Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Mrtuś :*
Nadrobiłam zaległości....
Przykro mi że tak wyszło z tym sylwestrem, że idziesz sama :-( No ale jak to sie mówi, lepszy rydz niż nic ;)
Ja nigdy nie miałam żadnego gryzonia, ale chciałabym mieć w przyszłości myszkoskoczka, a pewna osoba (na pewno ją znacie :cool3: ) wzbudziła we mnie miłość do buruduków :loveu: :loveu: :loveu:

Bouli był prześliczny, jak był jeszcze młody :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Arial Narrow]Sliczny nowy banerek , avatar zreszta rowniez. A czy z Aresem juz wszystko calkowicie ok??[/FONT][/SIZE][/quote]
dziekujemy banerek i avatar mam od Samograj:loveu: :loveu: Tak z Aresikiem juz wszystko wporzadku dzisiaj juz nie musial byc na zastrzyku tylko jeszcze wieczorem mam mu dac polowe polopiryny.

[quote name='chicken']Ale masz Super noworoczny banerek :loveu:[/quote]
dziekuje:loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Martuś napisałaś w mojej galerii, że sobie poświętujesz bo musisz zapomnieć... co się stało?[/quote]
eh problemy z kolega i z sylwkiem:-(

[quote name='Ola&Kora']Hej Mrtuś :*
Nadrobiłam zaległości....
Przykro mi że tak wyszło z tym sylwestrem, że idziesz sama :-( No ale jak to sie mówi, lepszy rydz niż nic ;)
Ja nigdy nie miałam żadnego gryzonia, ale chciałabym mieć w przyszłości myszkoskoczka, a pewna osoba (na pewno ją znacie :cool3: ) wzbudziła we mnie miłość do buruduków :loveu: :loveu: :loveu:

Bouli był prześliczny, jak był jeszcze młody :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Eh Olus no niestety tak wyszło:-( Myszoskoczki tez sa sliczne ja wlansie z gryzoni preferuje tylko te wieksze :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cześć Marttuś jak tam zdrówko Aresika i Twoje??? sylwek będzie zdrowy dla was???? bo u mnie uż rzaczej wszystko jest w porządku, Cerber po tych tabletkach wogóle sie nie boi strzałów... jest gicior :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']CHIQUITA ooo superrrr:multi: :multi: a moze jakies szczegóły???
Lui dziekuje[/quote]

szczegułów jeszcze nie ma ale a tak myśle po 8 stycznia zrobić taką akcje :)

a jak tam aresiatko :)

Posted

[quote name='Anecioreczek'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images3.fotosik.pl/313/dc770324c0870b38.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Hihi,dobra ta kartka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześć :multi:
Pooglądałam fotki króliczka, poczytałam o króliczkowych spacerkach, a teraz domagam się fotek Aresika, gdzie są? :mad:[/quote]
[SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Madrze rzecze kobieta!!![/FONT][/SIZE]

Posted

Fotek narazie nie bedzie jutro Ares wyjezdza do mojej babci na sylwka chcoaiz to jeszcze nie jeest pewne bo nie wiemczy ja w domu nie zostane sama z nim bo nie mam ochoty na zadne zabawy:-(
Jutro wrescie uda mi sie spotkac z Arkiem boje sie rozmowy boje sie co z tego wyjdze, zeby nie bylo ze ja sie za bardzo angazuje ale ja inaczej nie potrafie:-( :-( :-(

Posted

[B][quote name='Marta_Ares']Fotek narazie nie bedzie jutro Ares wyjezdza do mojej babci na sylwka chcoaiz to jeszcze nie jeest pewne bo nie wiemczy ja w domu nie zostane sama z nim bo nie mam ochoty na zadne zabawy:-(
Jutro wrescie uda mi sie spotkac z Arkiem boje sie rozmowy boje sie co z tego wyjdze, zeby nie bylo ze ja sie za bardzo angazuje ale ja inaczej nie potrafie:-(:-( :-([/quote]
JA ze wzgladu na psy wogole nie mam sylwka a co do angażu to u mnie jest odwrotnie bo ja wogole sie nie angazuje:cool3::diabloti:[/B]

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#000080] Wiele szczęścia i miłości,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje
a gotówki nie brakuje.
W Sylwestra przesyłają
i szampana popijają.
Sylwia z cala psiarnia (rodzinna i sasiednia)
[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=5][COLOR=#000080][COLOR=pink]Św[COLOR=wheat]ięt[/COLOR]a, Ś[COLOR=palegreen]wię[/COLOR]ta i [COLOR=paleturquoise]po Ś[/COLOR]wię[COLOR=plum]tach[/COLOR],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000080]
[SIZE=5][FONT=Tahoma][COLOR=magenta]nik[/COLOR][COLOR=orange]t już[/COLOR] [COLOR=lime]o nich[/COLOR] [COLOR=cyan]nie[/COLOR] [COLOR=deepskyblue]pam[/COLOR][COLOR=darkorchid]ięta,[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=5][FONT=Tahoma][COLOR=red]bo [/COLOR][COLOR=sandybrown]Sylw[/COLOR][COLOR=yellowgreen]ester[/COLOR] [COLOR=seagreen]już[/COLOR] [COLOR=mediumturquoise]za[/COLOR] [COLOR=royalblue]pas[/COLOR][COLOR=purple]em,[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=5][FONT=Tahoma][COLOR=darkred]baw[/COLOR][COLOR=darkorange]my o[/COLOR][COLOR=olive]stro [/COLOR][COLOR=blue]się [/COLOR][COLOR=indigo]w tym[/COLOR] [COLOR=sienna]cza[/COLOR]sie![/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=5][COLOR=#000080]Dynia i ferajna [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Tahoma]:huh: :huh: :huh: [/FONT][/CENTER]