Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ulka18']Haniu, przeciez nie dalabys sobie rady bez pomocy takiego znakomitego pracownika. Szkoda, ze inne firmy nie biora przykladu z Twojej. Atmosfera pracy na pewno bylaby lepsza ;)[/quote]

Oj, tak, na pewno zwiększyłaby się ilość adopcji. Wielu z moich znajomych chciałby mieć psa, ale jak pracują po 8-10 godzin dziennie, to pies wtedy by musiał siedzieć sam... A tak to by chodzili razem do pracu i by był pretekst do dotleniania mózgu - a jak wiadomo, im więcej tlenu, tym się lepiej pracuje. :hmmmm: Może trzeba jakąś akcję propagującą zrobić...

No, ale Lotnik to tylko powinien wydawać polecenia do zrobienia, ze względu na swój staż parcy :lol:

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']
No, ale Lotnik to tylko powinien wydawać polecenia do zrobienia, ze względu na swój staż parcy :lol:[/quote]

Chciałabym mieć takiego uroczego szefa :evil_lol: :loveu: :loveu:
Cały czas zaciskamy :thumbs: i :bluepaw:

Posted

kurcze ja na taka prace chyba nie mam szans bo przeciez nie zabiore psa do laboratorium....
tzreba bylo wybirerac zawod kierujac sie innymi kryteriami ;)

:splat:

Posted

Przypomniało mi się jak z moim jamnisiem chodziłam przez 2 lata do biura. Tyle, że Lotnik - wzór porządnego pracownika - grzecznie śpi albo pilnuje Pani. Za to mój jamniś - pierwsze co zrobił, to zjadł centralkę telefoniczną znajdującą się pod moim biurkiem.

Za Lotnika trzymam kciuki!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Klassa']Przypomniało mi się jak z moim jamnisiem chodziłam przez 2 lata do biura. Tyle, że Lotnik - wzór porządnego pracownika - grzecznie śpi albo pilnuje Pani. Za to mój jamniś - pierwsze co zrobił, to zjadł centralkę telefoniczną znajdującą się pod moim biurkiem.
[/quote]

[SIZE=1]Chciał sobie party line zrobić ;)[/SIZE]

No właśnie, jak Lotnik się czuje? I jak mu praca idzie ;)

Posted

ano tak sobie
Lotnik niestety znowu krwawi
ale zachowuje się jak zdrowy pies - biega po ogrodzie i obszczekuje psy zza płotu, błysk w oku jest, apetyt ma najlepszy z całej czwórki
no nie - troszkę przesadziłam - Jaskier ma lepszy ale Jaskier to żarłok
żebractwo kuchenne na równi z zaleganiem na kanapie są jego ulubionymi zajęciami
dzisiaj nie był ze mną w pracy ale został w domu z Panem
do problemów z polipami doszło zapalenie ucha i nie wiem dlaczego dzisiaj wet nic mu na to ucho nie dał - w uchu ma już nabrzmiałą gulę taką jak kiedyś Perro miał
pamietam że Perraszek dostał antybiotyk a Lotnisiowi nic nie dali
ale to nie był 'nasz' wet więc jutro jedziemy do naszego na dyżur

a teraz leży na moich stopach i co jakiś czas pomrukuje drapiąc się w uszy, czego mu oczywiście zabraniam

reasumując - jest po japońsku czyli 'jako tako'

• 3 weeks later...
Posted

raz lepiej raz gorzej
Lotnik dostaje 'chemię' - tabletki takie same jak kobiety z nowotworem piersi - i jest wyraźnie lepiej
niestety przyplątało się zapalenia ucha - ale tez już prawie zaleczone choć zrobił mu się w uchu ogromny krwiak - krew z ropa sciągnięta i w tej chwili kończymy kurację
jednak widzę zmianę w zachowaniu Lotnika - czasem leży i ziaja strasznie - widac coś go pobolewa
niemniej jednak cały czas jest pełen energii i woli życia
pod płotem razem z Jaskrem dzielnie obszczekuje psy z sąsiedztwa, biega po ogrodzie, nawet zaczął bawić się z naszą Sabą (6-cio miesięczna kotka)
myślę, że pokonamy chorobę - mam taką nadzieję

Posted

[quote name='irma']Lotniczek przesyła ciociom polizanko w policzki i ciocine uszka[/quote]

Dziękujemy :loveu: Dobrze, że mój sierściuch tego nie widzi, bo byłby zazdrosny :lol:

• 3 weeks later...
Posted

pytacie jak zdrówko Lotnika
ano po japońsku - jako-tako

apetyt mu cały czas dopisuje, nawet tak 'na oko' to mam w domu kilogram Lotnika więcej
trochę krwawi, ale jest wyraźna poprawa - nie zostawia śladów na podłodze - ani kropelek krwi ani śladów krwi tam gdzie siedzi
a że krwawi to wiem bardziej z tego, że się wylizuje i pozostałe psy ciągle go wąchaja i chca go wylizywac niż z tego, ze to widać
cały czas ma 'chemię' - ważne że skutecznie
no i cały czas ma 'apetyt na życie'
czyli w zasadzie jest chory ale czuje się dobrze