Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
nie w domu nie zostaje, na sylwka ide ale sama:-(

aaaaaaaaaaa nie no to jeszcze nic takiego... lepszy fryc niż nic jak ktoś to fajnie mówi... widzisz, ale gdziesz idziesz... a ja zostaje sama . Nikt sie nie przejmuje tym... ze sama jak palec bede, ale ja sie ttym nie przejmuje, wole juz chyba z Cerberem siedziec niz, wloczyc sie niewiadomo gdzie...

Posted

Jak królikowi nie można ufać to chodzi się z nim na smyczy;) . Ja np.Goofosiowi ufam i puszczam go samego na ogród, a on kiedy się znudzi to idzie przed drzwi do domu i czeka, aż mu ktoś otworzy:loveu: , za to Klarysę to nawet boje się puscić na smyczy. Jej sie nie da zaufać:shake: :angryy: .

Posted

Ja kroliczki bardzo lubie ale tez jest sporo zajecia przy nich moj mial w domu 2 duze klatki zlaczone i co drugi dzien trzeba bylo wszystko sprzatac myc bo inacze by smierdzialo... ale zabawy z takim kroliczkiem sa swietne:loveu: :loveu: :loveu: zaulje ze teraz mama sie nie zgadza na taka puszysta kuleczke

Posted

Ja tez miałam królika. Wziełam bo go nikt nie chcial. Ale nie zagościł u nas długo, jak sie nie wybiegał po domu to w nocu strasznie trząsł klatką. A jak biegał to znowuż Tina go atakowala :( i musialam go oddać :(

Posted

Ale ten króliś był cudowny, jejku. Ja też takiego chciałam mieć... ale nigdy jakoś mama mi nie pozwalała, i tak za dużo zwierzaków miałam zawsze...