Dobcia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Mam nadzieję, że to nic poważnego i Aresikowi szybko przejdzie kaszel:kciuki: Zdjęcia super!:) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://images31.fotosik.pl/451/509ac7890399b641.jpg jaka ta Maja jest śliczna :loveu::loveu: bardzo ładne zjdęcia Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://images34.fotosik.pl/451/fe4daa2cdba4fc32.jpg Jakie szczęscie wymalowane na pysku :loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 oj tak:loveu: :loveu::loveu: w koncu szczesliwy husky to zmeczony husky!!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nic nie zastąpi tego uśmiechu :loveu: Wysmyraj oba psiury :calus: Dobranoc :bye: Quote
SZPiLKA23 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Witam sie:) Fotki jak zawsze swietne :multi: Quote
anetta Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ale mordeczki uchachane :loveu::loveu::loveu: Macie pecha z tymi chorobami :shake: :calus: Skąd porażenie u szkoczka? :crazyeye: Quote
taxelina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ogladam sobie rozne filmiki z agility: YouTube - gerbil agility Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='deer_1987']Az milo patrzec na takie szczesliwe psy :D ciesze sie:loveu: szczegolnie na szczesliwego zmeczonego husky:evil_lol: :loveu: [quote name='Dobcia']Mam nadzieję, że to nic poważnego i Aresikowi szybko przejdzie kaszel:kciuki: Zdjęcia super!:) juz jest lepiej:multi: dzisiaj bylismy na jeszcze jednym zastrzyku z antybiotykiem, od rana jeszcze kaszlał, a teraz coraz rzadziej:multi: [quote name='anitaaa i bartis']http://images31.fotosik.pl/451/509ac7890399b641.jpg jaka ta Maja jest śliczna :loveu::loveu: bardzo ładne zjdęcia ma cos w sobie:evil_lol: dziekuje:loveu: [quote name=':: FiGa ::']Nic nie zastąpi tego uśmiechu :loveu: Wysmyraj oba psiury :calus: Dobranoc :bye: Aresika smyram na codzien:eviltong: a Mayke to zalezy, ale ona ma Tzta od tego:lol: [quote name='SZPiLKA23']Witam sie:) Fotki jak zawsze swietne :multi: witaaamy:loveu: [quote name='anetta']Ale mordeczki uchachane :loveu::loveu::loveu: Macie pecha z tymi chorobami :shake: :calus: Skąd porażenie u szkoczka? :crazyeye: oj no ostatnio jakos tak sie przyplatalo:shake: jak nie pogryzienie Majki to znowu choroby. Nie mam pojecia co ten wet wymyslil, byla u niego mama z siostra. Dal jakies 2 zastrzyki, ktore pomogly juz jest znacznie lepiej:multi: Deer widzialam juz ten filmik :evil_lol: swietny jest ten maluch!!!:loveu: Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Witaj Marta ;) super lesne agility :loveu::loveu::loveu: deer - wypasny ten filmik maluch super :loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 jak mi sie nie chce uczyc tej fizyki:shake: :shake: :shake: a w poniedzialek mam ostateczny termin w sesji poprawkowej....:roll: Jeszcze Was pomecze zdjeciami:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Nie potrafie robic zdjec w ruchu....:shake: :shake: :shake: Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 wlasnie to ostatnie zdjecie w ruchu jest super :loveu::loveu::loveu: przynajmkniej mi sie podoba ( szczerze ) Quote
Marta_Ares Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 moze i fajne ujecie, ale jakosc....:shake: :shake: Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 2 fotka bardzo mi sie spodobala :loveu: choc wszystkie sa sliczne, ja zawsze jakas obie upodobam heh ;) Quote
Marta_Ares Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 wstawilabym wiecej zdjec, ale jestem teraz na labku, jak cos nowego znajde to wstawie:lol: Quote
Recommended Posts