Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niech to...zadzwonili do mnie z firmy i muszę być jutro w pracy...Dopiero w niedzielę uda mi się dotrzeć na Paluch..

Czy ktoś może będzie szybciej na Paluchu, żeby się dowiedzieć coś na temat bezłapkowego ONka? Dotka znasz wogóle charakter tego psiaka?

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W niedzielę postaram się porobić lepsze zdjęcia Nerkowi. Ciężko samemu będąc na spacerku zrobić mu ładne zdjęcie bo ciągle z nochem przy ziemi szuka jakichś skarbów i wogóle interesuje się wszystkim tak, żeby tylko nie spojrzeć na aparat. Na spacerkach unika wzroku i oddaje się w całości przyjemności spacerowania, dopiero przy budzie ze smutkiem patrzy w oczy i zaprasza do pieszczot.
Narazie żadnego odzewu w sprawie Nerusia. :(

Posted

Myślałam, że będę miałą mężczyznę z aparatem do pomocy, mężczyzna był ale niestety nie było aparatu :( także pysiula Nera taka jaką udało mi się uchwycić jakiś czas temu

Pani na allegro wpłaciła pieniążki na Nero za co w najbliższym czasie dostanie jakiś smakołyk :)

Posted

Nerusiu, liczę, że już niedługo znajdziesz swój ciepły kącik. :( :(
Razem z Dandim w gazecie zwiększająsię Wasze szanse...
Musicie ustąpić innym potrzebującym pieskom miejsca tu na dogomanii :wink: