][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/3531/img1541spwindizadziorny1hz.jpg[/IMG][/URL]

:lol: :lol:

Posted

[quote name='bos']A wracając do wczorajszych zawodów , to wyszperałem jeszcze taki cukiereczek.....jak to [B]zadziorny[/B] przyczaił się przy drzewie , za [B]Wind.....:evil_lol:

[/B][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/3531/img1541spwindizadziorny1hz.jpg[/IMG][/URL]

:lol: :lol:[/QUOTE]

:lol: :lol: :lol:

Super fota ... Fotografowanie synchroniczne :lol:
Tak mi sie te gorki spodobaly, ze rano wstajac mialam ochote wskoczyc w autko i jeszcze raz pojechac na Kubalonke :cool3: Ale ... ale przymknelam oko, aby jeszcze chwilunie polezec i sie obudzilam ... przed chwila :p
Moze to i dobrze, bo dzisiaj nie byloby bosa i zadziornego :shake: tylko gory i gory ;)

BTW marzy mi sie takie Dogomaniackie spotkanko, latem, gdzies w gorach, albo nad morzem, z dlugasnymi spacerami z psami, brzegiem morza, albo wspinaniem sie pod gore. Potem piknik na lonie natury, ognisko, kielbaski i pifffko :multi: :loveu:
Kto jedzie? :razz:

W.

Posted

Hej Witam wszystkich ponownie;

Przeglądnęłam forum i zachwyciły mnie super fotki:
BOS: rany taki wyścig, to przepiękna sprawa, a jakie psy !!!! Aż szkoda, że nas wszystkich tam nie było. No iaja piękana zima. A tak przy okazji, czy się dobrze dopatrzyłam, że oprucz huskych, malemutów, to w zaprzęgu na jednej fotce były też amstffy ? No w sumie to mocne psy i jeśli są dobrze ułożone to bardzo miłe. Mam takiego jednego w rodzinie - u teściów. Świetna psina, do rany przyłóż, tylko jak wita całą sobą, to przewraca (waży 33 kg i skacze z rozpędu).

ALI: Deryś jest słodziutki w tej czapeczce. Jak zima to zima. I faktycznie futerko już mu super odrasta. Oby już w końcu przyszła ta wiosna. Całusy dla Derysia z okazji 13 miesiąca życia od Dexia (w ucho).

Pozdrowienia dla Wszytkich ode mnie i od mojego Dexika (obiecuję fotki będą, ale jak się pozbieram i nauczę je wklejać - czyli kiedy znajdę troszkę więcej czasu, bo teraz to wszystko robię w bigu, a jeszcze za tydzień - 13 marca idę do szpitala na operację. No ale jak wrócę po tym do domu, to wtedy na pewno).

Elu ja także witam i mam nadzieję, że mój mail z zimowymi fotkami Dexia - niedźwiadka dotarł do Ciebie. Cieszę się, że Dżino też ma super i tak świetnie się sprawuje i daje tyle radości swoim opiekunom. Jak się ma maluszek i Dorcia ?

Posted

To jeszcze znowu ja, bo zaraz muszę lecieć z Dexiem na spacerek, a potem do teściów. Iboya pewnie, że napiszę do Ciebie maila, jak nie dziś, to jutro go się spodziewaj, bo nie wiem o której dziś wrócę, a wiem, że jak wróce to Dexio mnie będzie zaczepiał do zabawy i na spacerek. On uwielbia zimę i lepienie kulek i rzucanie mu nimi. Można tak robić nawet 2 godziny, a on jeszcze chce, a jak się wróci to zabawa domowa. Ale to chyba wszyskie teriery to lubią - taki super charakter.

Pozdrawiam jeszcze raz Wszystkich

Posted

[quote name='Wind']
Kto jedzie? :razz: [/QUOTE]
Łatwiej zapytać kto nie jedzie ;)

[B]Bos, zadziorny[/B], super fotki!!! :multi: Miło odetchnąć czasem od terierów :evil_lol:
[B]Wind[/B], ale na zdjęciach te pieski wyglądają "z pasją", nie wiem czy to zasługa fotografów, czy jednak nei było tak źle :niewiem:
;)

