Poświata Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='PIKA']a bawią :multi: wprawdzie na dworzu tylko :diabloti: ale się bawią :loveu:[/quote]Ty się ciesz że na dworzu tylko, chałupę by Ci po nowemu umeblowały:evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asherku, a na kiedy potrzebowałabyś transportu dka Sabinki? Nie obiecuje, ale moge coś wykombinować. Quote
asher Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [B]Poświata[/B], raz na jakiś czas Pika i tak ma małe przemeblowanko :evil_lol: [B]Pika[/B], wstaw zdjęcie z archeo :modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Jojku[/B], na poniedziałkowy wieczór (wizyta o 19.45). Zaraz będę dzwonić do koleżanki. Boshhh, jak mi głupio, ja do niej dzwonię właściwie tylko po prosbie :oops: Ale mus, to mus :oops: Quote
jo-jo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='asher'][B]Poświata[/B], raz na jakiś czas Pika i tak ma małe przemeblowanko :evil_lol: [B]Pika[/B], wstaw zdjęcie z archeo :modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jojku, na poniedziałkowy wieczór (wizyta o 19.45). Zaraz będę dzwonić do koleżanki. Boshhh, jak mi głupio, ja do niej dzwonię właściwie tylko po prosbie :oops: Ale mus, to mus :oops:[/quote] Jak nie wypali to wal do mnie, mamy dla Ciebie transport :calus: Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='asher'][B]Poświata[/B], raz na jakiś czas Pika i tak ma małe przemeblowanko :evil_lol: [B]Pika[/B], wstaw zdjęcie z archeo :modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] jeszcze troche to będziesz musiala zmienic tytul galerii :evil_lol: ale masz :diabloti: [IMG]http://images23.fotosik.pl/109/8f4d6dc6eb4fa079.jpg[/IMG] Quote
asher Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Klaudia, dzięki! :buzi: Odezwę się w razie czego. Pika, no nie mogę, rżę ze śmichu na widok tej foty :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: A najbardziej mnie rozwala ten leżący w środku sajgonu kurak :roflt: Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 to jeszcze dla Waszki, jak sie bawia :lol: [IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/DSC04263.jpg[/IMG] [IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/DSC04322.jpg[/IMG] [IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/DSC04205.jpg[/IMG] [IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/DSC04219.jpg[/IMG] Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='asher'] A najbardziej mnie rozwala ten leżący w środku sajgonu kurak :roflt:[/quote] i to jest jedyna rzecz ktora tam powinna byc :p [IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/DSC04264.jpg[/IMG] [IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/DSC04267.jpg[/IMG] [IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/DSC04311.jpg[/IMG] [I][IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/INTI%20I%20SABA%202/DSC04704.jpg[/IMG][/I] Quote
asher Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='PIKA']i to jest jedyna rzecz ktora tam powinna byc :p[/quote] I właśnie dlatego mnie tak śmieszy :megagrin: Zabawy rewelacyjne! :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [url]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/INTI%20I%20SABA%202/DSC04704.jpg[/url] WOW!!!! :laola: rewelacja :loveu::loveu::loveu: no ja to się chyba nie doczekam na zabawy :lol: hahaha kuraka wcześniej nie zauważyłam, ale jak już Asher zwróciła uwagę to też mnie rozbawił :evil_lol: Quote
anetta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote]Mlody tydzien temu skończyl rok[/quote] Już? :lol: Sto lat dla chłopaczka :lol::bday: Miło znowu na nich popatrzeć :))))) [url]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/INTI%20I%20SABA/INTI%20I%20SABA%202/DSC04704.jpg[/url] :thumbs: A tosa to samiec był? Bo ja znaju takiego jednego. Tosiek się zwie :p Waszka, ja też kuraka nie zauwazyłam :lol: Sajgonik fajowski :diabloti: Quote
