Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

A dzisiaj Tłusty Czwartek.......i szef przyniósł pączki z nadzieniem różanym polane czekoladą oraz z adwokatem lukrowane.........do kawy bomba.

[B]Flaire[/B] - wstawiłem już wodę i czekam nz Ciebie.....z pączkami oczywiście....;)

Posted

Hej!
robi sie jasno, może dzień bedzie fajny...Cieszę się na te ilości pączków:cool3: !
Wieczorem mam też spotkanie z psiarzami---zima się kończy! Fafik poddany zostanie kąpieli---wygląda jakby wrócił z "szychty z gruby"...
Trzymamy za maluszki i dojrzewające fasolki!

Posted

[COLOR=Blue]Witajcie Kochani. A w Wa-wie -6,5, wszystkie kałuże pozamarzane :evil_lol:
Baaardzo dziwnie się spacerkuje z jednym psiurem :placz:
Bodryś wraaaacaj :-(
Miłego dnia wszystkim życzę.
[/COLOR]

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Witajcie Kochani. A w Wa-wie -6,5, wszystkie kałuże pozamarzane :evil_lol:
[/COLOR][/quote]
......uuuuuu:crazyeye: :evil_lol::lol:....faktycznie.....:lol:

[quote name='"Ibolya"'] .......Baaardzo dziwnie spaceruje się z jednym psiurem [/quote]

......tak to jest , psiur się szlaja po obcych landach ........:lol: :lol: :razz: ;)

Posted

a ja życzę smacznego pączka/-ów wszystkim:eating:
jedzcie , jedzcie o co do kalori to najwyżej jeden spacer więcej z naszymi terierami i po kłopocie;)

Posted

[quote name='bogula']:kaffee_2: :facelick: ................[/quote]

U mnie również pączki są objęte tym znakiem:placz:.
Trudno, ale za to wadze jest mniej o 3 kg:multi:.
Panienka [COLOR=Red][B]Diuna [/B][COLOR=Black]i kawaler [COLOR=Blue][B]Czardasz [/B][COLOR=Black]odstawili Numerek 2.[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[B]Czardasz vel. Bodryś[/B] chce pozostać dłużej, bo duża działka pozwala mu dowoli z panienkami hasać:lol:.
Ahoj!

Posted

[IMG]http://vigor.i5.pl/dogo/paczki.jpg[/IMG]

moje cudeńka na dziś! na zdjęciu brakuje 6 takich lukrowanych... juz poszły! mniammmm mniammmm.... :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

FLAIRE,BOS -o której wstajecie ??:angryy: :angryy: Toż to środek nocy, o tej porze należy się z lewego boczku pzrełożyć na prawy, dokładniej przykryć kołdrą i kimono :diabloti: Kto to widizał o tej porze psy budzić i na spacer wyciagać...fe, sadyści ;) ;)

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Ja zjadłam 3 paczki... ale rogalikami [B]Eli_h [/B]nie pogardzę :cool3:[/quote] A ja jeszcze nie zjadłem żadnego :oops: i przed basenem raczej się nie skuszę :shake: :roll: :razz:
A co się tyczy rogalików, to moja TZ robi przepyszne (przy najbliższej okazji obfocę te arcydzieła :lol:) :multi:

Posted

[quote name='vigor'][B]Czardasz vel. Bodryś[/B] chce pozostać dłużej, bo duża działka pozwala mu dowoli z panienkami hasać:lol:.
Ahoj![/quote]
[COLOR=Blue]Jeszcze czego :angryy: Nawet mowy nie ma :shake: DO DOOMU :pissed::scared:I to natychmiast, tutaj własna panienka z tęsknoty usycha i po nocach piszczy, spać nie daje i nie rozumie gdzież to braciszka wywiało. Do domu i szlus :krach:
I proszę go tam nie przekabacać na swoją modłę i nie :painting:
Do domu ma chłopak jutro wracać :watpliwy:
[/COLOR]

Posted

Ibolya ............. Tacy oto faceci sa :angryy: niewazne czy na dwoch czy na 4lapach: daj im ..... (ocenzurowano) i lozeczko i dobrze zjesc i prosze :) Juz im dobrze :cool3: ale jak beda dzieci to sie nie przyznaja do ojcostwa ..... ;-)

Posted

[quote name='Nitencja']Ibolya ............. Tacy oto faceci sa :angryy: niewazne czy na dwoch czy na 4lapach: daj im ..... (ocenzurowano) i lozeczko i dobrze zjesc i prosze :) Juz im dobrze :cool3: ale jak beda dzieci to sie nie przyznaja do ojcostwa ..... ;-)[/quote]
[COLOR=Blue]O to to, racja, Nitencja, racja. Ale nic, niech no on tylko wróci do dom :mad:
wpasuje się chłopaczka w karby szybciutko ;)
[/COLOR]

Posted

[quote name='Nitencja']Tacy oto faceci sa :angryy: niewazne czy na dwoch czy na 4lapach: daj im ..... (ocenzurowano) ..... [/quote] Ciekawe co tu zostało ocenzurowane :hmmmm: :niewiem: :cool3: :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...