Alicja Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kurcze on jest zaje2bisty :loveu: te OCZY Quote
Ka-ka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ło matulu.... ale mnie tu dawno nie było :) dobrze, żeś się pochwaliła małym :D ja właśnie sobie uświadomiłam, że nie zdążyłam tego zrobić, choć minęło już 7,5 miesiąca....upppssssss Quote
Alicja Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Ka-ka']ło matulu.... ale mnie tu dawno nie było :) dobrze, żeś się pochwaliła małym :D ja właśnie sobie uświadomiłam, że nie zdążyłam tego zrobić, choć minęło już 7,5 miesiąca....upppssssss[/QUOTE] Ka-ka ....u asher to teraz prawie jak wykopaliska :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Ka-ka']ło matulu.... ale mnie tu dawno nie było :) dobrze, żeś się pochwaliła małym :D ja właśnie sobie uświadomiłam, że nie zdążyłam tego zrobić, choć minęło już 7,5 miesiąca....upppssssss[/QUOTE] ooo xczy to znaczy, że masz też nowe futro????? poka poka :loveu: a Trusiek ma magiczne oczyska :loveu: takie mu zostaną czy to się zmienia z wiekiem??? Quote
Maga100 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 o jeżu, jeżu, jeżu. PS hormonów nie sprzedają w aptece, ale znam pewien sposób... :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Alicja']Ka-ka ....u asher to teraz prawie jak wykopaliska :diabloti:[/QUOTE] :P małpa... :diabloti: Quote
Alicja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Ka-ka']:P małpa... :diabloti:[/QUOTE] staram sie :grins: Quote
anetta Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 O jaaa, jaki brzdąc :loveu::loveu: A po kim jest? Pięęękny :loveu: Ka ka, też masz COŚ nowego? :crazyeye: :multi: Quote
asher Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [quote name='anetta']O jaaa, jaki brzdąc :loveu::loveu: A po kim jest? Pięęękny :loveu:[/QUOTE] No śliczny to on jest, tfu tfu ;) Mały jest po Umie i SciFi, rodowodowych imion rodziców nie pamiętam :oops: W skrócie - Myriadek od Justyny :) Oczywiście zapraszamy wszystkich do zapoznania się z Jego Czekoladowością osobiście :) [quote name='anetta']Ka ka, też masz COŚ nowego? :crazyeye: :multi:[/QUOTE] Nooo, to jej "nowe" COŚ to już się zdążyło trochę zestarzeć, więc nie takie już ono nowe :evil_lol: [SIZE=3][COLOR=green][B]Kochani, jak zwykle późno, ale ze szczerego serca, zdrowych wesołych Świąt! [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1]A te zaproszenia na FB od Asi Bugajskiej, to ode mnie, jakby się ktoś zastanawiał :lol: Nie wszystkim dogomaniackim znajomym wysłałam, bo nie wszystkich znam z nazwiska, więc jeśli macie ochotę się ze mną na FB zaprzyjaźnić, to zapraszam[/SIZE] ;) [SIZE=1]Ale lans[/SIZE] :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 hahaha własnie nie wiedziałam kto zacz :lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='malawaszka']hahaha własnie nie wiedziałam kto zacz :lol:[/QUOTE] :lol::lol::lol: trudno się było domyśleć ;) Quote
malawaszka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='Alicja']:lol::lol::lol: trudno się było domyśleć ;)[/QUOTE] no własnie :oops: ani przez myśl mi nie przeszło, że to ta Bugajska :splat: Quote
Alicja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='malawaszka']no własnie :oops: ani przez myśl mi nie przeszło, że to ta Bugajska :splat:[/QUOTE] :shock: :roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 bo Asherowa ma na mnie jakiś dziwnie otumaniający wpływ :roflt: ostatnio :oops: hahahha Quote
APSA Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Mały jest super :loveu: Chyba zacznę częściej [I]przypadkiem[/I] chodzić w Waszą stronę ;-) Quote
