Migori Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [URL]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/IMG_8435.jpg[/URL] - O kurcze, to ci dopiero zdjęcie. Szacun dla autora. Fotografia bardzo mi sie podoba. Quote
Rinuś Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [I][B]ooo teraz widać :lol: super :loveu:[/B][/I] Quote
cymbianka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jaki z Aresa świetny pływak:loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 tak, jak myslalam niestety nici ze zdjec z dzisiaj:-( Quote
halgre Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="DarkRed"]Witam ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i34.tinypic.com/116rsyo.jpg[/IMG] [url]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/IMG_8427.jpg[/url] [url]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/IMG_8428.jpg[/url] [B][COLOR="DarkRed"]Śliiiiczne ... :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ale plywak z niego ;) domagalas sie glosno zdjec u nas to wtrzucilam wczoraj 10 pierwszych, teraz rano nie zdaze wiecej ale zajrzyj i te pierwsze zobacz :D Quote
Bartiśkowa_ Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ależ z niego zawodowy pływak :loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [url]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/IMG_8446.jpg[/url] fajny z niego ratownik:lol: Quote
Marta_Ares Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='sunshine']Fajniutko:loveu: Chłopak troche poużywał jeszcze wody przed zimą:razz:[/quote] oj tak plywa poki moze, bo pozniej bedzie mial zakaz, zeby znowu czegos nie zlapac:angryy: [quote name='Magda25'][URL]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/IMG_8435.jpg[/URL] - O kurcze, to ci dopiero zdjęcie. Szacun dla autora. Fotografia bardzo mi sie podoba.[/quote] dziekuje:loveu: przekaże autorowi;) [quote name='Rinuś'][I][B]ooo teraz widać :lol: super :loveu:[/B][/I][/quote] super, ciesze sie:multi: [quote name='cymbianka']jaki z Aresa świetny pływak:loveu:[/quote] [quote name='Bartiśkowa_']Ależ z niego zawodowy pływak :loveu::loveu:[/quote] bo to wydra jest:evil_lol: :loveu: [quote name='halgre58'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed]Witam ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i34.tinypic.com/116rsyo.jpg[/IMG] [URL]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/IMG_8427.jpg[/URL] [URL]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/IMG_8428.jpg[/URL] [B][COLOR=DarkRed]Śliiiiczne ... :multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/quote] witam i dzieekuje:loveu: [quote name='deer_1987']Ale plywak z niego ;) domagalas sie glosno zdjec u nas to wtrzucilam wczoraj 10 pierwszych, teraz rano nie zdaze wiecej ale zajrzyj i te pierwsze zobacz :D[/quote] ja sie domagalam? ja staram sie nadrabiac zaleglosci u Was, bo zawsze pelno stron i zdjec:evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I]czekam czekam :siara:[/I][/B][/quote] juz dawno masz to na watku obrozowym:eviltong: [quote name='Dobcia'][URL]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/IMG_8446.jpg[/URL] fajny z niego ratownik:lol:[/quote] Jadziu witam u nas:loveu: :loveu: Quote
Lucky. Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Śliczne te fotki u ciebie jak zawsz zresztą ... :loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Ja juz nie mam siły na Tzta:-( On jest coraz gorszy, nie wiem co sie dzieje, rozmawia ze mna jakgdyby nic sie nie stało, błaznuje, bym powiedziała nawet ze zachowuje sie jak taki łepek z pod bloku:shake: jeszcze bluzy z kapturem mu brakuje. Kurcze nic do niego nie dociera, szczerze to po dzisiejszym dniu juz na nic nie liczę. Nie dam siebie w ten sposob traktować. Nie chce rozmawiac to nie. Cały czas unikał drażliwego tematu. w niedziele zrobił cos takiego, o czym nie mozna zapomniec....:-( :-( :-( Jest przekonany ze krzykiem i siła rozwiąże wszystko. a z takim zachowaniem nie ma czego u mnie szukac. Pojechałam dzisiaj troche sie zrelaksowac do lasu, ta cisza, spokoj, troche lepiej sie poczulam, ale to nadal boli.... Mam troche fotek za chwile zgram i zobacze co z tego wyszło. Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nie daj sie ponizac ani nic innego! czasami tak jest ze drogi sie ludziom rozchodza :( Quote
Marta_Ares Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='deer_1987']Nie daj sie ponizac ani nic innego! czasami tak jest ze drogi sie ludziom rozchodza :([/quote] no niestety tym razem chyba przyszedl czas na nas... Quote
Kasia&Rika Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ja nie dałabym się poniżać. bo nigdy nie wiadomo co może być dalej ... zawsze może być gorzej. a jak jeszcze nie widzi problemu w tym co zrobił, a wynika z twoich wypowiedzi, że coś poważnego, to coś na prawdę jest nie tak. Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Marta_Ares']no niestety tym razem chyba przyszedl czas na nas...[/quote] Niestety nie ma idealnego zwiazku :( ja sama nie mowie ze mam lekko.. bo jest ciezko czasami a czasami super i wcale nie jest latwo przerwac ale czasami nie ma wyjscia. nikt nie powie nam ile my bedziemy razem.. Quote