LAZY Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Trzymam kciuki za transport dla Sabinki! Inti jest boski! A ten bałagan uświadomił Perełce jaka Idusia jest grzeczna:diabloti: Quote
Katerinas Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='PIKA']ale tam nie bylo żadnej awantury. Fajnie bylo. Po prostu temat byl i nagle zniknął i niewiadomo dlaczego Modzi dzialu tez nie wiedza :niewiem:[/quote] Może po przeprowadzce na nowy serwer coś pokroili nie tak? [quote name='malawaszka']no bo miało być tak strasznie zanim PIKA wzięła Intiego a tu nic :lol: podobnie zresztą jak u mnie - Luna miała za żadne skarby nie przyjąć do domu suki drugiej a tu jak do tej pory najmniej spięć z Pepą niż z samcami które się przewinęły :evil_lol:[/quote] hehehehe.... pamiętam jak dziś te Wasze strachy na lachy ;) A zaczęło się przeca od malutkiej Doreczki, nie? ;) [quote name='asher']Acha, choć nikt nie zapytał, to i tak się pochwal :eviltong: Nie zdałam wczorajszego egzaminu :evil_lol:[/quote] cholerka... i co teraz? jakaś poprawkowa sesja jest? [quote name='PIKA']a bawią :multi: wprawdzie na dworzu tylko :diabloti: ale się bawią :loveu:[/quote] Boskie zdjęcia zabaw :multi: :multi: :loveu: bosze..... Pika :crazyeye: :crazyeye: To przemeblowanie to z czasów szczenięcych czy teraz? Bo jak teraz to..... hmmmm współczuję to chyba za mało ;) Quote
Katerinas Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cholerka... Pika Załóż babo swoją galerię na Dogo. Bo mi brakuje pogaduszek z Tobą. ;) Quote
Katerinas Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 A wracając do tematu... asher jak Sabina? Quote
PIKA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='malawaszka'] no ja to się chyba nie doczekam na zabawy :lol: [/quote] Tez tak myślalam, chociaz Inti jest tak rozrywkowy i tak chetny do zabawy, a przy tym tak upierdliwy :evil_lol:ze umarlaka by zmusil :evil_lol: [quote name='anetta'] A tosa to samiec był? Bo ja znaju takiego jednego. Tosiek się zwie :p [/quote] To nie Tosiek, a Ares, aczkolwiek, kiedys jeden facet z przerażeniem zaczął wrzeszczeć, zebym zabrala szybko Mlodego (był luzem) bo mu psa pogryzie :crazyeye: Po szybkiej wymianie zdań okazalo sie, ze pomylil nas własnie z owym Toskiem :evil_lol: [quote name='LAZY'] Inti jest boski! A ten bałagan uświadomił Perełce jaka Idusia jest grzeczna:diabloti:[/quote] NO cieszę, się, ze się na coś przydalam :diabloti: [quote name='Katerinas'] bosze..... Pika :crazyeye: :crazyeye: To przemeblowanie to z czasów szczenięcych czy teraz? Bo jak teraz to..... hmmmm współczuję to chyba za mało ;)[/quote] A czy on na tym zdjęciu wyglada jak malusi szczeniaczek? :evil_lol: W listopadzie mi tak pokoj urządzil :evil_lol: Gorne szafki tez sobie otwieral, zeby nie bylo :p [quote name='Katerinas']Cholerka... Pika Załóż babo swoją galerię na Dogo. Bo mi brakuje pogaduszek z Tobą. ;)[/quote] Nawet jakbym załozyla, to i tak byś ze mną za bardzo nie pogadala :shake: Ja naprawdę czasu nie mam szczególnie w tygodniu :shake: Quote
Katerinas Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='PIKA']A czy on na tym zdjęciu wyglada jak malusi szczeniaczek? :evil_lol: W listopadzie mi tak pokoj urządzil :evil_lol: Gorne szafki tez sobie otwieral, zeby nie bylo :p[/quote] czad :crazyeye: :lol: brak mi słów ...... [quote name='PIKA']Nawet jakbym załozyla, to i tak byś ze mną za bardzo nie pogadala :shake: Ja naprawdę czasu nie mam szczególnie w tygodniu :shake:[/quote] A spójrz ile ja piszę. Teraz piszę więcej bo siedzę w domu na zwolnieniu z Michałem. A normalnie to potrafię tydzień na Dogo nie zaglądać, albo tylko przeczytać nic nie pisać. Bo po prostu czasu nie mam. Nie wykręcaj się :mad: ;) (bo cholerka galerię asher zawalamy.... a chociaż z raz na tydzień mogłabym przeczytać parę Twoich ciętych uwag ;) i obejrzeć z jedno zdjęcie ;) ) Quote
PIKA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Katerinas'] (bo cholerka galerię asher zawalamy.... )[/quote] atam, zawalamy :roll: Tytul ma "Boorki" ? Ma. To co za róznica czyje te boorki tu widnieją :evil_lol: Quote
