Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):

ooo kto sie w koncu do nas odezwał:eviltong:
gdzie Ty byłaś jak Cie nie bylo???

zapraszamy na spacerek do nas:loveu: :loveu: :loveu:

Lu sie pogorszylo z lapa :/ prawie jestesmy w systuacji bez wyjscia... i jak jestem na necie to tylko z doskoku.
Jak sie polepszy jego zdrowko, miejmy nadzieje, to sie dogadamy co do spaceru :)

Posted

swietne zdjecia rzeczy z sopotu i obrozy aresa, ale jeszcze lepsze te mayki z milanem, uwielbiam takie :) czekam ejszcze te z nad morza mam nadzieje, ze cos tam macie :)
tak w ogole to jesli bede miala ttransport (p. D mowi, zebym pojechala) to jade do torunia wiec jakbym mogla Ci w czyms pomoc to jestem do uslug.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
jejku biedactwo.....:shake: :shake: :shake:

zdrowia dużo życze!!!

będziecie może na toruńskiej wystawie??

Dziekujemy, przyda sie :)
Niestety nie, do czwartku jestem w Niemczech, ale napewno 5.09 we Wloclawku sie pojawimy i liczymy ze wy tez :P

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]śliczne krajobrazowe zdjęcia [/FONT]:lol:

dziękowac :loveu:

[quote name='akaka']witam :) masz śliczne trio Black Red White :) bardzo podobają mi się też zdjęcia zachodu słońca - nastrojowe :)

witamy u nas:loveu:

[quote name='Agnes']Bardzo ladnie to wyszlo http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/Wakacje/DSC00900.jpg :) O ile zdjec psich przy takim swietle nie lubie (kiedys mialas "faze" na takie) to to jest bardzo ladne

mi akurat podobaja sie takie kolorki, a robiłam z takimi bo głównie wieczorami jak jest chłodniej idziemy na "pola" ;)