Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgadzam sie z Agnes po betonie nie bardzo myślałem ,że jakieś polne dróżki prowadzą nad jeziorka.
Marticza-tz roznosi nocą gazety?I jest zmęczony buu rozumiem ,że nie chcesz go budzić.xD Ile ma prac?450?A ile zarabia w przeliczeniu na dukaty i srebrniki?

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Za ostre i za mało prześwietlone, co Ty nie wiesz, że liczy się uchwycenie chwili? :roll:

:diabloti: :diabloti:

nie cierpie prześwietlonych zdjęc:roll: a z ostrością różnie bywa, z wieczornego spaceru z Aresem wczoraj praktycznie 3/4 jest zamazanych:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
:diabloti: :diabloti:

nie cierpie prześwietlonych zdjęc:roll: a z ostrością różnie bywa, z wieczornego spaceru z Aresem wczoraj praktycznie 3/4 jest zamazanych:evil_lol:

To kup sobie olympusa e420, deer go ma i zobacz jakie zdjęcia robi ;)
Swoją drogą szkoda mi tego aparatu w jej rękach, bo to właśnie ten model który sobie zażyczyłam jako pierwsze lustro... :roll:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
To trzeba znaleźc 973 prace, ewentualnie 666 ;)

ciekawe gdzie? jak tu u nas nigdzie nie ma pracy :(

Bylismy nad jeziorem (dokladnie bajorkiem :D) i spotkaliśmy pięknego długowłosego ONa- Cywila....
i mała sunie kundelka Maje :D

pierwszy raz tam ktos z psami był, mało tego psy ułożone, a do tego ludzie z dziećmi którym psy nie przeszkadzały:crazyeye:
pozwalali dzieciakom swoim bawić sie z obcymi psami, kąpać....

normalnie chyba w afryce nad tym jeziorem byłam:loveu:

Posted

mam w koncu zdjecia, mialy byc szybciej, ale przypomnialo mi sie ze jutro mam ostatni dzien praktyk, a nie mam uzupelnionego dzienniczka praktyk, siedze i uzupelniam.....:angryy:

Cywil..... :loveu:

i Maja:evil_lol: :loveu: