Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

świetne są wszystkie zdjęcia, a najbardziej podoba mi się to!
http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC05835.jpg normalnie na jakiś konkurs bym je dała. Maya wyszła na nim jak wilk! rasowy wilk!
zdjecia obróżek, szelek i smyczy też bombowe! ja z niecierpliwością czekam na obrożę cerbera! wszystko mi się szalenie podoba :loveu: i bardzo cieszę się, ze zdecydowałam się by kupić od was komplety :) myślę coby dopłacić i jak Marcin będzie miał czas to może jeszcze jedną taśmą przejechać te smycze bo coś martwię się, ze przez różne czynniki środowiskowe mogą długo nie pożyć... w sensie, ze mogą się pościerać. No ale to na pewno jeszcze nie teraz bo kasy nie mam :) póki co będę dbała i oszczędzała te smycze :)

Posted

Witam wszystkich w tym wyjątkowym dniu:multi: :multi: :multi:

Otóż prosze państwa

Ares obchodzi dzisiaj 4 urodziny

:new-bday: :new-bday: :new-bday:

Już 4 lata to wymarzone psisko jest ze mną, na dobre i na złe, ja chciałabym mu życzyć przede wszystkim zdrowia, żeby jak najdłużej był ze mną:loveu: Nigdy nie zamieniłabym go na innego psa, jest dla mnie moim ideałem, nie wyobrażam sobie życia bez tego mojego kochanego diabła!!!:loveu: :loveu: :loveu:

A taka to była malutka kuleczka:iloveyou:

Posted

Ale jest jeszcze jeden powód do świętowania dzisiaj:loveu:
otóż rok temu, dokładnie 10 maja w urodziny Aresa, w domu Tzta pojawiła sie Maya:multi: :multi:

Maya dokładnie 12 miesięcy już jest z nami:multi: :multi: :multi:

zmieniła sie dziewczyna strasznie, jej domek tymczasowy jak ją zobaczył to nie mógł uwierzyć że to ten sam pies:evil_lol:

Na zdjęciach już widać jej przemiane:loveu: :loveu: pies który bał się ludzkiego głosu, ludzkiej ręki:-( z czasem zaczęła przychodzić na wołanie, zaczęła sie zmieniać w błyskawicznym tempie :multi:

Tu nalezą się ogromne podziękowania Marcinowi (Tztowi) za poświęcenie jej czasu, za danie jej wspaniałego domu:loveu: :loveu: :loveu:
W końcu poczuła co to znaczy mieć swoj dom, swojego właścicela:loveu:

Teraz jest dzika radośc jak on wraca do domu. Wycie, skomlenie itp dziwne odgłosy radości:lol:

Tak było kiedyś:-(

Tak jest teraz:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Super !!!!!\

100 lat zdrowego zycia dla Areska i
100 lat zdrowego zycia dla Mayeczki

[CENTER]:new-bday::new-bday::new-bday:\

:tort::tort::tort:

:popcorn::popcorn:
[/CENTER]
[LEFT]A tak wogole to chcialam powiedziec, ze pisalam tu ostatnio posta i teraz chcialam od niego zaczac a go niema :( nieqiem czemu ehhh, ale niewaaazne ;) Qazne ze dzis jest mala imprezka :multi:[/LEFT]

Posted

wszystkiego najlepszego i dużo szczęścia dla psiaków od naszej gromadki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: