Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Stronka chodzi pod bannerkiem, wszystko jest super. Stronka też :)
Gosia_i_Luka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Wind']BTW wiecie w jakich fajnych porach mamy treningi flyball? Od 22.00 do 24.00 :-) Dzisiaj jedziemy! Cudowna pora dla takiej sowy jak ja :evil_lol: [/quote] Aaaa, nie dobijaj mnie, proszę! :shake: ;) Jeszcze flyball zaczynacie?? :mad: A nam jeszcze została moja sesja, i dopiero na wiosnę cuś ruszy z aktywności Lukrowej... Teraz pozostają od czasu do czasu wypady nad morze (wczoraj byłyśmy - coś pięknego! fotki na bolończyku).
zachraniarka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Aaaa, nie dobijaj mnie, proszę! :shake: ;) Jeszcze flyball zaczynacie?? :mad: A nam jeszcze została moja sesja, i dopiero na wiosnę cuś ruszy z aktywności Lukrowej... Teraz pozostają od czasu do czasu wypady nad morze (wczoraj byłyśmy - coś pięknego! fotki na bolończyku).[/QUOTE] No ale masz przynajmniej te wypady.. a u mnie 10 minut- siusiu, koopka i do domu.. To sie idzie załamać dopiero.. A terriera roznosi.. Wczoraj sobie pomyślałam, że może chociaż zostawanie poćwiczę w tej ciężkiej godzinie choroby, ale świr zawarował tak dynamicznie, że potem przez godzinę trzymał łapę w górze, a już tak ładnie stawał.. k a t a s t r o f a :wallbash: Za to jak wiosną ruszymy na treningi to dopiero będzie czad :bigcool:
Gosia_i_Luka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Asia, macie też przerwę zimową w tropieniu?? Z Hugiem nie pracujesz? ps. wiosną chyba rozniesiemy plac. :diabloti: :lol: :lol: :lol:
zachraniarka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Asia, macie też przerwę zimową w tropieniu?? Z Hugiem nie pracujesz?[/QUOTE] Tutaj nie ma przerw.. Także praca z Hugusiem idzie swoim stałym torem.. Tylko że to zupełnie inna sprawa pracować z dobrze ugruntowanym, starszym panem.. niż zdobywanie nowych umiejętności i wyznaczanie sobie kolejnych poprzeczek z szalejącą młodością :roll:
Gosia_i_Luka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No pewnie, że tak. Ale mimo wszystko możesz się powyżywać nad tym swoim Hugusiem, a moja Luka ostatnio taka bezużyteczna. ;) :evil_lol:
zachraniarka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ano Hugusio jest biedny, bo ostatnio pomyślałam, że może jednak wystawie go do lutowych zawodów.. a jak się zdecyduję to dopiero się zacznie wyżywanie :diabloti:
Gosia_i_Luka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No pewnie, startujcie! Przyjdę pokibicować, bo z Luką raczej tym razem spasujemy...:roll: Wprawdzie z zostawaniem idzie nam już coraz lepiej (zdecydowanie lepiej jest zostawić ją na "waruj"), codziennie staram się też wyłapywać i nagradzać na spacerze ładne chodzenie przy nodze z kontaktem, ale to nie to samo, co regularny trening... No nie wiem... zobaczymy jeszcze...
zachraniarka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]Gosia[/B] start to tylko kwestia chęci.. Ja w zostawanie Hugusia nie wierzę i nawet nie chce mi się próbować nad tym pracować, co do chodzenia na kontakcie to kontakt według laba znaczy doklejenie jego łopatki do mojego kolana.. i tego też raczej nie będę zmieniać.. Co zaś do regularnych treningów to Hugusio przez ostatnie 3 lata miał może z 10 treningów posłuszności w roku hi hi Także idziemy na żywioł, ale podsunięto mi pomysł by wziąć kamerkę i uwiecznić swój występ. Będę miała później co analizować w swoim zachowaniu jako zawodnika i po głębokiej analizie wezmę się za eliminację swoich błędów.. Taki mam niecny plan :cool3:
aga_ostaszewska Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Kochani, kciuki bardzo sie przydaly... za wszystkie serdecznie dziekuje! :sweetCyb::cunao::sweetCyb::cunao::sweetCyb:
Wind Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Kochani, kciuki bardzo sie przydaly... za wszystkie serdecznie dziekuje! :sweetCyb::cunao::sweetCyb::cunao::sweetCyb:[/QUOTE] A widzisz :cunao:
bogula Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]aga_o [/B]---dobra dziewczynka!:multi: :multi: :multi: a o czym konkretnie ta praca mgr? zpsiony temat?;) :evil_lol:; jesteś świetna! U nas mgły, że wykol oko...Pozdro dla wszystkich!
