Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnes']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202011/DSC05886.jpg extra!! Zazdroszcze miejsca gdzie mozesz poplywac, nie dosc ze psy korzystaja to jeszcze Wy:loveu: A Milan wyglada duzo lepiej po akcji czesanie :)
tam do plywanie troche ciężko po ziemie jeszcze poziom był dość wysoki, niestety szybko woda zaczela opadac:shake:
poza tym strasznie śliny nurt jest i ciężko się pływa:razz:

oj tak Milan zdecydowanie lepiej wyglada:diabloti:

[quote name='Tepes']ohh zazdroszcza tego pływanka ale już niedługo na wieś to tyż sie byda z psem w wodzie moczyć:evil_lol:
http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202011/DSC05897.jpg te jest super:loveu:
no i jaki Milan elegancja francja:D

dziekuje:loveu: :loveu:

a Milana poźniej dam wiecej zdjec;)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]biedny jelonek, mam nadzieję że leśniczy go znalazł i jakoś pomógł[/FONT]
tez mam taka nadzieje... bo szkoda malucha:-(

[quote name='Onomato-Peja']Kurde jakie Wy macie świetne spacery...
Koniec, ja strajkuję. :P
do szczescia morza nam brakuje:evil_lol: :eviltong:

[quote name='Kajusza']tak sobie podczytuję Twoją galerię, i oglądają Maykę mam przed oczami psa mojej koleżanki, taka sama biała haszczka, pierwsza koleżanka mojej Wegi. Nawet imię miała podobne Meja :-) Niestety zabił ją samochód ok. 2 miesiące temu :-( Bardzo są podobne ....
jejku, bardzo mi przykro :( tyle psów ginie pod kołami.....:shake:

[quote name='Paula03']Biedny ten jelonek, mam nadzieję, że leśniczy przyszedł mu z pomocą!
mam nadzieje ze go znalazł i pomógł...

Dla nas to dość pracowity weekend, a dokładniej dla Mayki i Milana.
Dzisiaj bylismy z Mayą na pokazach w stadninie koni. Były tam zawody dla dzieci chorych/ niepełnosprawnych, zaproszeni byliśmy z klubem, zeby pobiegać trochę z psami.
Maykę muszę pochwalić ponieważ po prawie 1,5rocznej przerwie w agility pobiegla bardzo ladnie:loveu: :loveu: troszkę slalomu zapomniala, ale na hopkach biegla super:multi:
najpierw ze mną, a później z dzieciakami:loveu:

na koniec dostaliśmy bardzo miłą niespodziankę, a mianowicie piękną rozetkę:

to co lubi najbardziej:diabloti:

Posted

niestety Aresa nie było bo on nie przepada za dzieciakami :diabloti:

jak już mówiłam, weekend mamy dość pracowity:evil_lol: dzisiaj od rana pojechaliśmy z Mayką i Milanem oddać (http://www.psia-krew.pl/) w naszej lecznicy organizowana była akcja poboru krwi.
Dzięki temu dostaniemy kompleks badań z opisem na e-maila, dodatkowo Mayka i Milan dostały po 3kg karmy eukanuba, piękną bandamkę z napisem: Ratuje życie, kropelki na kleszcze i pchły, a co najważniejsze pomogły potrzebującym:loveu:

Posted

przepraszam za jakość zdjęc, ale to z fotosika:shake: bo do photobucketa nie mogę coś sie dostać:roll:

następnie pojechaliśmy pod galerie i sklep zoologiczny ZOONATURA pomóc Panią z TOZU zbierać podpisy pod nową ustawą wobec ochronie zwierząt(np. trzymanie żywych zwierząt w sklepach zoologicznych, tak jak ma to miejsce w zoonaturze:-()
Mayka z Milanem znowu robiły za maskotki i atrakcje :loveu: :loveu: :loveu:

po rozmowie z Paniami z Tozu, okazało się, że dobrze pamiętają sprawę z Mayką, same też szukały jej domu, po tym jak została uratowana spod siekiery, nie mogli sie nadziwić że to ten sam pies:oops: :loveu: :loveu: