Bodziulka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Ulka18']Haniu, przeciez nie dalabys sobie rady bez pomocy takiego znakomitego pracownika. Szkoda, ze inne firmy nie biora przykladu z Twojej. Atmosfera pracy na pewno bylaby lepsza ;)[/quote] Oj, tak, na pewno zwiększyłaby się ilość adopcji. Wielu z moich znajomych chciałby mieć psa, ale jak pracują po 8-10 godzin dziennie, to pies wtedy by musiał siedzieć sam... A tak to by chodzili razem do pracu i by był pretekst do dotleniania mózgu - a jak wiadomo, im więcej tlenu, tym się lepiej pracuje. :hmmmm: Może trzeba jakąś akcję propagującą zrobić... No, ale Lotnik to tylko powinien wydawać polecenia do zrobienia, ze względu na swój staż parcy :lol: Quote
Ania-Sonia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Bodziulka'] No, ale Lotnik to tylko powinien wydawać polecenia do zrobienia, ze względu na swój staż parcy :lol:[/quote] Chciałabym mieć takiego uroczego szefa :evil_lol: :loveu: :loveu: Cały czas zaciskamy :thumbs: i :bluepaw: Quote
kiwi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 kurcze ja na taka prace chyba nie mam szans bo przeciez nie zabiore psa do laboratorium.... tzreba bylo wybirerac zawod kierujac sie innymi kryteriami ;) :splat: Quote
Klassa Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Przypomniało mi się jak z moim jamnisiem chodziłam przez 2 lata do biura. Tyle, że Lotnik - wzór porządnego pracownika - grzecznie śpi albo pilnuje Pani. Za to mój jamniś - pierwsze co zrobił, to zjadł centralkę telefoniczną znajdującą się pod moim biurkiem. Za Lotnika trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Quote
Bodziulka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Klassa']Przypomniało mi się jak z moim jamnisiem chodziłam przez 2 lata do biura. Tyle, że Lotnik - wzór porządnego pracownika - grzecznie śpi albo pilnuje Pani. Za to mój jamniś - pierwsze co zrobił, to zjadł centralkę telefoniczną znajdującą się pod moim biurkiem. [/quote] [SIZE=1]Chciał sobie party line zrobić ;)[/SIZE] No właśnie, jak Lotnik się czuje? I jak mu praca idzie ;) Quote
irma Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 ano tak sobie Lotnik niestety znowu krwawi ale zachowuje się jak zdrowy pies - biega po ogrodzie i obszczekuje psy zza płotu, błysk w oku jest, apetyt ma najlepszy z całej czwórki no nie - troszkę przesadziłam - Jaskier ma lepszy ale Jaskier to żarłok żebractwo kuchenne na równi z zaleganiem na kanapie są jego ulubionymi zajęciami dzisiaj nie był ze mną w pracy ale został w domu z Panem do problemów z polipami doszło zapalenie ucha i nie wiem dlaczego dzisiaj wet nic mu na to ucho nie dał - w uchu ma już nabrzmiałą gulę taką jak kiedyś Perro miał pamietam że Perraszek dostał antybiotyk a Lotnisiowi nic nie dali ale to nie był 'nasz' wet więc jutro jedziemy do naszego na dyżur a teraz leży na moich stopach i co jakiś czas pomrukuje drapiąc się w uszy, czego mu oczywiście zabraniam reasumując - jest po japońsku czyli 'jako tako' Quote
irma Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Lotnik dostał 'chemię' (lek 'tamoksyfen') i czekamy na rezultaty i oczywiście będa pozytywne Quote
ania14p Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
irma Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 raz lepiej raz gorzej Lotnik dostaje 'chemię' - tabletki takie same jak kobiety z nowotworem piersi - i jest wyraźnie lepiej niestety przyplątało się zapalenia ucha - ale tez już prawie zaleczone choć zrobił mu się w uchu ogromny krwiak - krew z ropa sciągnięta i w tej chwili kończymy kurację jednak widzę zmianę w zachowaniu Lotnika - czasem leży i ziaja strasznie - widac coś go pobolewa niemniej jednak cały czas jest pełen energii i woli życia pod płotem razem z Jaskrem dzielnie obszczekuje psy z sąsiedztwa, biega po ogrodzie, nawet zaczął bawić się z naszą Sabą (6-cio miesięczna kotka) myślę, że pokonamy chorobę - mam taką nadzieję Quote
Bodziulka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Na pewno pokonacie chorobę! Trzymam kciuki za Lotnika, i wimiziajcie go od nas ;) Quote
irma Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 wymizamy Lotniczka od cioteczki Bodzilki - on to bardzo lubi Quote
kiwi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 no to nic tylko trzymac kciuki za lotnika jasne ze bedzie lepiej :thumbs: i buzi w nosek od cioci kiwi ;) Quote
irma Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 buziaczek w nosek od cioci kiwi - wykonany Lotniczek przesyła ciociom polizanko w policzki i ciocine uszka Quote
Bodziulka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='irma']Lotniczek przesyła ciociom polizanko w policzki i ciocine uszka[/quote] Dziękujemy :loveu: Dobrze, że mój sierściuch tego nie widzi, bo byłby zazdrosny :lol: Quote
Irkowa Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Lotnisiu - pozdrowienia od Chrupka Irka i Małego . Trzymaj sie kochany !!!:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [B]Lotniczku [/B]:lol: - cały czas trzymamy mocno zaciśnięte :thumbs: i :bluepaw: :bluepaw: Quote
Bea1 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 buziak od Cioci Beaty i wszystkich Wrocławskich jamniczków dla Lotnisia, my też trzymamy:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Toska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Irmo , nic nie piszesz a my się martwimy o Lotnika ! co u niego -jak zdrówko ? Quote
irma Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 pytacie jak zdrówko Lotnika ano po japońsku - jako-tako apetyt mu cały czas dopisuje, nawet tak 'na oko' to mam w domu kilogram Lotnika więcej trochę krwawi, ale jest wyraźna poprawa - nie zostawia śladów na podłodze - ani kropelek krwi ani śladów krwi tam gdzie siedzi a że krwawi to wiem bardziej z tego, że się wylizuje i pozostałe psy ciągle go wąchaja i chca go wylizywac niż z tego, ze to widać cały czas ma 'chemię' - ważne że skutecznie no i cały czas ma 'apetyt na życie' czyli w zasadzie jest chory ale czuje się dobrze Quote
Klassa Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Irmo, przesłałam Ci pw (choć borąc pod uwagę moje zdolności - być może nie doszła). Quote
Recommended Posts