Marta_Ares Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 tak było przed sylwkiem 2007 [quote name='Marta_Ares']Dziekuje KOchani za zyczenia, Kamila dziekuje karteczka sliczna:loveu: Wiecie co tak siedze i slucham dolujacych piosenek i zastanawiam sie dlaczego mnie to spotkalo? why?:-( Takiego zj***go sylwka jeszcze nie mialam zawsze byly przogotowania itp do imprezki a w tym roku co? NIC:-( Zostaje Nirvana, Dzem, Godsmac i metalica znacie jeszcze jakies dolujace zespoly? chetnie sobie poslucham...[/quote] [quote name='Marta_Ares'] Zostalam clakiem sama z piwkiem przed kompem, przegladam archiwum rozmow z Arkiem :( i licze na to ze moze zadzwoni chociaz sie zapytac co u mnie...:-( :-( :-([/quote] [quote name='Marta_Ares']Dowiedzialam sie dzisiaj takich rzeczy o Arku... ze juz mialam wszytskiego dosyc :shake: :shake:wlaczylam sobie na dvd jakies romansidlo i zaczelam ogladac. Ok 22.00 wpadly do mnie kolezanki zeby mnie wyciagnac na imprezke zabardzo mi sie nie chcialo ale wkoncu ciuchy mialam przygotowane na ta imprezke co nie pojechalam weic sie ubralam uszykowalam i poszlam z nimi czego nie zaluje. Bylo SUPERRRRRRRRR!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: wogole to poznalam bardzo fajnego, milego chlopaka, z ktorym przetanczylam caly sylwek:evil_lol::loveu::loveu: przed chwila odprowadzil mnie do domu i jestesmy umowieni na lyzwy na sobote:multi: :multi: nie no, a ten sylwek mial byc najgorszy.... a wyszlo na to ze chyba byl najlepszy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] To post z 31.12.2008..... :-( [quote name='Marta_Ares'] Ten poznany wtedy chlopak zostal moim partnerem, na dobre i zle chwile, jestesmy ze soba do dzisiaj i mam nadzieje ze bedziemy do konca... To mialbyc wtedy moj najgorszy sylwester, a na tym najgorszym sylwku poznalam milosc mojego zycia:evil_lol: dzisiaj spedzamy go razem, tylko we dwójke, swietujemy 2 lata znajomosci:loveu: :loveu: :loveu: darowalismy sobie imprezy zeby ta noc byla wyjatkowa ale dla nas i zebysmy przezyli ja wspolnie. Pozniej jakies aktualne zdjecia z dzisiejszego wieczoru;)[/quote] No i teraz przyszedł czas żeby to wszystko zakończyć. Za długo było dobrze, on sam do tego doprowadził, w ten sposob na pewno nie dam siebie traktowac, jakas godnosc trzeba miec.... Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przemysl jeszcze wszystko dokladnie zanim dojdzie do rozstania. tylko ty mozesz przemyslec bo tylko ty i on wiesz co sie stalo miedzy wami Quote
Marta_Ares Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='deer_1987']Przemysl jeszcze wszystko dokladnie zanim dojdzie do rozstania. tylko ty mozesz przemyslec bo tylko ty i on wiesz co sie stalo miedzy wami[/quote] Z tym ze ja juz nie widze szansy na poprawe, nie jestem w stanie mu na nowo zaufac Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No jak nie ma zaufania to ciezko o zwiazek :( Quote
Marta_Ares Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='Kasia&Rika']ja nie dałabym się poniżać. bo nigdy nie wiadomo co może być dalej ... zawsze może być gorzej. a jak jeszcze nie widzi problemu w tym co zrobił, a wynika z twoich wypowiedzi, że coś poważnego, to coś na prawdę jest nie tak.[/quote] wlasnie o to chodzi.... ze lepiej teraz to zakonczyc niz caly czas dac soba pomiatac;/ Quote
Marta_Ares Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='deer_1987']No jak nie ma zaufania to ciezko o zwiazek :([/quote] ciezko zaufac, czlowiekowi, ktory cie uderzył..... Quote
Feigned Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Marta_Ares']ciezko zaufac, czlowiekowi, ktory cie uderzył.....[/quote] ooo nie.. na to ja bym nie pozwoliła.. :( ale to tylko i wyłącznie Twoja własna decyzja! Quote
Kasia&Rika Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Marta_Ares']wlasnie o to chodzi.... ze lepiej teraz to zakonczyc niz caly czas dac soba pomiatac;/[/quote] Moja znajoma została zdradzona. Jest to coś czego nigdy bym facetowi nie wybaczyła. wiedzieli o tym wszyscy wokół i potwierdzali, że to prawda. Poza tym kłamał ... Chciała go zostawić, ale on przyszedł i przerosił, powiedział że to nie prawda. Znowu są razem. Dla mnie jest to szczyt braku godności. Znam wiele rodzin, związków i wiem, że jak coś takiego dzieje się raz to może zdarzyć się i kolejne razy. Ja nigdy nie zdecydowałabym się bić z kimś kto jest alkoholikiem lub nadużywa alkoholu, kłamie, wynosi rzeczy z domu, bije, awanturuje się czy ZDRADZA. Za dużo się już w życiu naoglądałam. Wiem, ze nie ma z taką osobą przyszłości. Nie rozumiem, jak ktoś na siłę chce mieć partnera pomimo wszystko. Wiesz, że życzę ci jak najlepiej i mądrych decyzji. Tylko nie daj się oszukać. Przemyśl wszystko:glaszcze: EDIT: nawet trafiłam .... Co to to nie. Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No dokladnie ciezko cos poradzic bo i tak ostateczna decyzje ty podejmujesz. ale ktos cos zrobil raz to jest duza szansa ze zrobi 2 3 itd Quote
Recommended Posts