Posted

Stawka welshy na Katoiwce :)
[B]FCI 78 - TERIER WALIJSKI[/B]
PSY
Klasa Pośrednia
1681 Mł.Ch.PL. ASTOR ze Svabenskeho Haje
Klasa Otwarta
1682 ARAMIS Palmira Północy
Klasa Championów
1683 Ich.Ch.PL.Mł.Ch.PL.Mł.Zw.Św.'03 INVADER of Happytails
SUKI
Klasa Młodzieży
1684 ELZA z Turzycowych Kniej
1685 ENOLA z Turzycowych Kniej
Klasa Pośrednia
1686 JOKASTA z Psiego Chaosu
1687 VENI VIDI VICI of Happytails
Klasa Otwarta
1688 CARIOCA z Turzycowych Kniej
Klasa Użytkowa
1689 MALINKA z Turzycowych Kniej
Klasa Championów
1690 Ch.PL.Mł.Ch.PL. ERA z Psiego Chaosu

Posted

[quote name='coztego']Łatwiej zapytać kto nie jedzie ;) ;)[/quote] [B][COLOR=Blue]Coztego[/COLOR][/B][COLOR=Blue] ma rację.

Może nad morzem, to Ali też się napewno zgłosi :multi: pozdro [B]Ali[/B].

[B]Magda i Dex[/B] no to czekam na tego Emila :razz:
Załatw tę operację i szybciutko wracaj do nas, trzymamy kciukasy :kciuki: :glaszcze:

Mój Bodryś też się może bawić piłeczką bez końca, ze mną nie ma tak dobrze, ale jak był [B]na delegacji w vigorlandzie[/B] to tam był rozpieszczany do nieprzytomności, vigor_junior mi opowiadał, że kiedyś się zaparł i rzucił bodrysiowi piłeczkę ok. 700 razy i jeszcze było mało :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evilgrin::evilgrin::evilgrin:

A u nas dzisiaj była kąpiel i czesanko, zaraz jedziemy do Kliwii na ostatnie trymowanko przed wystawą, na którą jedziemy w następną niedzielę.

Miłej niedzieli Dogomaniacy :bigcool:

[/COLOR]

Posted

[quote name='Wind']:lol: :lol: :lol:

Super fota ... Fotografowanie synchroniczne :lol:
Tak mi sie te gorki spodobaly, ze rano wstajac mialam ochote wskoczyc w autko i jeszcze raz pojechac na Kubalonke :cool3: Ale ... ale przymknelam oko, aby jeszcze chwilunie polezec i sie obudzilam ... przed chwila :p
Moze to i dobrze, bo dzisiaj nie byloby bosa i zadziornego :shake: tylko gory i gory ;)

BTW marzy mi sie takie Dogomaniackie spotkanko, latem, gdzies w gorach, albo nad morzem, z dlugasnymi spacerami z psami, brzegiem morza, albo wspinaniem sie pod gore. Potem piknik na lonie natury, ognisko, kielbaski i pifffko :multi: :loveu:
Kto jedzie? :razz:

W.[/quote]

.....ja jadę.....:razz:

A co do dzisiejszej wizyty na Kubalonce to powiem Ci że bardzo mnie ciągnęło....i brakowało tylko tego zapłonu......hehehehe :lol:

Więc jak byś tylko skrobnęła cosik w tym temacie to nie było by problemu.

Na PW dostaję pytania o wczorajsze wyniki........ale ja nigdzie nie widziałem ogólnej końcowej statystyki tych "biegów"......może Ty [B]Wind [/B]widziałaś ...albo wiesz.........:lol::lol:

Posted

Pędzicie z tymi zaprzegami, a ja mam terierowe pytanko do Ali - Który fragment Derysia jest wyrymowany, bo na zdjęciu w czapce widać raczej roześmianą misiową gębę (BTW - cudną), tylko troche jakby przesiane przy oczkach.

Posted

Witam z zawirusownego Ptasią Grypą - prawie Torunia - wciąż jesteśmy cali i zdrowi :razz: chociaż psiaki bardziej na oku ( czyt. długiej smyczy) trzymane
w końcu nadrobiłam zaległości terierowe coby być bardzej na bieżąco, nacieszyłam oko CUDNYM reportażem chłopców z gór, bardzo widowiskowy ten sport, [B]bos , zadziorny[/B] foty fantastyczne - wasza ciężka praca została uwieczona dokonałym efektem końcowym :loveu: -
acha powiedzcie jakie tam były jeszcze rasy oprócz wiadomych i oczywistych - nie mogę rozpoznać:roll:
Ja też ostrze sobie ząbki na następne fotki w wykonwniu zawodowca Wind...

Deryś w czapeczce uroczy:loveu: - taki misiowty ma bardzo słodki pysio -

Posted

Heyka :)

Właśnie wróciliśmy ze spacerku - pięknie słonko świeci, ale ciut zimniej jest dzisiaj niż wczoraj.