anetta Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote]To nie Tosiek, a Ares, aczkolwiek, kiedys jeden facet z przerażeniem zaczął wrzeszczeć, zebym zabrala szybko Mlodego (był luzem) bo mu psa pogryzie Po szybkiej wymianie zdań okazalo sie, ze pomylil nas własnie z owym Toskiem[/quote] Hhahhaahahah dobre :evil_lol::evil_lol: My do Tośka się nie zbliżamy. Masaj mógłby zrobić mu krzywde :roflt::roflt::roflt: A tak serio, to obydwaj mogliby się nieźle ściąć. A jak wiadomo z uszatego z racji wielkości pewnie nic by nie zostało... Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak tam boorki :razz::razz:... no i jakieś fotki by się przydały :razz::razz:dołeczków wykopanych na spacerku ... [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT]:kciuki: [/RIGHT] Quote
asher Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 A jakoś sobie żyjemy pomalutku, od dołka do dołka - dosłownie i w przenośni ;) Sabinka ma jaskrę, przyczyna w sumie nieznana, może to być guz, ale może to być i kilka innych rzeczy. Od ponad tygodnia dostaje kropelki do oczu, za dwa tygodnie wizyta kontrolna. Wizyta kontrolna miała być za tydzień, ale spanikowałam i wepchałam się na kontrolę już wczoraj. Bo oczy Sabiny z dnia na dzień wyglądały gorzej, robiły się coraz większe i większe, naprawdę wygląda to masakrycznie, w pewnym momencie aż się bałam zapuszczać jej krople, bo oczy wyglądały tak, jakby przy najlżejszym dotknięciu miały wyskoczyć z oczodołów, albo eksplodować :mdleje: No i na wizycie kontrolnej okazało się, że wszystko jest ok, że ciśnienie w oczach spada, a to powiększanie się gałek ocznych to normalny proces, tak sobie oczy radzą z za wysokim ciśnieniem - podstawowe zasady fizyki się kłaniają, im wieksza powierzchnia, tym słabsze oddziaływanie na nią ciśnienia, no cóż, ja jestem humanistką ;) Paradoksalnie więc to oko, które wygląda gorzej, jest większe, bardziej zniekształcone - jest w lepszym stanie :lol: Szkoda tylko, że lekarz już podczas pierwszej wizyty nie uprzedził mnie, że to będzie tak wyglądać, kilkadziesiąt PLN zostałoby w kieszeni... A mnie oszczędziłoby kupę nerwów, bo oczywiście złapałam doła giganta widząc, jak moje biedne psiątko "cierpi" z powodu tych zmasakrowanych oczu... ;) Jakby tego było mało w sobotę Sabina popluskala się w stawie, pożarła jakieś mysie noworodki na łące (:oops::oops::oops:) i zafundowała sobie taką biegunkę, że nawet woda przez nią przelatywała. Chcąc jakoś to zahamować podałam jej zawiesinę z węgla, a zwiesina po chwili wyszła sobie drugą stroną w niezmienionej formie. W końcu musiałam wsadzić psicę do wanny, bo się bałam, że sąsiadów z dołu podtopi ;) Tak więc do wczoraj Słonina odżywiała się fastfoodami - kroplówkami podgrzewanymi w mikrofali :lol: Obecnie odżywia się luksusowym żarciem z puszki po 30 zł za kg (dzienna porcja to ok. 1,5 kg :diabloti:) Ja za to oblałam egzamin z informatyki, w marcu mam poprawkę... A poza tym wszystko dobrze, dziękuję :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 łomatko ale rarytasy sobie znalazła :mdleje: Nieustannie trzymam :kciuki: za Sabinkowe zdrówko!!!! niech nie kombinuje już!!! Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no ....to widzę ze atrakcje w normie :cool1:...smakosz z Sabinki ... a kciukaski cały czas :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Mudik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ŁoMaaatko ,ty to masz z tymi Boorkami, cyrk na całego.Trzymammy kciuki za zdrówko! Quote
Katerinas Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 o matko ... asher Mam nadzieję, że Sabinka już ok. :-) [quote name='asher']W końcu musiałam wsadzić psicę do wanny, bo się bałam, że sąsiadów z dołu podtopi ;)[/quote] Przepraszam... ale w całym tym dramatycznym opisie i historii .... parsknęłam tu śmiechem :oops: ;) I czy ona musi te myszy zjadać? bleee .... :ices_bla::roll: Quote
Recommended Posts