Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz wszystko na dysku? :mdleje:
Ja musiałam sie wieeeelu fot pozbyć, bo mnie zagło, kiedy zobaczyłam, że zajmują mi ok 20GB i dysk powoli zapycha na moim średniowiecznym złomku :oops:

A fotosika już od dawna nie używałam, jego zaletą było jedynie wrzucanie kilku fotek na raz. Psuje jakość burak :mad:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']chwilka przerwy:

chyba jednak wole oddzielne spacerki:evil_lol: wiecej mozna z psem popracowac, duzo bardziej sie slucha:loveu: :loveu: Wziełam Mayke na poczatku na linke, mialam smakolyki w kieszeni, pocwiczylismy troche komendy, pieknie przychodzila:multi:
Pozniej juz odwazyłam sie ja spuscic, na zdjeciach widac, jak migiem wraca do mnie na kazde zawołanie:multi:

zazdroszcze ;>
kiedy moj tak bedzie przychodzil bez linki :mad::roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tylko tez trzeba pamietac o tzw. szkoleniu z przeszkodami, czyli drugi pies albo cala grupa psow a Ty swojego szkolisz zeby nie uciekal sie bawic tylko sluchac :loveu:

widze, ze znasz sie na szkoleniacjh - moze doradzisz mi tez Ty co i jak z moim psem rozpracowywac ??? ;
zapraszam do mnie, tam wiecej na temat niesubordynacji mojego fafla ...)

Posted

witaam:loveu:

Aga od jakiegos czasu nie wolno cytowac calych zdjec tylko linki;)

Wczoraj mialam ostatnia mozliwosc poprawy fizyki
dzisiaj wyniki i....

wreszczie:

ZALICZYŁAM tą przeklętą fizyke :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Marta_Ares']witaam:loveu:

Aga od jakiegos czasu nie wolno cytowac calych zdjec tylko linki;)

Wczoraj mialam ostatnia mozliwosc poprawy fizyki
dzisiaj wyniki i....

wreszczie:

ZALICZYŁAM tą przeklętą fizyke :multi: :multi: :multi: :multi:
No to gratulacje!!!

Kiedy oblewanie?

Posted

Witaj ;)
GRATULACJE :megagrin::megagrin:
musimy oblac KONIECZNIE !!! :popcorn::popcorn::popcorn::pepsi:

ja nieunmiem linkowac :roll:
zreszta niewszyscy sie stosuja do zakazu ;>

Posted

Witam

oblewanie bedzie dopiero jak zalicze jeszcze egazamin:eviltong: najpierw musialam miec zaliczone cwiczenia zebym mogla podejsc do egzaminu:shake:
no i jutro mam egzamin z wykladow.....

Trzymajcie kciuki!!!!

troche fotek z dzisiaj:

Posted

Witam

oblewanie bedzie dopiero jak zalicze jeszcze egazamin:eviltong: najpierw musialam miec zaliczone cwiczenia zebym mogla podejsc do egzaminu:shake:
no i jutro mam egzamin z wykladow.....

Trzymajcie kciuki!!!!

troche fotek z dzisiaj:

Posted

a no mielismy troche sniegu, ale szybko topnieje:-( 0 stopni jest, w nocy sypalo caly czas, od rana podobno ok.6.00 bylo wszedzie bialo, duzo sniegu:loveu: :loveu: a jak ja sie wygramolilam z łozka o 11:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to juz niestety malo z tego sniegu zostalo:-(

Nie mialam za bardzo czasu na dluzszy spacerek, wiec troche poszalelismy na polach, pozniej na podworku:loveu:

Siedze z ta durna fizyka caly czas:angryy: :angryy: juz chyba te cwiczenia byly duzo latwiejsze do zaliczenia:roll:

Nie tylko cioteczka jest zakochana w tym aniołku z różkami:loveu: :loveu: :loveu:

W sobote 14 lutego ide na bal karnawałowy:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Gratuluje fizyki :) i trzymam kciuki za egzamin, chociaż może już po ;)

Fotki super, jak zawsze :loveu:

Marta_Ares napisał(a):
a wlasnie to mi sie bardzo podobao w fotosiku ze odrazu po 10 zdjec sobie wrzucam, a Ty z czego korzystasz???

Wprawdzie pytanie nie było do mnie ;) ale polecam photobucket. Ja już dawno przeniosłam sie na niego z fotoszita :lol: Można wrzucać chyba 50 zdjeć naraz, jak dobrze pamiętam. Jedyny minus to że nie jest po polsku, ale nawet jak sie średnio zna angielski, to łatwo sie połapać ;)