Ola&Kora Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hej Mrtuś :* Nadrobiłam zaległości.... Przykro mi że tak wyszło z tym sylwestrem, że idziesz sama :-( No ale jak to sie mówi, lepszy rydz niż nic ;) Ja nigdy nie miałam żadnego gryzonia, ale chciałabym mieć w przyszłości myszkoskoczka, a pewna osoba (na pewno ją znacie :cool3: ) wzbudziła we mnie miłość do buruduków :loveu: :loveu: :loveu: Bouli był prześliczny, jak był jeszcze młody :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Arial Narrow]Sliczny nowy banerek , avatar zreszta rowniez. A czy z Aresem juz wszystko calkowicie ok??[/FONT][/SIZE][/quote] dziekujemy banerek i avatar mam od Samograj:loveu: :loveu: Tak z Aresikiem juz wszystko wporzadku dzisiaj juz nie musial byc na zastrzyku tylko jeszcze wieczorem mam mu dac polowe polopiryny. [quote name='chicken']Ale masz Super noworoczny banerek :loveu:[/quote] dziekuje:loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Martuś napisałaś w mojej galerii, że sobie poświętujesz bo musisz zapomnieć... co się stało?[/quote] eh problemy z kolega i z sylwkiem:-( [quote name='Ola&Kora']Hej Mrtuś :* Nadrobiłam zaległości.... Przykro mi że tak wyszło z tym sylwestrem, że idziesz sama :-( No ale jak to sie mówi, lepszy rydz niż nic ;) Ja nigdy nie miałam żadnego gryzonia, ale chciałabym mieć w przyszłości myszkoskoczka, a pewna osoba (na pewno ją znacie :cool3: ) wzbudziła we mnie miłość do buruduków :loveu: :loveu: :loveu: Bouli był prześliczny, jak był jeszcze młody :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Eh Olus no niestety tak wyszło:-( Myszoskoczki tez sa sliczne ja wlansie z gryzoni preferuje tylko te wieksze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']fajne są króliczki... zamierzam sobie takowego sprawić :D[/quote] ja już mam jak znajde to wkleje zdjęcie u nas:loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 witam Mickey ma troche krótszą sierść a w kłębie to nie wiem nawet ile ma:roll: Quote
Carolcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [IMG]http://images11.fotosik.pl/2/79aa3462fc386125.jpg[/IMG] jaki słodziak :loveu: :loveu: :loveu: Tylko takiego wymiziać:loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć Marttuś jak tam zdrówko Aresika i Twoje??? sylwek będzie zdrowy dla was???? bo u mnie uż rzaczej wszystko jest w porządku, Cerber po tych tabletkach wogóle sie nie boi strzałów... jest gicior :) Quote
milena182 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [B]A ja preferuje świniaki i myszy(dwa przeciwieństwa)[/B] Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [SIZE=4][FONT=Book Antiqua]A mi sie podobaja takie slodziutkie papuzki, chociaz (przynajmniej) to nie gryzonie:lol: [/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Marta_Ares']CHIQUITA ooo superrrr:multi: :multi: a moze jakies szczegóły??? Lui dziekuje[/quote] szczegułów jeszcze nie ma ale a tak myśle po 8 stycznia zrobić taką akcje :) a jak tam aresiatko :) Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ja Uwielbiam Chomisieee , szczurki.. i Mysioskoczyki! :-( Miałam jednego ale wywołał u Mnie reakje alergiczną!;( Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć :multi: Pooglądałam fotki króliczka, poczytałam o króliczkowych spacerkach, a teraz domagam się fotek Aresika, gdzie są? :mad: Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Anecioreczek'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images3.fotosik.pl/313/dc770324c0870b38.jpg[/IMG][/URL][/quote] Hihi,dobra ta kartka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Cześć :multi: Pooglądałam fotki króliczka, poczytałam o króliczkowych spacerkach, a teraz domagam się fotek Aresika, gdzie są? :mad:[/quote] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Madrze rzecze kobieta!!![/FONT][/SIZE] Quote
Marta_Ares Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Fotek narazie nie bedzie jutro Ares wyjezdza do mojej babci na sylwka chcoaiz to jeszcze nie jeest pewne bo nie wiemczy ja w domu nie zostane sama z nim bo nie mam ochoty na zadne zabawy:-( Jutro wrescie uda mi sie spotkac z Arkiem boje sie rozmowy boje sie co z tego wyjdze, zeby nie bylo ze ja sie za bardzo angazuje ale ja inaczej nie potrafie:-( :-( :-( Quote
BBeta Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Nie smuć się tak :calus: Buziaki na dobranoc :buzi: :buzi: :buzi: ;) Quote
Kamila Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Marta-bedzie dobrze :p Poprostu wrzuc na luz :p Dobranoc :lol: Quote
Anecioreczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='kamila-dog']Hihi,dobra ta kartka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] dziekuje :lol: Quote
milena182 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B][quote name='Marta_Ares']Fotek narazie nie bedzie jutro Ares wyjezdza do mojej babci na sylwka chcoaiz to jeszcze nie jeest pewne bo nie wiemczy ja w domu nie zostane sama z nim bo nie mam ochoty na zadne zabawy:-( Jutro wrescie uda mi sie spotkac z Arkiem boje sie rozmowy boje sie co z tego wyjdze, zeby nie bylo ze ja sie za bardzo angazuje ale ja inaczej nie potrafie:-(:-( :-([/quote] JA ze wzgladu na psy wogole nie mam sylwka a co do angażu to u mnie jest odwrotnie bo ja wogole sie nie angazuje:cool3::diabloti:[/B] Quote
furciaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 czesc martus:) nie denerwuj sie bedzie dobrze:) troche wiary w siebie i optymizmu niezaszkodzi:p Quote
chihuahua Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#000080] Wiele szczęścia i miłości, sukcesów i pomyślności, niech Wam zdrowie dopisuje a gotówki nie brakuje. W Sylwestra przesyłają i szampana popijają. Sylwia z cala psiarnia (rodzinna i sasiednia) [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Marta_Ares Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 chyba jednak zosntaje w domu... Quote
Kamila Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 No co ty? :crazyeye: Dlaczego?Co sie stalo znowu? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Marta przede wszystkim nie możesz się denerwować. Bo jak człowiek zdenerwowany to zawsze jakąś głupotę palnie. Trzymam za Ciebie kciuki :* Quote
Dynia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=5][COLOR=#000080][COLOR=pink]Św[COLOR=wheat]ięt[/COLOR]a, Ś[COLOR=palegreen]wię[/COLOR]ta i [COLOR=paleturquoise]po Ś[/COLOR]wię[COLOR=plum]tach[/COLOR],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000080] [SIZE=5][FONT=Tahoma][COLOR=magenta]nik[/COLOR][COLOR=orange]t już[/COLOR] [COLOR=lime]o nich[/COLOR] [COLOR=cyan]nie[/COLOR] [COLOR=deepskyblue]pam[/COLOR][COLOR=darkorchid]ięta,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Tahoma][COLOR=red]bo [/COLOR][COLOR=sandybrown]Sylw[/COLOR][COLOR=yellowgreen]ester[/COLOR] [COLOR=seagreen]już[/COLOR] [COLOR=mediumturquoise]za[/COLOR] [COLOR=royalblue]pas[/COLOR][COLOR=purple]em,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Tahoma][COLOR=darkred]baw[/COLOR][COLOR=darkorange]my o[/COLOR][COLOR=olive]stro [/COLOR][COLOR=blue]się [/COLOR][COLOR=indigo]w tym[/COLOR] [COLOR=sienna]cza[/COLOR]sie![/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=5][COLOR=#000080]Dynia i ferajna [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Tahoma]:huh: :huh: :huh: [/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts