Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='as_kate']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC06875.jpg mmmm.. tak, feministyczna zemsta... pycha!
hehe:lol: DOKLADNIE!

[quote name='deer_1987']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC06881.jpg
Ale slicznie sie usmiecha! sorki ze pomiedzy zdjecia ale uciekam spac:(
nie szkodzi, milo ze weszlas jeszcze do nas;)

[quote name='WeronikaM']super foty :loveu::loveu:
ale nietypowe żarcie miały psiki
a no nietypowe, nietypowe, ale jak smakowalo:multi:

[quote name='Rinuś']Ale masz wesoło z nimi :loveu:
oj tak z ta dwojka nie da sie nudzic, najlepiej wlansie jak Mayce nie chce sie bawic, a Ares ja zaczepia, szczeka na nia i warczy, zeby tylko sie znim bawiła:lol:

[quote name='tonacja']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC06932.jpg

ale się zmachały :roll:
tu akurat Ares szczekal na Mayke ze nie chce sie z nim bawic:eviltong:
A Mayka faktycznie troce sie zmeczyla uczta:lol:

Posted

eria napisał(a):
miny mają oba wniebowzięte :evil_lol::evil_lol: p.s. długo taki jeden penis jest jedzony?????

no wlasnie dziumdziały go ponad godzine na pewno.

Zaluje, ze wiecej nie wzielam, bo na prawde widac, ze im sie podobało:lol:
i duzo lepsze od tych wszystkich pedigree itp;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
no wlasnie dziumdziały go ponad godzine na pewno.

Zaluje, ze wiecej nie wzielam, bo na prawde widac, ze im sie podobało:lol:
i duzo lepsze od tych wszystkich pedigree itp;)

taa, nie ma to jak dobry penis :evil_lol: a wiesz, ile mojej suczy zajęła tchawica? mojej suczy, kórej ucho świńskie wchodzi w pół minuty, tchawica zajęła prawie gdozinę :o spróbuj tego, bo to dłuugie i żylaste :razz:

Posted

O...dobrze wiedzieć. Mój głuptas ząbkuje i już nie wiem co mu kupować żeby na dłużej starczyło :eviltong: wszystko wcina ekspresowo. Jedynie kości wędzone na dłużej starczą...

Posted

tonacja napisał(a):
O...dobrze wiedzieć. Mój głuptas ząbkuje i już nie wiem co mu kupować żeby na dłużej starczyło :eviltong: wszystko wcina ekspresowo. Jedynie kości wędzone na dłużej starczą...

Ty nie dawaj szczeniakowi nic wędzonego :o raczej takie wapienne, z prasowanych ścięgien itp.

Posted

Te białe kości podobno są z wapnem, aczkolwiek też jakoś tak dziwnie jak dla mnie wyglądają. Dzisiaj kupiłam jedną wędzoną i jedną białą... czy ja wiem czy takie wędzone mogłyby mu zaszkodzić... Już w końcu nie jest taki mały :eviltong: dotychczas nic mu się nie działo a zjadł już ze 3.

Posted

as_kate napisał(a):
Ty nie dawaj szczeniakowi nic wędzonego :o

Dlaczego? Mój pies jadł wędzone kości i w żaden sposób mu nie szkodziły

Posted

Marta_Ares napisał(a):
moj wogole za tymi bialymi nie przepada, zdecydowanie bardziej woli wedzone.
Ale znowu one u nas sie bardzo szybko psuja:roll:

psują? u mnie niedojedzone trzony bez szpiku prawie długo trzymają. jakies pół roku. ale potem trzeba wyrzucić, jak się robią z lekka zielone :eviltong:

Posted

Mi też polecano w sklepie białe - niby dobre dla szczeniaka, bo z wapniem. Ale ja tam myślę, że one to już są trochę bardziej naszpikowane chemią niż te zwyczajnie wędzone. Dzisiaj kupiłam pierwszy raz - na próbę i dałam mojemu psiakowi do wyboru, oczywiście zabrał się za wędzoną :eviltong:

Jak się głębiej nad tym zastanowiłam, to jest to całkiem możliwe, że wędzone gryzaki mogłyby zaszkodzić szczenięciu - mogłoby dostać biegunki przykładowo. Ale to chyba tylko taki całkiem mały szczeniak, co jeszcze brzusio ma delikatny :cool3: