Marta_Ares Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Frajdą było już potrzymanie psa na smyczy:lol: Quote
Marta_Ares Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 a posty znowu skacza:angryy: Mayka była oblegana:lol: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A to już biegi z dzieciakami:lol:, w sumie to psy nas sluchaly, i mielismy biegac do pomocy, ale dzieciaki mialy radoche bo myslały ze one tak psy prowadza:lol: Ares juz zdecydowanie lepiej:multi: Quote
taxelina Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nietypowe imprezy, widac ze dzieci szczesliwe i dumne :D Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Starszne to dogo:angryy: posty robia co chca:mad: o koledze Majkowej przeskoczyl wyzej;) Super imprezy fajnie ze możecie pokazać co można robic z psem, pewnie pare osob spróbuje:) Quote
Cerber Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ares dawał radę na festynie, naprawdę było fajnie... na początku to wiadomo, nowe miejsce, ludzi pełno, hałas... ale widać było, ze po chwili już było znacznie lepiej i fajnie z dzieciakami biegał :p a Mayka to stary wyjadacz :evil_lol: na zawody! ale to już ;) Quote
gops Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ale swietne zdjecia :loveu: cieszkam sie ze Ares dal rade prawie calkiem ;) dzieciaki widac szczesliwe :cool3: a przeciez o to chodzilo w calej imprezie ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A ja się witam po raz pierwszy... Znaczy juz od jakiegoś czasu zaglądam i podziwiam Twoje psiaki :lol: Maaaya jest cudowna :loveu: Te oczka..Ohhh..:loveu: Ares jes równie piękny... Widac juz po zdjeciach jego usmiechnięty pysio :lol: A nowe foty - swietne! Naprawdę... Ja bym z moją Larą kiedys chciała agility spróbowac, bo już teraz widzę, że mała ma smykałkę do sportów :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Witam Fotki z pokazow agility na poprzedniej stronie!!!! A dzisiaj wstawiam swierzutkie zdjecia z wieczornego spaceru i próba uchwycenia zachodłu słońca z nachodzącą mgłą:loveu: Pięknie było:loveu: :loveu: w dodatku cieplutko, fajne podeszczowe powietrze:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Witamy Piękne fotki zaróno z poprawczaka jak i wieczorkowe :loveu::loveu: fajne są takie imprezy :razz: Quote
agaciaaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Super mieliście imprezki, bardzo fajne te pokazy :) Świetne te mliste fotki! http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC08571-1.jpg super! Quote
Marta_Ares Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dzisiaj odważyłam sie wybrać z psem na spacer, rowerem...:evil_lol: Jakoś daliśmy rade, chociaz musze sobie w koncu zrobić hamulce w rowerze, bo dzisiaj znowu pociagnal, tym razem do tira:angryy:, udalo mi sie jakos go zatrzymac i dlalej przy ulicy szłam trzymajac rower i psa:lol: Nie obeszlo sie oczywiscie bez pływania w jakimś stawie:lol: mam troche fotek, za chwile coś wstawie Quote
Marta_Ares Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='deer_1987']Ciekawy urok maja zdjecia :D takie inne niz zawsze;) [quote name='gops']sliczne :loveu: [quote name='Onomato-Peja']ale śliczne zdjęcia :loveu: dziękuje:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Bartiśkowa_']Witamy Piękne fotki zaróno z poprawczaka jak i wieczorkowe :loveu::loveu: fajne są takie imprezy :razz: ktoś tu chyba nie czyta dokładnie:eviltong: zdjecia nie sa z poprawczaka, tylko z festynu w szkole integracyjnej;) [quote name='agaciaaa']Super mieliście imprezki, bardzo fajne te pokazy :) Świetne te mliste fotki! http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC08571-1.jpg super! oj tak imprezy byly super:lol: dziekuje:loveu: [quote name='Shappy']Z Aresem czy Majką byłaś? z Aresem:eviltong: [quote name='Kasia&Rika']odpowiedź Shappy :eviltong: o własnie dziekuje za odp;) Quote
Kasia&Rika Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Marta_Ares']udalo mi sie jakos go zatrzymac odpowiedź Shappy :eviltong: Quote
Recommended Posts