Ela_hryckiewicz Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [COLOR="Black"][SIZE="5"]Witan serdecznie!!![/SIZE][/COLOR] [COLOR="Red"][SIZE="4"]No gratulacje Agnieszka !!![/SIZE][/COLOR] Wiedzialam, ze bedzie dobrze:cool2: :cool2: :cool2: Wiadomo zdolna dziewczyna da rade, i dalej do przodu ten rok to bedzie twoj rok wszystko ulozy sie pomyslnie.:lol: :lol: :lol: Bylam dzis na USG. Musze zmiebnic weta dotknal ja tylko na mninutke powiedzial , ze jest wszystko OK male sie ruszaja stwierdzil, ze jest ich .... (nie wiem czy pisac czy zrobic niespodzianke) wykasowal 40 zloty iu po 10 minutach bylismy wolni. Nic sie nie przylozyl do badania.
bogula Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]Wind [/B]--- stronka z klimatem! i poznaję dogomaniackie piękności:lol: ;że też mi Bozia poskąpiła urody:diabloti: .........
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'][COLOR=Black][SIZE=5][/SIZE][/COLOR]Bylam dzis na USG. Musze zmiebnic weta dotknal ja tylko na mninutke powiedzial , ze jest wszystko OK male sie ruszaja stwierdzil, ze jest ich .... (nie wiem czy pisac czy zrobic niespodzianke) wykasowal 40 zloty iu po 10 minutach bylismy wolni. Nic sie nie przylozyl do badania.[/quote] Pisz, pisz [b]Elu[/b]! Jak bardzo nam się rodzinka powiększy? :)
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Kochani, kciuki bardzo sie przydaly... za wszystkie serdecznie dziekuje! :sweetCyb::cunao::sweetCyb::cunao::sweetCyb:[/quote] Ha! Wiedziałam! I nawet mówiłam! :D :laola:
gugu Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]aga brawo!!! [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/8429/danseurs4jf.gif[/IMG] [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/5876/silverster183qm.gif[/IMG] :multi: :multi: :multi: :laola: [/B]
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Teraz pozostają od czasu do czasu wypady nad morze (wczoraj byłyśmy - coś pięknego! fotki na bolończyku).[/quote] Byłam, obejrzałam, fotki śliczne, a Luka jeszcze piękniejsza :happy1:
bogula Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Przed nami weekend, a ja mam tyle obowiazków...Fafullos będzie chodził ze mną do chorych, bo nie mam serca zostawiać go zbyt długo samego...Kiedy zipniemy? [B]gosia-luka [/B]---o takim zimowym spacerku nad morzem marzę! zabawny ten Twój "serial", czyta się fajnie! I jeszcze te mgły;:shake: szadź (szać?):shake: ...Pozdro dla wszystkich!
INA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [SIZE=4][COLOR=red]dla agi na gratulacje[/COLOR] [/SIZE][SIZE=2]zawsze znajdę czas:lol: [SIZE=3]aga[/SIZE]:drink1: :ylsuper: [/SIZE]
zadziorny Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Kochani, kciuki bardzo sie przydaly... za wszystkie serdecznie dziekuje! :sweetCyb::cunao::sweetCyb::cunao::sweetCyb:[/quote] A nie mówiłem :lol: Wielkie brawa dla Ciebie [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG]
Nitencja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 wrrr ale dzis sie zirytowalam na spacerze !! Szlam z dwoma moimi welshami i nagle zza rogu przyskoczyl do nas kundel ktory zaczal ujadac i atakowac te moje dwa... Kundel obroze mial .....No to ja jakims cudem siegnelam do kieszeni po dezodorant i chlast mu po oczach :mad: a wiecie co robila jego wlascicielka ?? Zwiala w tym czasi do domu gdy ja sie uzeralam z jej kundlem!!:angryy: Na jej nieszczescie zobaczylam do ktorego domu weszla.... Zaprowadzilam psy do domu a sama poszlam pogadac z babsztylem. I o dziwo okazalo sie ze pies nie ma szczepien ani jego paniusia nie ma ubezpieczen ,...... :angryy: Powiedzialam jej ze jak na nastepny raz spotkam jej psa na mojej drodze to Straz Miejska z nia bedzie rozmawiac :mad: Wrrrrrrrrr
zadziorny Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 A może lepszym rozwiązaniem będzie spuszczenie welshy ze smyczy :???:. W try miga zrobią "porządek" z kundelkiem :mad: :snipersm: :boom: :ak-shot:
Nitencja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 e nieee welshe lepiej niech futerka nie traca -sezon sie zaczyna niedlugo a nie z burasami sie zrec .....
Recommended Posts