Flaire Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 No ja nie wiem, ile jest na termometrze, ale na spacerze z psami ziiiiimno....
bos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A dzisiaj Tłusty Czwartek.......i szef przyniósł pączki z nadzieniem różanym polane czekoladą oraz z adwokatem lukrowane.........do kawy bomba. [B]Flaire[/B] - wstawiłem już wodę i czekam nz Ciebie.....z pączkami oczywiście....;)
bogula Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Hej! robi sie jasno, może dzień bedzie fajny...Cieszę się na te ilości pączków:cool3: ! Wieczorem mam też spotkanie z psiarzami---zima się kończy! Fafik poddany zostanie kąpieli---wygląda jakby wrócił z "szychty z gruby"... Trzymamy za maluszki i dojrzewające fasolki!
Ibolya Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [COLOR=Blue]Witajcie Kochani. A w Wa-wie -6,5, wszystkie kałuże pozamarzane :evil_lol: Baaardzo dziwnie się spacerkuje z jednym psiurem :placz: Bodryś wraaaacaj :-( Miłego dnia wszystkim życzę. [/COLOR]
zadziorny Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Witajcie :lol: U nas lekki mrozik i prószy śnieżek :multi:. Znowu świat staje się biały i wesoły :cool1: :lol: :sweetCyb:
zadziorny Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Witam serdecznie szanowną teściową mojej ukochanej wnusi Diuny :loveu: :cool3: :multi:
Ibolya Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [COLOR=Blue]Witam. To my teraz jesteśmy kumy? [/COLOR]
bos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Witajcie Kochani. A w Wa-wie -6,5, wszystkie kałuże pozamarzane :evil_lol: [/COLOR][/quote] ......uuuuuu:crazyeye: :evil_lol::lol:....faktycznie.....:lol: [quote name='"Ibolya"'] .......Baaardzo dziwnie spaceruje się z jednym psiurem [/quote] ......tak to jest , psiur się szlaja po obcych landach ........:lol: :lol: :razz: ;)
Ibolya Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [COLOR=Blue]Chyba nie. Kumy to som vigory chyba??[/COLOR]
Ibolya Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [COLOR=Blue]Już nie takie obce te landy. Za to bardzo gościnne i serdeczne. Ahoj.[/COLOR]
INA Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 a ja życzę smacznego pączka/-ów wszystkim:eating: jedzcie , jedzcie o co do kalori to najwyżej jeden spacer więcej z naszymi terierami i po kłopocie;)
vigor Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='bogula']:kaffee_2: :facelick: ................[/quote] U mnie również pączki są objęte tym znakiem:placz:. Trudno, ale za to wadze jest mniej o 3 kg:multi:. Panienka [COLOR=Red][B]Diuna [/B][COLOR=Black]i kawaler [COLOR=Blue][B]Czardasz [/B][COLOR=Black]odstawili Numerek 2.[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [B]Czardasz vel. Bodryś[/B] chce pozostać dłużej, bo duża działka pozwala mu dowoli z panienkami hasać:lol:. Ahoj!
vigor_junior Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [IMG]http://vigor.i5.pl/dogo/paczki.jpg[/IMG] moje cudeńka na dziś! na zdjęciu brakuje 6 takich lukrowanych... juz poszły! mniammmm mniammmm.... :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
aga_ostaszewska Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [B]vigor_junior: [/B]Pączki cudne, a ja obgaduje Ciebie na "duzych braciach" :cool3:
niedzwiedzica Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 FLAIRE,BOS -o której wstajecie ??:angryy: :angryy: Toż to środek nocy, o tej porze należy się z lewego boczku pzrełożyć na prawy, dokładniej przykryć kołdrą i kimono :diabloti: Kto to widizał o tej porze psy budzić i na spacer wyciagać...fe, sadyści ;) ;)
Ela_hryckiewicz Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [B]Witam !!![/B] Dzis u mnie w domu nie ma paczkow ale sluchajcie mam trzy czubate talerze przepysznych rogalikow. Zapraszam wszystkich mowie Wam pychota sama pieklam :lol: :lol: :lol: :lol:
bogula Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Zjadłam już 5 pączków:lol: .......i jeszcze niejeden przede mną:evil_lol: .
aga_ostaszewska Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ja zjadłam 3 paczki... ale rogalikami [B]Eli_h [/B]nie pogardzę :cool3:
zadziorny Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Chyba nie. Kumy to som vigory chyba??[/COLOR][/quote] Kumy to może nie, ale rodzina na pewno :cool3: :lol: :loveu:
zadziorny Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Ja zjadłam 3 paczki... ale rogalikami [B]Eli_h [/B]nie pogardzę :cool3:[/quote] A ja jeszcze nie zjadłem żadnego :oops: i przed basenem raczej się nie skuszę :shake: :roll: :razz: A co się tyczy rogalików, to moja TZ robi przepyszne (przy najbliższej okazji obfocę te arcydzieła :lol:) :multi:
Ibolya Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='vigor'][B]Czardasz vel. Bodryś[/B] chce pozostać dłużej, bo duża działka pozwala mu dowoli z panienkami hasać:lol:. Ahoj![/quote] [COLOR=Blue]Jeszcze czego :angryy: Nawet mowy nie ma :shake: DO DOOMU :pissed::scared:I to natychmiast, tutaj własna panienka z tęsknoty usycha i po nocach piszczy, spać nie daje i nie rozumie gdzież to braciszka wywiało. Do domu i szlus :krach: I proszę go tam nie przekabacać na swoją modłę i nie :painting: Do domu ma chłopak jutro wracać :watpliwy: [/COLOR]
Nitencja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ibolya ............. Tacy oto faceci sa :angryy: niewazne czy na dwoch czy na 4lapach: daj im ..... (ocenzurowano) i lozeczko i dobrze zjesc i prosze :) Juz im dobrze :cool3: ale jak beda dzieci to sie nie przyznaja do ojcostwa ..... ;-)
Ibolya Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Nitencja']Ibolya ............. Tacy oto faceci sa :angryy: niewazne czy na dwoch czy na 4lapach: daj im ..... (ocenzurowano) i lozeczko i dobrze zjesc i prosze :) Juz im dobrze :cool3: ale jak beda dzieci to sie nie przyznaja do ojcostwa ..... ;-)[/quote] [COLOR=Blue]O to to, racja, Nitencja, racja. Ale nic, niech no on tylko wróci do dom :mad: wpasuje się chłopaczka w karby szybciutko ;) [/COLOR]
zadziorny Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Nitencja']Tacy oto faceci sa :angryy: niewazne czy na dwoch czy na 4lapach: daj im ..... (ocenzurowano) ..... [/quote] Ciekawe co tu zostało ocenzurowane :hmmmm: :niewiem: :cool3: :eviltong:
Recommended Posts