Katerinas Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [url]http://img441.imageshack.us/img441/7542/pict0027fi.jpg[/url] jeza... zakochałam się po uszy!! Normalnie cudo. Moje kolorki, moja jedna z ukochanych ras! :loveu::loveu: Zazdraszczam że hej! :oops::oops::) ... [b]Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Spełnienia marzeń, szczęścia, zdrowia, i zawsze uśmiechu :) [/b] Quote
Katerinas Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [QUOTE]A w ogóle to ja się dziwię, jak ludzie dzieci odchowują, skoro ja ledwo ze szczeniakiem wyrabiam. Jak to się nazywa, oksytocyna? Sprzedają to w aptece? [/QUOTE] buahaha :lol: Właśnie doczytałam. A zdradź z jakiej hodowli? Quote
Agnes Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 A czemu nie mialam Waszej galerii w subskrypcjach? Mialam, nie mam i jestem do tylu:roll: Gratuluje malucha!! Jest przeslodki:loveu: Asher jakbys chciala wiecej zdjec malucha, to wiesz ja regularnie spaceruje po "starych" terenach:evil_lol: No cudo:loveu: Quote
Ka-ka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Oż Ty !!!!! FOCH co jak co... ale MNIE też nie znasz z nazwiska? foch...ciotka Asher wędruje na cenzurowane, phi ;( Quote
asher Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Czyli dobrze, że tu napisałam o tej Bugajskiej :lol: Ale spoko, wróciłam do własnego nazwiska, za dużo tłumaczenia się przy wysyłaniu zaproszeń :lol: [quote name='Ka-ka']Oż Ty !!!!! FOCH co jak co... ale MNIE też nie znasz z nazwiska? foch...ciotka Asher wędruje na cenzurowane, phi ;([/QUOTE]Nauka ci nie służy, co? :lol: Mogłabyś przynajmniej sprostować :mad: [B]Katerinas[/B], mały jest z hodowli Myriad [URL]http://www.myriadaussies.com/[/URL] Cieszę się, że Trusiek się podoba :) No i zapraszamy na spacerek, albo na kawę do nas, jak będziesz miała czas, to koniecznie daj znać :) [B]Agnes[/B], no ba, właśnie sobie myślałam, że muszę cię na jakiś spacer wyciągnąć! Ale to za jakiś czas, na razie ograniczamy ruch, bo młody podczas wizyty w rodzinnym domu (czyli hodowli) postanowił sfrunąc ze schodów :roll: I potłukł sobie łapę... [B]Kochani, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku![/B] Quote
Agnes Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Lo rany, niech maluch szybko dochodzi do siebie! I z niecierpliwoscia czekam na spacer:loveu::loveu: Quote
Katerinas Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='asher'][B]Katerinas[/B], mały jest z hodowli Myriad [URL]http://www.myriadaussies.com/[/URL] Cieszę się, że Trusiek się podoba :) [B]No i zapraszamy na spacerek, albo na kawę do nas, jak będziesz miała czas, to koniecznie daj znać :)[/B] [/QUOTE] Kochana Ty nie kuś... bo wtedy jakimś dziwnym sposobem Trusiek Ci zaginie ;) A Dora będzie miała super towarzysza ;) (żartuję :lol:) Ale na spacerem bardzoe chętnie. Dora kocha małe szczeniorki. Teraz wychowuje szczeniora sąsiadów :) Quote
Katerinas Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jeza... weszłam na stronę hodowli i wymiękłam :loveu: Truś najpiękniejszy. :loveu: Ale to jeszcze jakie cudo :loveu: [url]http://www.myriadaussies.com/miot2img/mimbla_blue1.jpg[/url] [B]asher[/B] - Czy aussie są takie same jak bordery pod względem charakteru? Quote
Alicja Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Katerinas ...zobacz jakie tu były cudeńka na oddanie ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/199127-*Pabianice*-bezdomna-CUDNA-sunia-oszczeni%C5%82a-sie-w-lecznicy-SZUKAMY-DS-DT/page4[/url] Quote
Recommended Posts