Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

W sobotę Nero tak baaaaardzo cieszył się jak odpinałam go od budy i szliśmy na spacer...długo chyba nikt go nie wyprowadzał, nie widziałam go jeszcze nigdy tak szczęśliwego...ja przez trzy tygodnie nie byłam na Paluchu i nie widziałam się z tym czarnym pysiorkiem...
Stoi przy budzie bidulek i czeka...ciągle czeka... :cry:

Posted

Nero został pogryziony.
W związku z przebudową schroniska psiaki przenoszone są do nowych klatek. Jedynego Nero nie mogłam znaleźć. W końcu poprosiłam opiekunów, którzy wskazali mi boks gdzie Nero powinien być. Siedział tam, schowany w budzie. Po paru sekundach wołania słabiutko wyszedł z budy. Cały był zabłocony, ogon podkulony,przeraźliwie smutny i przestraszony wzrok. Na pierwszy rzut oka wydawało mi się, ze tylko jest ubrudzony ale niestety....miał pogryziony ogon i odbyt. Nie dowiedziałam się czy to coś poważnego czy nie...jeśli ma uszkodzony odbyt to szykuje się koszmar....wciąż mam jednak nadzieję, że to nie są głębokie rany.
I nic się nie dowiem do następnej niedzieli. Był tak smutny i tak przerażony..... teraz będzie przebywał na szpitalu. A potem obiecano mi dla niego oddzielny boks. ...teraz tylko proszę żeby nie cierpiał... muszę go z tego koszmaru wyrwać...cholera....