Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak tam artykuł ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Poświata Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='asher'] Nakręciłam komórką pasjonujące filmiki z burkowej akcji przekopywania łąki, [/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:jak tam artykuł ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] E tam artykuł :shake:, ale CO Z FILMEM ??? Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Poświata']E tam artykuł :shake:, ale CO Z FILMEM ???[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]:splat: zapomniałam :oops::roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Katerinas Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jak tam boorki? No i gdzie ten filmik? :razz: Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Katerinas']Jak tam boorki? No i gdzie ten filmik? :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Aśka pojechała z filmem po Oscara ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
WŁADCZYNI Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 z tego co widzialam to zwiedza zoologiczne i nie poznaje ludzi :diabloti: Quote
anetta Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: My chcemy film! :p Quote
asher Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']z tego co widzialam to zwiedza zoologiczne i nie poznaje ludzi :diabloti:[/quote]To ty byłaś z Elą??? :crazyeye: No faktycznie, nie poznałam cię :oops::oops::oops: Bo wyrosłaś :eviltong: (ja zresztą też - wszerz :evil_lol:). Filmików sobie nie przesłałam i w najblizszym czasie nie prześlę, bo i tak mam jakieś potworne rachunki za telefon :mad: A u nas... Ech, chciałabym napisać, że dobrze, ale niestety, jest jak zwykle, czyli do d...y. Z Sabinki oczami jest masakrycznie... Już było prawie dobrze, ale lekarz zmienił leki, zmienił zalecenie pani doktor, u której byłyśmy z Sabiną na poprzedniej wizycie... i w efekcie jest dużo gorzej. W prawym oku zrobił się wrzód, czyli... dziura :-( I na dodatek ciśnienie, które już było ok znów podskoczyło, gałki oczne są tak wielkie, że jest problem z podaniem leków, bo krople zaraz wyciekają na zewnątrz. No i oczy znów Sabinkę bolą... Bugajski też nie pozwala mi się nudzić. Ma zapalenie uszu, powiększoną prostatę i guza na gruczole okołoodbytowym. No i problemy z kręgosłupem, możliwe, że poważniejsze, niż się wydawało. I chyba głuchnie... Ja jutro mam wynik poprawki z informatyki. Oblałam juz dwa razy i coś czuję, że i poprawka mi nie poszła. Ten facet (wykładowca znaczy się) jest psychiczny!!!! :angryy: Na roku jest ok. 150 osób. Poprawkę pisało... 100. Z informatyki, bzdurnego, dodatkowego przedmiotu nie mającego nic wspólnego z tematem studiów, było nie było humanistycznych. Super :roll: A w czerwcu powtórka z rozrywki - egzamin z drugiej części :mdleje: Chyba muszę się wreszcie wybrać do lekarza po jakieś prochy, bo mam galopującą depresję :flaming: Dlatego siedzę cicho i nic nie piszę... Ale skoro tak się dopytujecie, to macie :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Asherku :calus:.....no cóż mam napisać ......Trzymaj się i :kciuki: ....nic mi madrego teraz do głowy nie przychodzi :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Poświata Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Asiu kochana, jesteśmy z Tobą .... myślami :calus:. Jak będziesz miała ochotę rzucić to wszystko w cholerę, chociaż na chwilę, to zapraszam do siebie. W najbliższą niedzielę Asiaczek z Mudikową się do mnie wybierają, jadą autkiem 15-16, podłącz się do nich!!! Pooddychasz świeżym powietrzm, ukoisz oczy zielenią, ptaszków posłuchasz... co Ty na to??? Quote
PIKA Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [B]Asiu[/B] :calus: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B] ....nic mi madrego teraz do głowy nie przychodzi :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mnie nigdy nic mądrego nie przychodzi :roll: Powinnam się martwic? :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='PIKA'] Mnie nigdy nic mądrego nie przychodzi :roll: Powinnam się martwic? :hmmmm:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]TZ powiedział ze zacząłby się o Mnie martwić :diabloti:gdybym coś mądrego wymyśliła :roll:.......myślisz ze coś sugerował :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
PIKA Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]TZ powiedział ze zacząłby się o Mnie martwić :diabloti:gdybym coś mądrego wymyśliła :roll:.......myślisz ze coś sugerował :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Widocznie dla niego nienormalnośc jest normalna :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 rany Asiu współczuję Ci tych problemów z boorkami :shake: trzymajcie się cieplutko i niech ta wiosna już przyjdzie na stałe żeby boorki mogły się na słonku powygrzewać - wtedy i zdrówko lepsze :kciuki: :loveu: Quote
Katerinas Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 kurcze asher..... Współczuję tylu problemów z psiakami :sad: Jesteś naprawdę dzielna :-) Trzymaj się cieplutko. [quote name='asher']Z Sabinki oczami jest masakrycznie... Już było prawie dobrze, ale lekarz zmienił leki, zmienił zalecenie pani doktor, u której byłyśmy z Sabiną na poprzedniej wizycie... i w efekcie jest dużo gorzej. W prawym oku zrobił się wrzód, czyli... dziura :-( I na dodatek ciśnienie, które już było ok znów podskoczyło, gałki oczne są tak wielkie, że jest problem z podaniem leków, bo krople zaraz wyciekają na zewnątrz. No i oczy znów Sabinkę bolą... [/QUOTE] A to dr Garncarz tak namieszał, że jest gorzej? A informatyką się nie przejmuj :-) Będzie dobrze. I czekoż się tam uczysz na tej informatyce? Jak składać kompy? :-o Quote
LAZY Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Aska trzymam kciuki bardzo mocno zarówno za Twoje studia jak i za psiaki! Nie daj kochana! Quote
asher Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Dzięki dziewczyny! Jakoś się trzymamy jeszcze ;) [B]Poświatko[/B], dziękuję za zaproszenie, ale nie bardzo mam jak się wyrwać. Sabinie trzeba co godzinę, dwie zakraplac oczy, a kto to zrobi tak fachowo, jak ja? :cool1: ;) [B]Katerinas[/B], na informatyce uczę się takich pasjonujących rzeczy, jak np. etapy programowania... Oczywiście uczę się tego siedząc w ławce, na sali wykładowej, w której jedynym komputerem jest laptop szanownego profersora, służący do pokazu slajdów. Paaasjonująąąąące, najbardziej koncentruję się na tym, żeby nie zasnąć :mdleje: :evil_lol: A wszystko dlatego, że któryś minister edukacji nakazał obowiązkową informatykę na wszystkich kierunkach studiów, nie sprecyzował przy tym, jak te zajęcia mają wyglądać. No to na dziennikarstwie mamy informatykę teoretyczną :evil_lol: A było się wcześniej obronić, to nie,. I teraz muszę uzupełniać różnice programowe :p Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='asher']I teraz muszę uzupełniać różnice programowe :p[/quote] :shock: o rany! mam nadzieję, ze ja nie będę musiała nic uzupełniać :shake: Quote
anetta Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ojjj :( same przykre wieści :( Asher, trzymaj się i się nie daj. Ja już widzę że tam u was na wykładzie wszyscy są pełni werwy i chętni do nauki :evil_lol: Po prostu super...uczyć się z laptopa profesora :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='malawaszka']:shock: o rany! mam nadzieję, ze ja nie będę musiała nic uzupełniać :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: tego nie możesz być pewna.......moze zrobią obowiązkowy egzamin z Religii :diabloti::diabloti: cze Asherku :calus: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Poświata Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='asher']Dzięki dziewczyny! Jakoś się trzymamy jeszcze ;) [B]Poświatko[/B], dziękuję za zaproszenie, ale nie bardzo mam jak się wyrwać. Sabinie trzeba co godzinę, dwie zakraplac oczy, a kto to zrobi tak fachowo, jak ja? :cool1: ;)[/quote] :hmmmm: tak sie domyśłałam, ale pamiętaj że zaproszenie jest otwarte i gdybyś kiedyś miała sposobność i ochotę, to się nie krępuj tylko przyjeżdżaj :calus:. Quote
asher Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Waszka, jeśli termin obrony jeszcze ci nie minął to pewnie nie musisz nic uzupełniać. Mnie minął, automatycznie wyleciałam ze studiów, musiałam się wznowić no i uzupełnic różnice programowe - tę nieszczęsną informatykę :angryy: Dziś jadę sprawdzić wynik, ale... nie mam złudzeń, pewnie będzie warunek (5 stów opłaty):placz: Quote
WŁADCZYNI Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tak, to byłam ja. Chciałabym wyrosnąć, ale w inną stronę niż na szerokość:placz: Wymiziaj boorki - straaasznie dawno ich nie widziałam. Co to za świr z informatyki? W razie czego służę mordercą - kieszonkowy więc poręczny:diabloti: Tak jak czytam o studiach, różnicach programowych, profesorach którzy uwalają to nie wiem czy wogóle składać papiery czy nie zdać matury i nie szukać pracy. Quote
Recommended Posts