Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta-widze ze ty nie spisz :multi:
A co do fajerwerkow to ja spedzilam z Lala tylko jednego sylwestra i Lala mmiala wszystko gdzies,tak jakby nic nie slyszala :evil_lol: Teraz tez tu slychac czasem jakies wystrzaly i tez nie reaguje wiec mysle ze bedzie ok.Ale jak co to i tak bede z nia w domku :p

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']oj nie spie nie spie rozmawiam na gadu...:evil_lol: :evil_lol: i troche na forum siedze[/quote]

No widze ;) I chyba mykam juz spac :p Tzn tak sie zbieram ale dojsc nie moge :eviltong:

Posted

[quote name='kamila-dog']No ale co to ma wspolnego z Cerberkiem? :cool3: Dla mnie naprawde jest dziwne ze w zeszlym roku nie reagowal na fajerwerki a w tym sie ich panicznie boi :roll:

[/quote]

no jak to co ma wspólnego z cerberem...
Przecież pytałaś czy to aby na pewno fajerwerki, to ja mówie, ze na pewno to był sylwek, a fajerwerki świrgają w sylwka co nie./..

Cześć Martuś :) jak tam Aresik?

Posted

WITAM Wszystkich odwiedzajacych:loveu:
z Aresem juz duzo lepiej:multi: :multi: :multi: wlasnie jestem cala podrapana po zabawie z pilka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze dzisiaj jedziemy na zastrzyk ale poczekam na mame bo wole jechac z nim samochodem bo to troche za daleko jak napieszo

Posted

[quote name='Marta_Ares']WITAM Wszystkich odwiedzajacych:loveu:
z Aresem juz duzo lepiej:multi: :multi: :multi: wlasnie jestem cala podrapana po zabawie z pilka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze dzisiaj jedziemy na zastrzyk ale poczekam na mame bo wole jechac z nim samochodem bo to troche za daleko jak napieszo[/quote]

dzieńdoberek :p
życzę zdrówka dla Aresika :)

Posted

[quote name='kamila-dog']No ale co to ma wspolnego z Cerberkiem? :cool3: Dla mnie naprawde jest dziwne ze w zeszlym roku nie reagowal na fajerwerki a w tym sie ich panicznie boi :roll:
[/quote]

mój też tak ma... przez takich palantów którzy rzucają "petardkami", capiszonami czy innym ustrojstwem w parkach i na ulicach. :angryy:

Posted

[quote name='Cerber']no jak to co ma wspólnego z cerberem...
Przecież pytałaś czy to aby na pewno fajerwerki, to ja mówie, ze na pewno to był sylwek, a fajerwerki świrgają w sylwka co nie./..
[/quote]

Lui-nie zrozumialas mnie ;) Pytalam sie czy to napewno przez fajerwerki jest taki przybity(w tym roku,teraz)skoro w zeszlym roku [B]nie reagowal[/B] na nie(bo tak napisalas,ze ogladal je z balkonu wiec bylo ok)

[quote name='Marta_Ares']WITAM Wszystkich odwiedzajacych:loveu:
z Aresem juz duzo lepiej:multi: :multi: :multi: wlasnie jestem cala podrapana po zabawie z pilka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze dzisiaj jedziemy na zastrzyk ale poczekam na mame bo wole jechac z nim samochodem bo to troche za daleko jak napieszo[/quote]

No to super :multi:

Posted

Hey Martuś nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Aresik jestz drowy, bo naprawde zaczełam się bać ze będzie miał to samo...
Ale już jestest dobrze i git :multi::multi:
co do tego chłopaka... hmm... no szkoa ze powychowdziło to co wyszło...
3maj sie kochana :*:*

Posted

[quote name='kamila-dog']Lui-nie zrozumialas mnie ;) Pytalam sie czy to napewno przez fajerwerki jest taki przybity(w tym roku,teraz)skoro w zeszlym roku [B]nie reagowal[/B] na nie(bo tak napisalas,ze ogladal je z balkonu wiec bylo ok)

No to super :multi:[/quote]

nie no w tym roku to widz, ze to przes petardy Cerber sie boi, to jest raczej naturalne u mnie w rodzinie

Posted

ojej Martuś przepraszam, ze zaścmieciłam Ci wątek moim psem...:oops: :oops: :oops: już zamykamy temat, jak chcesz Kamilko o Cerberze rozmawiać to przejdzmy moze na mój wątek co?...

Martuś Ciesze sie, ze z Aresem coraz lepiej...:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Ja chyba mam gdzies wypisane: PECHOWIEC:-( :-( ]
mialam dzisiaj sie spotkac z Arkiem ale autobus nie przyjechal, a pozniejszym nie moge jechac, no kurde mielismy porozmawiac i wszystko sobie wyjasnic:-(

Posted

Guffi ja tez sie bardzo ciesze z tego powodu przynajmniej jedno jedna rzecz sie udala i Aresik jest zdrowy:multi:
Przepraszam ja kompletnie zapomnialam o Twoim pytaniu juz lece do Ciebie do galerii i wyjasniam co i jak

Posted

[quote name='Marta_Ares']nie wiem mzoe uda sie jutro albo niedziele, raczej juz nie pojdzie na sylwka ale chcialabym z nim chociaz porozmawiac:-([/quote]

tzn. że co, że sylwka spedzisz w domu???? jeśi tak to szkoda, ze Ola ma wesele, bo gdyby nie to to mogłybyśmy u mnie zrobić... ja sie ruszyć z domu nie moge ze wzgledu na Cerbera, ale mam świetny widok z balkonu na fajerwerki :D:D:D:D