[b]Jura[/b] - Derylkowi [b]Fuka[/b] wyskubała wierzch główki, jeden policzek i trochę nosa przerwała, a ja doskubałam drugi polik i narazie na tym się skończyło. Dzisiaj jest 2 tygodnie, więc kudliszki zaczynają mu już odrastać na tyle, że przestał szokować gołą skórą na głowie...
Zbieram się w sobie do pójścia na całość i na pewno się zbiorę... :D

Posted

[quote name='Ibolya'][B][COLOR=Blue][/COLOR][/B][COLOR=Blue]Może nad morzem, to Ali też się napewno zgłosi :multi: pozdro [B]Ali[/B].[/COLOR][/quote]

Noooooo, fajnie by było. I może nawet będzie :multi:
Jakby co, to nigdzie się stąd nie ruszam, póki co :D

Ja też serdecznie pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Magda_i_Dex']
ALI: Deryś jest słodziutki w tej czapeczce. Jak zima to zima. I faktycznie futerko już mu super odrasta. Oby już w końcu przyszła ta wiosna. Całusy dla Derysia z okazji 13 miesiąca życia od Dexia (w ucho).[/quote] Dzięki, dzięki, ucho (a właściwie oba, bo nie wiedziałam w które) wycałowane :)
Deryś przesyła gorące lizy i podaje łapeczkę :)

[quote name='Magda_i_Dex']Pozdrowienia dla Wszytkich ode mnie i od mojego Dexika (obiecuję fotki będą, ale jak się pozbieram i nauczę je wklejać - czyli kiedy znajdę troszkę więcej czasu, bo teraz to wszystko robię w bigu, a jeszcze za tydzień - 13 marca idę do szpitala na operację. No ale jak wrócę po tym do domu, to wtedy na pewno).[/quote] Wklejanie zdjęć jest proste, ale faktycznie rozumiem, że nie masz teraz ani czasu, ani głowy do tego. Pozwól więc, że ja wkleję jakieś fotki Desia. Powiedz mi tylko które chcesz zamieścić. A Ty na spokojnie, po szpitalu, zamieścisz nowe.
I tak jak już Ci mówiłam - szpitala nie ma co się bać, trzeba myśleć pozytywnie, nakazać samej sobie szybki powrót do zdrowia, a wszystko będzie dobrze. Dogomaniacy będą trzymać za Ciebie kciuki, wszystkie piechy łapki i pazurki, więc wszystko będzie ok. A jaka jest siła trzymania tych kciuków i pazurków niech powiedzą ci, za których tutaj już niejednokrotnie trzymaliśmy :)

Posted

Jeśli macie ochotę to zapraszam Was jeszcze raz na KUBALONKĘ........

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22621&page=2[/url]

gdzie są zebrane relacje [B]zadziornego[/B] i [B]moja[/B] razem z niepublikowanymi zdjątkami na łelszach.

A jutro wklei tam foty.....[B]Wind....:lol: :lol: :lol: ;)[/B]

Posted

[quote name='Wind']
BTW marzy mi sie takie Dogomaniackie spotkanko, latem, [B](wycięte :evil_lol: ),[/B] [U]albo nad morzem[/U], z dlugasnymi spacerami z psami, [U]brzegiem morza[/U], albo wspinaniem sie pod gore. Potem piknik na lonie natury, ognisko, kielbaski i pifffko :multi: :loveu:
Kto jedzie? :razz: [/quote]
W tej wersji jest lepiej. :cool3: :p Ja jestem zawsze ZA i już się nie mogę doczekać. :multi:
ps. Morze jest piękne nawet teraz, dzisiejszy nadmroski spacerek zaliczony, białas wybiegany. :lol:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka'][quote name='Wind'] BTW marzy mi sie takie Dogomaniackie spotkanko, latem, [B](wycięte :evil_lol: ),[/B] [U]albo nad morzem[/U], z dlugasnymi spacerami z psami, [U]brzegiem morza[/U], albo wspinaniem sie pod gore. Potem piknik na lonie natury, ognisko, kielbaski i pifffko :multi: :loveu:
Kto jedzie? :razz:[/quote]W tej wersji jest lepiej. :cool3: :p Ja jestem zawsze ZA i już się nie mogę doczekać. :multi:
ps. Morze jest piękne nawet teraz, dzisiejszy nadmroski spacerek zaliczony, białas wybiegany. :lol:[/quote] Proszę mi tu nie wycinać cytatów :mad: :shake: :diabloti:
A co do spotkanka, to jestem jak najbardziej ZA :lol: :cool3: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...