Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska']A na forum szkolnym to dziecko ma nick..........Moherowy Transporter 8) , a klasowe pseudo to ..............Rydzyk 8) :lol: :lol: :lol:[/quote]Zobaczysz, jeszcze księdzem zostanie... 8) :evilbat:[/quote]oj Asher nie znasz mojego dziecka :lol: :lol: :lol: :lol: toż to inny biegun 8) :lol:[/quote]Teraz tak, ale za te kilka lat...? Może mu się biegun odwrócić 8) :lol:[/quote]mówi , że są 2 rzeczy których nie zrobi :lol: nie zapali papierosa i nie będzie klechą :lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska']A na forum szkolnym to dziecko ma nick..........Moherowy Transporter 8) , a klasowe pseudo to ..............Rydzyk 8) :lol: :lol: :lol:[/quote]Zobaczysz, jeszcze księdzem zostanie... 8) :evilbat:[/quote]oj Asher nie znasz mojego dziecka :lol: :lol: :lol: :lol: toż to inny biegun 8) :lol:[/quote]Teraz tak, ale za te kilka lat...? Może mu się biegun odwrócić 8) :lol:[/quote]mówi , że są 2 rzeczy których nie zrobi :lol: nie zapali papierosa i nie będzie klechą :lol:[/quote]Ale przecież teraz jest w okresie buntu i naporu. To potem mu się wszystko to, co teraz twierdzi - odmieni 8) :lol:

Posted

Asher, gratuluję poświęcenia galerii słusznej sprawie 8)
W ostatnią niedzielę wyjechałam autem o 5.45 jadąc po ojca na lotnisko. Mieszkam blisko kościoła. Nastawiona, że o takiej porze w niedziele ulice są opustoszałe, omało nie padłam, jak zobaczyłam tłum moherowych beretów zmierzających na mszę :o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']8) i jeszcze ze zbiorów mojego syna :wink:
[img]http://img35.imageshack.us/img35/6488/rydzyk10wf.gif[/img][/quote]

koooooooooooooooooooooooosa :D

Posted

aaaaaaaaaa...........widzę, że masz nowy avatarek 8)

sposób na wykończenie Radia M. powalił mnie z nóg :lol:

a na marginesie-wie ktoś, za ile poszedł na licytacji moherowy kapelusz Marcinkiewicza???

Posted

[quote name='zadziorny']Mam coś dla "miłośników" toruńskiej rozgłośni:

"JAK WYKOŃCZYĆ RADIO MARYJA:

1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2.
2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej stacji.
3. Za nami staje nasz kolega i też wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z pocztą.
4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz.
5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko.
6. Wysyłam w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN).
7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio.
8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni.
9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący."

:roll: :lol: :wink:[/quote]

haha niezle, przekaze to mojemu organiscie ktory prowadzi religie... ;)

Posted

[quote name='zadziorny']Widzę, że włożyłem kij w mrowisko :o :roll: 8) :lol:[/quote]No chyba cię to nie martwi? Pomyśl co będzie, jak każdy dogomaniak grosza wyśle i namówi na to rodzinę i przyjaciół :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='zadziorny']Widzę, że włożyłem kij w mrowisko :o :roll: 8) :lol:[/quote]No chyba cię to nie martwi? Pomyśl co będzie, jak każdy dogomaniak grosza wyśle i namówi na to rodzinę i przyjaciół :evilbat: :lol:[/quote]
SUUUUPEEEER :bigcool: :thumbs:

Posted

hahahaa dobre :roflt: :thumbs:

[quote name='dbsst'][quote name='zadziorny']Widzę, że włożyłem kij w mrowisko :o :roll: 8) :lol:[/quote]

oby wiecej takich kijów ;)[/quote]
tylko prosze nie w mrowisko :lol:

Posted

Hehe, tak sobie wykoncypowałam, że teraz, jak się Evelina czepi, że fot mało i mi topik zamknie, to będę mogła mówić, że prześladuje mnie za przekonania polityczne :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Hehe, tak sobie wykoncypowałam, że teraz, jak się Evelina czepi, że fot mało i mi topik zamknie, to będę mogła mówić, że prześladuje mnie za przekonania polityczne :evil_lol:[/quote]

hahaha cwana bestia jestes ;)

zadziorny no co jest na kija czekam ;) :lol:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='asher']Hehe, tak sobie wykoncypowałam, że teraz, jak się Evelina czepi, że fot mało i mi topik zamknie, to będę mogła mówić, że prześladuje mnie za przekonania polityczne :evil_lol:[/quote]

zadziorny no co jest na kija czekam ;) :lol:[/quote]Zadziorny kija nie dał :-? a ja mam tylko taki :wink: [img]http://img231.imageshack.us/img231/9372/bejzbol8tv.gif[/img]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='asher']Hehe, tak sobie wykoncypowałam, że teraz, jak się Evelina czepi, że fot mało i mi topik zamknie, to będę mogła mówić, że prześladuje mnie za przekonania polityczne :evil_lol:[/quote]

zadziorny no co jest na kija czekam ;) :lol:[/quote]Zadziorny kija nie dał :-? a ja mam tylko taki :wink: [img]http://img231.imageshack.us/img231/9372/bejzbol8tv.gif[/img][/quote]
z Ali wreszcie jej prawdziwe oblicze wyszlo - gosciówa z kijem do bejsbola i z amstaffem 0X

Posted

[quote name='Teklunia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='asher']Hehe, tak sobie wykoncypowałam, że teraz, jak się Evelina czepi, że fot mało i mi topik zamknie, to będę mogła mówić, że prześladuje mnie za przekonania polityczne :evil_lol:[/quote]

zadziorny no co jest na kija czekam ;) :lol:[/quote]Zadziorny kija nie dał :-? a ja mam tylko taki :wink: [img]http://img231.imageshack.us/img231/9372/bejzbol8tv.gif[/img][/quote]
z Ali wreszcie jej prawdziwe oblicze wyszlo - gosciówa z kijem do bejsbola i z amstaffem 0X[/quote] :wink: i pod gmachem DJR.... i RM 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][img]http://img314.imageshack.us/img314/8610/mobraz0292xx.jpg[/img]

[b][size=6]To my ! SABINA & BUGAJSKI !!![/size][/b] :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote]
Szczerzący zeby na RM :evilbat: